Review > AMR (Affiliate Marketing Revolutie 4.0) van Jacko Meijaard

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
E-book Affiliate marketing Revolutie linksboven

Op het moment van schrijven staat de teller van het aantal leden dat met de Affiliate Marketing Revolutie is begonnen op 9358. Ik zelf ben er ook één van. En dit aantal blijft maar stijgen. Wat mijn redenen waren om met de cursus te beginnen, maar vooral hoe ik dit ervaren heb, ga ik uitgebreid in deze review toelichten.

Naar alle waarschijnlijkheid is het geen toeval dat je op deze pagina bent beland. Ook jij zal hiervoor zo je redenen hebben. Het is leuk om te zien dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een andere of nieuwe manier om een (extra) inkomen te genereren.

Wat mij opviel is dat sinds ik zelf begonnen ben met de Affiliate Marketing Revolutie, veel mensen (althans in mijn omgeving) het begrip “Affiliate Marketing” helemaal niet kennen. Eigenlijk wel grappig als je bekijkt dat we jaarlijks in Nederland met z’n allen voor ruim 23 miljard euro online shoppen en de meeste aankopen juist via affiliate websites tot stand komen. 

Nu je mijn AMR review leest, ga ik er vanuit dat jij al wel eerder gehoord hebt van het verdienmodel affiliate marketing. Je overweegt waarschijnlijk zelfs om met de AMR 4.0 te gaan beginnen, maar je zoekt nog naar antwoorden om de knoop te kunnen door hakken. Maar wat is de Affiliate marketing revolutie precies en hoe werkt het? Op alle vragen ga jij vast en zeker de antwoorden krijgen.

Ben je vooral ook benieuwd naar de Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van mij en die van anderen? Ik zou zeggen lees dan lekker verder. Voor de duidelijkheid, de cursus heb ik zelf gevolgd, ik ga het alleen niet mooier maken dan het is. Maar door de cursus te hebben gevolgd en ik affiliate marketing nog steeds toe pas, ben ik denk ik wel in staat om een heel realistisch beeld over deze cursus te schetsen.

Inhoudsopgave

Mijn eerste kennismaking met de AMR

Al lange tijd worstelde ik met het vinden van een job die bij me paste en eigenlijk nog steeds wel een beetje. Eind 2019, toen ik voor de zoveelste keer ontslag nam en voor drie maanden in Suriname verbleef, ben ik heel goed bij mijzelf te rade gegaan. Het beeld en gevoel wat heel hard binnenkwam was dat ik niet tot mijn 70ste ontevreden voor een baas zou willen blijven werken.

Dit gevoel versterkte week na week. Eigenlijk was dit gevoel al jaren terug ontstaan, maar telkens verdrukte ik het. Echter, wat je verdrukt blijft uiteindelijk altijd weer terugkomen… Dit betekende dat ik een andere weg in moest slaan. Dit omdat ik diep van binnen wist dat ik niet gelukkig was of zou worden met het werken voor een baas de rest van mijn leven.

De wil om te veranderen komt vaak voort uit onvrede. In mijn geval zeker en besefte dat het roer om moest en dat ik nu de leiding over mijn eigen leven wilde gaan nemen. Ik ben me ook altijd bewust geweest van het feit dat ik zelf verantwoordelijk was en ben voor hetgeen waar ik nu sta

Voor het eerst ging ik deze keer dus niet op het internet op zoek naar die ene leuke baan. Nee dit keer ging ik op zoek naar andere manieren waarmee ik mijn eigen inkomen zou kunnen verdienen. Ik weet niet hoe, maar ik kwam al snel uit bij affiliate marketing waarvan ik het bestaan toen nog niet van kende.

Al snel kwam ik bij de website van Jacko uit en las ik daar een inspirerend verhaal over hoe hij zijn geld verdient op het internet. Eigenlijk spraken die bedragen die Jacko verdiende mij niet eens zo zeer aan, maar meer de vrijheid om niet meer afhankelijk te hoeven zijn van een baas. Ik denk dat dit gevoel altijd wel sterk in mij heeft gezeten, maar dat ik eigenlijk niet zo goed durfde om iets met dit gevoel te doen, laat staan dat ik helder had welke stappen ik daar het beste voor kon zetten.

Maar even voor de duidelijkheid, dat niet meer afhankelijk willen zijn, betekende niet per definitie dat ik in het vervolg liever 80 uur in de week voor mijzelf zou willen werken, integendeel. De 40-urige werkweek is ooit bedacht maar ik wil zelf bepalen hoeveel, waar en wanneer ik werk.

Ik kocht de AMR

In ieder geval was mijn nieuwsgierigheid gewekt en wilde ik graag de video’s zien waarin Jacko onthult wat hij precies doet. Die paar tientjes wat je betaalt voor de cursus waren voor mij geen obstakel.

Ik dacht, slechter zal ik er niet van worden en wie weet wat het mij allemaal zou kunnen gaan opleveren in de toekomst. Nadat ik mij had aangemeld kreeg ik meteen een mail waardoor ik direct toegang kreeg tot de cursus.

De modules

Dashboard affiliate marketing Revolutie verschillende modules

Voordat je met module 1 begint is er een welkomstvideo en een inspiratiemodule. In deze module zitten stuk voor stuk goeie video’s waarin Jacko zich richt op jouw mindset.

De punten die hij hier noemt zijn belangrijk om de kans om succesvol te worden in affiliate marketing te vergroten. Denk daar niet te makkelijk over. Een belangrijk punt is dat je er in gelooft en beseft dat het mogelijk is om geld te verdienen met affiliate marketing. Andere punten zijn, dat je bereid moet zijn om nieuwe gewoontes aan te leren, dat je je focus echt op 1 website moet houden en niet van dag tot dag moet kijken maar op lange termijn.

De cursus is zo op gebouwd dat je vanaf nul de stapjes van Jacko volgt terwijl hij jou laat zien hoe je binnen een mum van tijd een affiliate website opzet. Je kijkt met Jacko’s scherm mee en hij legt alles op een hele relaxte manier aan je uit. Hoewel computers nou niet echt mijn grootste vrienden waren, was er toch iets in die video’s wat mij triggerde.. Ik wilde ze het liefst meteen allemaal bekijken.

Je gaat dus in 69 video’s leren hoe je je eigen affiliate website maakt. Hierin krijg je essentiële tools aangereikt en krijg je extra informatie en tips die jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hier volgen een aantal onderwerpen die je o.a. in de modules tegenkomt.

Module 1 starten met affiliate marketing

Blauwe module 1 internetsuccesgids
 • Uitleg van affiliate marketing
 • Welk product ga je promoten
 • Domeinnaam registreren
 • Website toevoegen in Marketheme

Module 2 website inrichten

Blauwe module 2 internetsuccesgids
 • Menuknoppen aanmaken
 • Logo aanpassen
 • Homepage bewerken
 • Footer plaatsen

Module 3 hoog scoren in Google

Blauwe module 3 internetsuccesgids
 • Wat is SEO
 • Zoekwoorden achterhalen
 • Eerste blogbericht schrijven
 • Verdienmodel toepassen
 • Artikel vormgeven

Module 4 website live zetten

Blauwe module 4 internetsuccesgids
 • Hoe zet je je website live

Module 5 meten is weten

Blauwe module 5 internetsuccesgids
 • Google Analytics instellen

Module 6 puntje op de i

Blauwe module 6 internetsuccesgids
 • Categorieën toevoegen
 • Breadcrumbs activeren
 • CTA (call to action) knop toevoegen

Module 7 afronding

Blauwe module 7 internetsuccesgids
 • Nieuwe berichten aanmaken
 • Clarity call inplannen

Je hebt nul kennis, kan jij hier dan wel mee aan de slag?

Absoluut, zelf had ik nog nooit gehoord van affiliate marketing, laat staan het zelf maken van een website. In de video’s legt Jacko dit allemaal heel eenvoudig uit. Ik heb de video’s meerdere keren bekeken en tijdens het volgen van de stappen pak ik de desbetreffende video er weer bij wanneer ik vergeten ben hoe deze stap precies in z’n werk gaat. Mocht je toch ergens niet uitkomen dan is er altijd wel iemand in het ledengedeelte die jouw vraag zal beantwoorden.

Wie is Jacko Meijaard eigenlijk?

Jacko Meijaard praat in microfoon

Jacko is een grote naam in de wereld van affiliate marketing. Rond zijn negentiende is hij met affiliate marketing in aanraking gekomen. Hij heeft eigenlijk alles zelf moeten uitvogelen, want in die tijd waren er nog maar weinig mensen actief in dat vak gebied. Zo startte hij zijn eerste affiliate website waarin hij Apple iPhones verkocht.

Naar eigen zeggen heeft hij in de loop der jaren tientallen websites opgezet waar hij veel geld mee verdiend. De meeste websites heeft hij inmiddels verkocht op een stuk of twintig na, want het onderhouden van zoveel websites brengt een hoop werk met zich mee. Tegenwoordig besteedt Jacko de content schrijven en plaatsen voor zijn websites uit aan anderen.

Jaren later richtte hij internetsuccesgids.nl op. Een website waarin hij wekelijks blogberichten en podcasts deelt over geld verdienen op het internet. Inmiddels staan hier al ruim 500 berichten op. In die tussentijd heeft Jacko de AMR bedacht en ontwikkeld, zodat hij mensen die ook geïnteresseerd zijn in het opzetten van een affiliate website hier mee kon helpen.

Wat is de 10K Club?

Naast de AMR coacht Jacko ook mensen die extra begeleiding willen en die zoveel mogelijk gebruik willen maken van zijn expertise om zo succesvol mogelijk te zijn met zijn of haar affiliate website. Dit heet de 10K Club van Jacko Meijaard en hier krijg je dus 1 op 1 coaching van hemzelf.

Ook daar ben ik er één van. Ik wilde het meteen goed aanpakken en niet continue mijn twijfels hebben of ik wel de juiste dingen doe. Sinds augustus 2020 krijg ik coaching van hem, het contact met hem verloopt soepel en geeft het mij enorm veel rust. Ik hoef mij voornamelijk te richten op het schrijven van goeie content, wetende dat hij mij in gaten houdt en corrigeert waar nodig is. Er over twijfelen over of Jacko Meijaard betrouwbaar is, is absoluut niet nodig!

Het is niet alleen de cursus, er zit meer achter

Het is mij duidelijk dat Jacko niet domweg zoveel mogelijk cursussen wil verkopen om te cashen. Terwijl de prijs van 47 euro in principe toch laagdrempelig is, is zijn motivatie vooral om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om te starten met deze cursus.

Toen ik eenmaal begon met mijn eerste affiliate website, wilde ik meer en meer leren over affiliate marketing. Vanaf dat moment ben ik veel naar podcasts gaan luisteren. Dit werd alleen maar meer toen ik bij de10K Club kwam. Op dat moment voelde ik al zo sterk van binnen wat ik met affiliate marketing wilde gaan bereiken en dat ik wilde groeien. In één van zijn eigen podcasts noemde Jacko dit ook als tip, het luisteren naar podcasts zorgt ervoor dat je gaat groeien zowel als persoon als in je business.

Hij spreekt allerlei podcasts in waarin hij vertelt over zaken die hij geleerd heeft in de jaren als online marketeer. De AMR zelf bevat alles wat je nodig hebt om een affiliate website op te starten, maar zie deze podcasts dus als extra informatie om jou als online marketeer én als persoon te laten groeien. Naast de podcasts van Jacko zijn er natuurlijk genoeg andere inspirerende podcasts te vinden waar je veel van kan leren. Ook behandeld hij vaak onderwerpen uit topics of vragen die worden gesteld die gaan over hoe je jouw website naar een hoger niveau tilt.

Naast deze podcasts is Jacko ook actief op Linkedin en Instagram. Ook hier deelt hij informatie die hij belangrijk vindt en waarvan hij denkt dat andere hier wat aan kunnen hebben. Dus naast de cursus zelf, is er dus veel informatie te vinden op meerdere kanalen die waardevol zijn.

Juiste mindset

Deze podcast is interessant om te beluisteren, snel samengevat gaat het over of je bereid bent om te veranderen. Ben je echt gemotiveerd en ben je in staat om opofferingen te doen? Al begin je met elke dag 1 video van de AMR te kijken. De quote hieronder is en blijft een logische maar oh zo ware uitspraak….,

Als je altijd dezelfde dingen blijft doen, zullen je resultaten ook altijd hetzelfde blijven”

Hoe begin je met affiliate marketing?

Wat Jacko zegt, is dat jouw mindset en de wil om daadwerkelijk te beginnen doorslaggevend zijn en dit kan ik beamen. Nieuwsgierigheid en het verlangen naar financiële vrijheid in jouw leven zullen ervoor zorgen dat je jouw kans op slagen vergroot.

De volgende stap: het bekijken van de video’s van de AMR waarin Jacko stapsgewijs verteld en voordoet hoe je jouw eerste affiliate website opzet. Je hebt daarbij niet meer nodig dan een laptop, webhosting en een internetverbinding. Uiteindelijk ga je hier mee aan de slag.

Kies een (niche)markt uit waar jij graag producten uit wilt promoten. Met welke markt of producten heb jij de meeste affiniteit mee? Het helpt je namelijk enorm wanneer je een markt kiest waar je passievol over praat, of in ieder geval veel over weet. Je zult ontdekken in welke markt er meer of minder concurrentie is, maar ook welke producten meer commissies opleveren en welke affiliateplatforms er zijn. Bedenk bijvoorbeeld dat de markten afvallen, gezondheid, dating en online geld verdienen markten zijn waar consumenten veel geld aan uitgeven. Dit betekent ook dat in deze markten de concurrentie qua affliate websites groot is.

Het verdienmodel van affiliate marketing biedt zoveel voordelen. Je hoeft niks te investeren in een winkelpand of een voorraad, ja eventueel dan voor de kosten van deze cursus en webhosting. En natuurlijk een investering in jezelf, omdat je tijd wilt en gaat vrijmaken om hiermee aan de slag te gaan.

Hoe lekker is het om geen pand of voorraad te hoeven hebben en je niet druk te hoeven maken over de klantenservice.

Voor wie is de AMR geschikt en voor wie niet?

Herken jij jezelf in één van onderstaande voorbeelden dan zou ik jou deze cursus aanraden!

 • Je bent opzoek naar manieren om online geld te verdienen.
 • Leren hoe affiliate marketing in zijn werk gaat lijkt jou in ieder geval tof.
 • Je ziet de kansen en mogelijkheden om veel geld te verdienen op het internet. Jaar in jaar uit groeit het aantal online aankopen.
 • Je wilt iets opbouwen om gewoon meer vrijheid en onafhankelijkheid te creëren waarbij je niet meer vast zit aan een baas.
 • Misschien heb je al wel een website maar loopt het voor geen meter. Voor jou kan het forum uitkomst bieden. Dit is het ledengedeelte waar iedereen vragen kan stellen. Jacko, veel actieve leden en specialisten staan elke dag klaar om vragen te beantwoorden.

Of herken jij jezelf hierin? Dan raad ik het je ten zeerste af!

 • Je zoekt een snelle manier om rijk te worden.
 • Je wilt graag meer geld verdienen maar je wilt geen andere bezigheden die je leuk vind opofferen.
 • Je hebt moeite om langere tijd je aandacht ergens bij te houden en begint snel weer met iets anders.
 • Je gelooft niet dat je met affiliate marketing geld kan verdienen, laat staan dat je er van kan leven

Er zullen vast nog veel meer voorbeelden zijn, als je voor jezelf maar weet welk rijtje het best bij jou past.

Affiliate Marketing revolutie ervaringen

Ik denk dat mijn mening duidelijk is. Ook al verdien ik nog niks met affiliate marketing, ik weet dat het gaat gebeuren. Alleen moet je doorzetten en geduld hebben. De snelheid waarmee je jouw eerste commissie kunt verdienen ligt volledig bij jezelf. In de ene markt scoor je misschien sneller dan in een andere, maar vooral de kwaliteit van jouw content is bepalend voor het aantal bezoekers wat jij zal krijgen. Dit zal op haar beurt weer bepalend zijn voor het aantal mensen dat besluit om bij jou een product bij kopen.

Een paar reacties uit het ledengedeelte:

Review met tekst van Huib

Hier Huub die ook net als mij vanaf nul is begonnen. Na 4 maanden consistent werken heeft hij zijn eerste commisie binnen. Hij vertelt hoe motiverend dit forum voor hem is.

Review met tekst van Lex

Lex heeft zelfs al binnen een paar weken resultaat. Ondanks die paar bezoekers die zijn website hebben gevonden is het hem gelukt zijn eerste commissie te pakken

Reactie van Jacko met tekst

Complimenten van Jacko Meijaard voor Lex. Jacko geeft geregeld reacties. Lekker motiverend toch!?

Review met tekst van Tymo

Tymo had er helemaal zin in! Dit zijn in mijn ogen wel de uitzonderingen. De meeste doen er toch echt langer over.

Review met tekst van gijs

Ook Gijs deelt hier zijn eerste succesje en dit smaakt naar meer natuurlijk. Het geeft hem vertrouwen dat het werkt.

Reactie met tekst van Jacko

Hier reageert Jacko op en feliciteert Gijs.

Conclusie

Hopelijk heb je mijn review met plezier mogen lezen en is voor jou duidelijk geworden wat de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 inhoudt en of deze cursus iets voor jou kan zijn.

De stappen worden één voor één duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Deze video’s kun je natuurlijk op elk gewenst moment weer terug kijken waar en wanneer jij wilt. Heb jij weinig tot geen kennis van computers en dergelijke, geen punt het is echt makkelijk te leren.

Nogmaals benoem ik het belang van je motivatie. Vraag jezelf af hoe graag je wilt en of je bereid ben om hier genoeg energie in te steken. De kosten van de cursus zullen misschien dan geen drempel vormen, maar het zou zonde zijn als je hier vervolgens niks mee doet.

Wil je de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De prijs van de AMR is 47 EURO

Lijkt het je wat?

Klik op de link hieronder als je graag wilt leren hoe je een succesvolle affiliate website kunt opzetten.

Veel succes en doorzettingsvermogen toegewenst!

Blauwe E- book met cd-rom

Wil jij leren hoe je een succesvolle affiliate website opbouwt?

Klik op de knop hieronder en start vandaag!

Ga direct naar de cursus van Jacko!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close