Beste crypto parels | Rijk worden met crypto

Beste crypto parel | rijk worden met crypto

Durf je te investeren en heb je veel geduld dan kan een crypto parel je veel geld opleveren. Misschien investeer je al in crypto. maar zoek je bewust naar de beste crypto parels. Nu behoort Bitcoin natuurlijk ook tot deze categorie, alleen is de kans erg klein dat de munt in de toekomst wederom 100 keer over de kop gaat.

Naast Bitcoin zijn er genoeg voorbeelden van cryptomunten die een explosieve groei hebben doorgemaakt en wat is het dan lekker als je er vroeg bij bent en je investering keer 100 of meer ziet gaan.

Crypto parels zijn soort van juweeltjes. Geen scamcoins, maar serieuze cryptomunten waar interessante projecten achter schuilen.

Wil je graag kans maken op extreem hoge rendementen, dan moet je investeren in crypto parels. Maar ja, wat zijn crypto parels precies en hoe verstandig is het om er in te beleggen?

Kortom: wat zijn de beste crypto parels van 2023, 2024 en daarna? En wie beweren dat dit goede munten zijn én, niet onbelangrijk; hoe rijk kun je ermee worden?

Wat zijn crypto parels?

Voor degenen die deze term niet kennen, een korte uitleg. Zoals ik al zei; crypto parels zijn juweeltjes. Het zijn in werkelijkheid hele kleine cryptomunten die ver buiten de top 100 staan en die voor de meesten onbekend zijn.

De crypto parels zijn goedkope cryptomunten met een lage marktwaarde. Je kunt ze ook zien als nieuwe cryptomunten met potentie. Deze projecten voegen echt iets toe aan de blockchain en cryptomarkt. Krijgen deze projecten meer voet aan de grond en worden ze bekend bij het grotere publiek? Dan zie je vaak dat deze munten een enorme koersstijging doormaken.

Het is dus super interessant wanneer je een crypto parel, die op het punt staat te exploderen, als één van de eersten ontdekt!

Welke coin gaat exploderen in 2023?

Oké, eerlijk is eerlijk, ook al investeer ik al sinds 2019 in crypto, ik doe zelf weinig onderzoek naar crypto parels. Ik investeer voornamelijk in Bitcoin en Ethereum en in een paar altcoins. Eerlijk gezegd heb ik dus geen idee welke coin gaat exploderen in 2023.

Gezien de huidige financiële situatie denk ik dat er het komende jaar sowieso weinig coins zullen exploderen. Crypto bevindt zich anno 2023 nog steeds in een bearmarkt en zullen de koersen waarschijnlijk pas op z’n vroegst in 2024 weer records gaan breken.

We moeten dus nog even geduld hebben, maar dat betekent wel dat er nog steeds tijd is om te profiteren van lage koersen. Dit is uiteraard geen advies. Beleggen in cryptocurrency is namelijk risicovol en een ieder moet voor zichzelf bepalen of hij of zij dit risico wilt lopen.

Veelbelovende crypto 2023

Beste crypto parels

Ook ik wilde graag crypto parels vinden, maar ik had geen idee waar ik het moest zoeken. Ik las soms een mooi stukje over een bepaald crypto project en besloot om erin te beleggen. Ik deed nauwelijks onderzoek en liet me voornamelijk verleiden door een mooi verhaaltje, met pijnlijke verliezen tot gevolg.

Nee, deze manier van investeren is als gokken en is niet aan te raden. Wil je echt de crypto parels eruit vissen dan moet je weten hoe je munten op waarde schat. Want, waarom gaat de ene munt wel keer 10000% en de andere naar nul? Om veelbelovende crypto te scheiden van waardeloze coins, zal je veel onderzoek moeten doen. En ook al weet je op een gegeven moment hoe je zo’n onderzoek moet uitvoeren, het is een tijdrovende klus, daar moet je dus maar zin in hebben.

Onderzoeken is in ieder geval niet mijn ding, maar toch heb ik toegang tot enkele beste crypto parels.

Uiteindelijk zal je cryptomunten moeten kopen via een broker of een exchange. Zelf maak ik onder andere gebruik van Bitvavo. Bitvavo is een bekende Nederlandse exchange en zeer voordelig. Dus mocht je nog een platform zoeken, dan raad ik je dit platform sowieso aan.

Hoe ik zelf de beste crypto parels ontdekte

Allesovercrypto

Een tijdje geleden ontdekte ik het Crypto Portfolio, een product van AllesOverCrypto. AllesOverCrypto is bekend om de Money Mastery en al jaren dé crypto opleider van Nederland en is al sinds 2017 in de lucht. Het platform is destijds opgericht door twee cryptofanaten van het eerste uur, maar het team bestaat inmiddels uit 15 crypto experts.

Het team bestaat onder andere uit crypto traders, trend watchers, schrijvers, coaches en uiteraard de oprichters zelf. Ik volg hen al sinds de start mijn van crypto-avontuur en heb in de afgelopen jaren veel van hen geleerd. Maar ik ben natuurlijk niet de enige, zo hebben zij al meer dan 100.000 mensen geholpen om geld te verdienen met crypto.

Een van de passies en krachten van het team van AllesOverCrypto is het ontdekken van crypto parels. Al sinds jaar en dag doen zij onderzoek en hebben momenteel al ruim 2100 verschillende munten onderzocht.

Eerdere resultaten

Nu is het leuk dat het ontdekken van de beste crypto parels hun passie is, maar welke resultaten hebben de crypto experts ondertussen geboekt? Wel, de resultaten liegen er niet om! Zelf investeerde ik begin 2021 in Voyager, één van de beste crypto parels destijds. Bij de bekendmaking van de beste crypto parels in 2020 kostte 1 Voyager Token zo’n €0,14.

Ik was er weliswaar iets later bij en kocht Voyager Token voor €0,50, maar de koers steeg in twee maanden tijd naar €6,32. Een stijging van ruim 1200%. Kocht je Voyager bij €0,14? Dan had je een rendement kunnen hebben van maar liefst 4500% (inleg x45).

Hier volgen nog een paar bizarre resultaten:

  • Zo ontdekte zij de crypto parel XRB RaiBlocks (tegenwoordig NANO). Ontdekt bij een koers van $0,016 en schoot in korte tijd naar $33. (inleg x 2100)

  • Ook ontdekte zij Antshares (tegenwoordig NEO). De koers van 1 muntje ging van $0,315 naar $170! Deze ging dus 540 keer over de kop

  • Piratechain. Deze crypto parel werd in 2021 ontdekt bij een koers van $0,17 en ging eind april van datzelfde jaar naar $13,71. Een stijging van ruim 8000% (x80)

De beste crypto parels van 2023

Crypto parels 2023

Wil je geld verdienen met crypto, dan kan je er dus voor kiezen om te investeren in één of meerdere juweeltjes. AllesOverCrypto biedt op dit vlak twee producten aan. Namelijk 3 Crypto Parels en het Crypto Parel Membership. In dit geval hoef je zelf geen onderzoek te doen, maar maak je gebruik van de kennis en ervaring van het team.

Het team heeft al meer dan 10.000 uur aan onderzoek achter de kiezen en geven zelf ook aan dat het steeds lastiger wordt om crypto parels te vinden. Dit heeft te maken met het feit van het volwassen worden van de cryptomarkt, waardoor een explosieve groei ook zeldzamer wordt.

Ondertussen hebben ze dus al ruim 2100 cryptomunten geanalyseerd en blijven zij continu zoeken naar nieuwe veelbelovende crypto. Dit betekent ook dat je bij aanschaf van het Crypto parel Membership automatisch profiteert van updates. Wanneer zij een nieuwe crypto parel op het oog hebben wordt deze gratis aan het portfolio toegevoegd.

Risico’s

Ik vind het wel belangrijk om de risico’s te noemen, ook al ben je hiervan bewust. Investeren in crypto is niet zonder risico. Ook al bestaat het AllesOverCrypto team uit meerdere crypto experts en hebben zij mooie resultaten geboekt, zij beloven niks. Maar het kopen van de beste crypto parels is in ieder geval niet hetzelfde als gokken. De crypto parels die worden geselecteerd hebben een uitgebreide screening ondergaan.

Volgens eigen zeggen investeren zij zelf ook in de crypto parels, maar geven eerlijk toe dat niet elke munt het gewenste resultaat behaald. Daarmee moet er rekening worden gehouden dat je je inleg of een deel ervan kunt verliezen. “De kunst is in ieder geval om te zorgen dat twee of drie op de 10 crypto parels zorgen voor een financiële klapper“, aldus het team van AllesOverCrypto.

Een ander risico is dat het verslavend kan werken. In die zin, stijgende en dalende koersen kunnen je bijvoorbeeld wakker houden omdat je niks wilt missen. Daarnaast loop je gelukkig ook het risico dat je rijk kunt worden met crypto 😉

3 Crypto Parels

Wil je geld verdienen met crypto of beter gezegd rijk worden met crypto? Dan kun je het product de 3 Crypto Parels bestellen. Hiermee maak je kans op een investering maal 100 of meer. De drie parels zijn namelijk goedkope cryptomunten met potentie.

Of de munten nu keer 100 gaan of keer 20 of zelfs minder waard worden, er is niks over te zeggen, het blijft speculeren. Uiteraard moet je zelf bepalen hoeveel je kunt en wilt investeren, maar al pak je een factor 20 of 30 mee, een investering van €250 kan dan gerust €7.500 waard worden.

Daarbij wil ik wel de tip meegeven om alleen te investeren met geld dat je kunt missen én vooral niet gaat investeren op het moment dat de gekte rondom crypto groot is. Dit zijn vooral de momenten waarop iedereen erover praat en de koersen door het dak gaan, dan ben je namelijk echt te laat! Het product de 3 Crypto Parels kost €47.

Crypto Parel Membership

Het team van AllesOverCrypto heeft uiteraard meerdere goedkope cryptomunten met potentie op het oog. Wil je daarom de namen van alle crypto parels weten, dan is het Crypto Parel Membership geschikt voor jou. In dit product worden de 10 beste crypto parels gepresenteerd.

Het grote voordeel is dat elk jaar het Crypto Portfolio wordt geüpdatet. Dit betekent dat er elk jaar automatisch nieuwe crypto parels aan je portfolio worden toegevoegd. Doordat ze continu blijven onderzoeken vinden ze af en toe nieuwe crypto parels. Deze voegen zij dus gratis toe.

Het Crypto Parel Membership kost €197, maar bestaat niet alleen uit de 10 beste crypto parels. Het bevat namelijk nog het volgende:

  • Aankoopinstructies. Je krijgt duidelijke aankoopinstructies zodat je precies weet hoe en waar je de crypto parels kunt kopen

  • 3 bonus video’s met extra uitleg over het aankopen van cryptomunten

  • Onderzoekcriteria. Hiermee kan je zelf ook onderzoek gaan doen naar crypto parels

Rijk worden met crypto – kans van je leven?

Momenteel zijn er genoeg crypto kansen en je kan er op verschillende manieren geld mee verdienen. Een manier is dus om te investeren in crypto parels zoals het kopen van goedkope munten met potentie. Het voordeel hiervan is dat je rijk kunt worden met crypto, zonder kennis te hoeven hebben.

Het team van AllesOverCrypto heeft ruim 9 jaar ervaring en is echt een autoriteit op het gebied van crypto. Het is aan jou of je hiervan wilt profiteren. Wil je juist meer kennis opdoen over crypto, dan kan je eventueel een gratis crypto cursus volgen. Onderaan de pagina vind je een artikel waarin ik de beste gratis crypto cursussen van Nederland bespreek.

Zoek jij ook een munt die x100 of meer kan gaan?

Dan is dit Crypto Portfolio geschikt voor jou! De beste 10 Crypto Parels onthuld! Bestel het product nu eenmalig voor €197,- (inclusief gratis updates)

Ga direct naar het product
Jesse
Met (financiële) vrijheid als doelstelling ben ik mij jaren geleden volledig gaan verdiepen in geldzaken. Ik geniet hier enorm van, want het werkt en bovendien leer ik dagelijks bij. Via geldoogsten.nl deel ik graag mijn ervaringen. Goed omgaan met geld geeft rust!

Anderen lezen ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *