Review > Agency Masterclass van Mitchell Weijerman

Mitchell laat zien dat je gerust 1000 tot 3000 euro per klant kan vragen voor het runnen van Facebook ads! Vrijheid binnen handbereik?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
Gele poster met Kodak films

Rond 1870 ontstonden er in Nederland de eerste vormen van reclame maken, toen gebruikte men o.a. billboards en aanplakzuilen waar posters op werden gehangen. Later ging men ook adverteren via radio, tv of krant. En dit gebeurt natuurlijk nog steeds op grote schaal, maar is er met het internet een belangrijk medium bijgekomen.

Hoewel er nog steeds veel bedrijven zijn die hier geen gebruik van maken, kan het inzetten van reclame via sociaal media een bedrijf een enorme boost geven.

Je begrijpt dat bedrijven dit graag overlaten aan mensen die hier in zijn gespecialiseerd en misschien lijkt jou dit juist leuk om dit te gaan leren. Het lijkt jou bijvoorbeeld leuk om je bezig te houden met advertenties maken voor bedrijven via Facebook of Instagram.

Grote kans dat je op zoek bent gegaan naar een cursus die jou leert hoe je een online Social Media Marketing Agency kunt starten omdat je simpelweg deze skill niet hebt geleerd. Of misschien heeft iemand je getipt over de Agency Masterclass en ben je reuze benieuwd naar ervaringen van anderen en mijzelf.

Dat komt dan mooi uit, want ik heb hier een review geschreven over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman. Je leest hier o.a. wat je kan verwachten, wat de ervaringen zijn van mij en anderen en voor wie de cursus is bedoeld.

Ik hoop dat je er wat aan hebt…

Eerst zal ik beginnen met even kort uit te leggen wat je in deze cursus gaat leren.

Inhoudsopgave

De cursus in het kort

De cursus is een exclusieve online training waarin je leert hoe jij je eigen online Social Media Marketing Agency kunt starten. In grote lijnen ga je een nieuwe skill leren zodat je advertenties voor bedrijven gaat managen. Jij krijgt hiervoor een budget van het bedrijf en betalen zij jou voor de geleverde dienst. Je gaat met de strategieën die je van Mitchell leert advertenties in elkaar zetten waardoor bedrijven door jou nieuwe klanten zullen binnenhalen. Je kan vanaf dag 1 direct beginnen met het starten van je eigen online business.

Waarom is deze cursus bedacht?

Net zoals de Bol Masterclass is ook de Agency Masterclass bedacht om meerdere mensen tegelijk te kunnen leren hoe zij hun eigen online business opstarten. Het team “Unstoppable” wat o.a. bestaat uit Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster delen een zelfde gedachte of mening omtrent het huidige schoolsysteem. In hun ogen is het schoolsysteem niet compleet en missen er een paar belangrijke fundamentele principes om een gelukkig, vrij en succesvol leven te leven.

Zij zagen een kans omdat ons op school niet wordt geleerd hoe je een winstgevende online business start, vervolgens opschaalt en kunt automatiseren. En dat is eigenlijk wel gek, dat we in dit tijdperk waar alles om het internet draait en waarmee je zelfs een inkomen kan verdienen, hier geen aandacht aan wordt besteedt.

Wat weten we van Mitchell?

Mitchell Weijerman tegen een muur en duimen omhoog

Zoals ik hierboven al schreef maakt Mitchell Weijerman onderdeel uit van het team ”Unstoppable”. Mitchell is een slimme vent, hij is afgestudeerd aan de Universiteit en heeft de laatste jaren in Amerika gewerkt. Hier dacht hij zijn droombaan te hebben gevonden maar dit viel hem uiteindelijk enorm tegen en wist dat hij hier niet gelukkig mee zou worden. Als je Mitchell’s Linkedin profiel bekijkt kun je concluderen dat hij een gedreven en serieus iemand is.

Sinds januari 2018 werkt hij als directeur bij Unstoppable. Hij helpt mensen de beste versie van zich zelf te worden door mindset en business trainingen te geven.

De inhoud van de cursus

Het pakket bevat het volgende:

# De Agency Masterclass, gevuld met 28 lessen verdeeld over vier modules (ruim 20 uur aan video’s) Deze zijn van te voren opgenomen en kun je op elk moment terugkijken wanneer je wilt.

Module 1 De Geboorte

 1. Les 1: De heilige graal
 2. Les 2: Het pad van de freedompreneur
 3. Les 3: De 10K/Maand blueprint
 4. Les 4: De succescode
 5. Les 5: Een goed geoliede machine
 6. Les 6: Het wapenarsenaal
 7. Les 7: Jouw koninkrijk

Module 2 De Eerste Prooi

 1. Les 1: Voorbereiden op de jacht
 2. Les 2: Verken het jachtgebied
 3. Les 3: Het jachtseizoen is geopend
 4. Les 4: Bespring de prooi
 5. Les 5: De leeuw aan het werk
 6. Les 6: De hongerigste leeuw wint
 7. Les 7: Het hol van de leeuw

Module 3 Skills Aanscherpen

 1. Les 1: Het leveren van de service
 2. Les 2: Succes met internet
 3. Les 3: Hypnotiserende woorden
 4. Les 4: De Pablo Picasso methode
 5. Les 5: Zonder dit, geen succes
 6. Les 6: De beste aanval
 7. Les 7: Jouw routine voor succes
 8. Les 8: Kleine prooien, grote prooien
 9. Les 9: Vlekkeloze communicatie

Module 4 Leider Van De Troep

 1. Les 1: Claim je troon
 2. Les 2: De belangrijkste bezitting
 3. Les 3: Een 110K+ empire bouwen
 4. Les 4: Winst zonder extra werk
 5. Les 5: Money management

# Een exclusieve Community, je krijgt toegang tot de exclusieve support community genaamd ” De Digital Agency Mastermind” Deze groep behoort tot de top van online ondernemers communities van Nederland en België.

E-cursus pakket Agency Masterclass

# Wekelijkse groepscoaching, want iedereen heeft weleens hulp nodig. Elke week zijn er groepscoaching calls waar je terecht kunt met al je vragen. Ook worden hier de laatste strategieën en tactieken besproken zodat je deze niet zult missen.

# Exclusieve sales calls opnames, waarin je precies kan meekijken hoe Mitchell klanten binnenhaalt voor 1000 tot 5000 euro per maand. Dit kun jij als het ware kopiëren van hem en gebruiken bij het binnenhalen van jouw klanten.

# Sales scripts en templates, deze bewezen scripts kun jij gebruiken bij jou sales gesprekken. Hier ga je hoe dan ook de beste resultaten mee halen. Dit script heeft al voor miljoenen euro’s aan online verkopen gezorgd binnen hun bedrijf en dat van hun studenten.

# KvK succes checklist, een succes checklist (ook voor Belgen) waar je allemaal aan moet denken bij het opstarten van jouw onderneming. Daar hoef je verder dus niet over na te denken of uit te zoeken.

De reden dat jij wilt ondernemen

Vrijheid misschien? En wat betekent vrijheid dan voor jou? Als je dat nog niet helder hebt voor jezelf, probeer dat dan uit te zoeken, vooral als één van de volgende punten jou aanspreekt.

Eerlijk is eerlijk, natuurlijk zal bij iedereen de meeste punten als muziek in de oren klinken, maar hebben mensen vaak het idee dat ondernemen niks voor hen is en dat het risicovol is. In de meeste gevallen is het ook risicovol, maar bij het starten van een bedrijf met dit businessmodel heb je geen startkapitaal nodig. Een computer en een internet verbinding is voldoende, verder hoef je geen investering te doen.

Spreken deze punten jou aan?

 • Geen zin om de rest van je leven van 9-5 voor een baas te werken
 • Je wilt het liefst werken waar en wanneer jij wilt zodat je je eigen dagindeling kan bepalen
 • Financiële vrijheid ervaren om datgene te doen wat je het allerliefst wilt doen
 • Reizen over de wereld en met je bucketlist aan de slag
 • Je wilt meer tijd met familie en vrienden doorbrengen

Is er veel werk in deze branche?

Ja absoluut, bedrijven staan te springen om jou in te huren. Ze besteden het graag uit aan anderen die deze skill wel hebben. Een andere reden dat bedrijven dit liever niet zelf doen is, omdat ze beseffen dat ze hier zelf te weinig kennis over beschikken. ( en jij kan dit dus juist gaan leren in deze Masterclass) Ook hebben ze het idee dat dit hun veel geld gaat kosten.

review met foto van een jongen genaamd Sil

De reden dat ze dan graag een gespecialiseerd iemand inhuren is omdat bedrijven liever de focus op hun bedrijf houden, en hier liggen dus volop kansen. Het is namelijk zo dat een gemiddelde ondernemer tussen de 40 en 50 jaar oud is en vaak genoeg geld heeft en daarom ads graag uit wil laten besteden. Daarnaast weten ze vaak ook niet hoe ze social media het best kunnen inzetten om te adverteren, laat staan de ondernemers die niet weten hoe social media werkt.

De voordelen en nadelen van een eigen Ads Agency

Voordelen:

 • Je hoeft van te voren geen cent uit te geven om geld te verdienen (vanaf dag 1 kun je winst maken)
 • Mogelijkheid om locatie onafhankelijk te werken
 • Het is volledig te automatiseren
 • Je zult met dit werk maandelijkse wederkerende inkomsten generen
 • Het is realistisch om tussen de 1000 en 3000 euro te vragen voor één klant!

Nadelen:

 • Je moet salesgesprekken gaan voeren met de klanten die je binnen wilt halen (kan natuurlijk ook zijn dat je dit juist leuk)
 • Resultaten moet worden gehaald, dus presteer jij slechter onder druk dan kan dat voor problemen zorgen
 • Denk niet te makkelijk, je moet echt actief klanten gaan zoeken en deze durven te benaderen

Mijn ervaring en die van anderen

Zelf ben ik een paar lessen van de Agency Masterclass gaan volgen. Ik heb namelijk weinig kennis en ervaring op dit gebied. Dus ben ik dit gaan doen zodat ik goed kan beoordelen hoe het is om deze cursus te volgen wanneer dit helemaal nieuw voor je is. Ik moet zeggen dat dit businessmodel eigenlijk heel simpel is en besef ik ook hoe belangrijk Facebook Ads voor bedrijven zijn.

Mitchell legt bijvoorbeeld heel mooi uit hoe je bij bedrijven onderzoek gaat doen doormiddel van een stappenplan. Dit stappenplan heet “Het perfecte advertentie frame work” en begint met onderzoek doen naar wat voor type klanten een bedrijf heeft waar jij dus de Facebook ads voor gaat runnen. In deze stap wordt duidelijk op welke doelgroep jij het best kan focussen, zodat je de meeste klanten binnenhaalt voor dat bedrijf.

“If you are marketing to everyone, you are marketing to no-one”

Vervolgens ga je deze doelgroep als het ware proberen te vangen, je gebruikt een lokaas. Dit bewezen type lokaas gebruiken Mitchell en andere succesvolle online marketeers dagelijks ook. Dit wordt allemaal in video’s uitgelegd. Zelf vond ik het best logisch klinken en helemaal niet moeilijk.

In de volgende stap de “Creative formule” laat Mitchell zien hoe je een advertentie maakt. Op Business.Facebook laat hij zien hoe dit werkt, dus hoe je een advertentie met een afbeelding of video maakt en en wat daar precies in moet komen. Lijkt je dit spannend? Ik kan je geruststellen, je hoeft echt geen technische kennis te hebben, het wijst zich vanzelf.

Hier volgen een aantal reacties van cursisten..

Review met foto van een man genaamd Bram
Review met foto veen vrouw genaamd Nikita
Review met foto van een man genaamd Janeiro
Review met foto van een vrouw genaamd Imane

Conclusie

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel voor jezelf helder gekregen of de Agency Masterclass iets voor jou kan zijn. Dat je te weinig kennis hebt op dit gebied en niet technisch bent aangelegd mag geen excuus zijn, iedereen kan dit leren. Alleen moet je er niet te makkelijk over denken. Ik vind het een enorm voordeel dat je met dit businessmodel vanachter je laptop je eigen agency kunt runnen, maar wat ik al eerder heb genoemd is dat je actief bezig moet blijven om klanten te zoeken en op de man af durft te stappen en salesgesprekken wil voeren. Daar moet je wel stevig voor in je schoenen staan.

Ook jouw mindset moet goed zijn. Wil je echt graag gaan ondernemen? Kijk dan kritisch naar hoeveel uur je hier per week aan zou willen besteden en wat dit jou dan zou kunnen opleveren. Het ligt er echt aan hoeveel tijd jij er insteekt.

Wat betaal ik voor de cursus?

De prijs voor de Agency Masterclass is, of éénmalig 997 EURO, een andere mogelijkheid is dat je betaalt in drie termijnen van elk 397 EURO.

Ben je overtuigd, en wil je graag je eigen ads Agency runnen?

Via de link hieronder kun je je aanmelden voor de Agency Masterclass.

Klik je op deze link, dan krijg je van Mitchell eerst de mogelijkheid om bij hem een gratis 1 op 1 strategiegesprek in te plannen, want mocht je graag nog het één en ander willen weten, dan kan je dat persoonlijk aan hem vragen.

P.S. Ik heb van Mitchell begrepen dat 88% van de mensen die dit gratis strategiegesprek hebben aangevraagd, dit gesprek mega waardevol vonden voordat ze begonnen met hun eigen ads Agency.

E-cursus Masterclass afbeelding Call to action

Wil je graag de Agency Masterclass volgen en daarmee jouw succesvolle business starten?

Klik op deze knop voor de weg naar vrijheid!

Ga hier direct naar jouw gratis 1 op 1 strategiegesprek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close