Beste gratis crypto cursus | Top 4 Nederland

In een crypto cursus leer je van alles over cryptocurrencies en de achterliggende blockchain en natuurlijk vooral hoé je hiermee geld verdient. Je kan op verschillende manieren handelen in cryptocurrencies, maar dit is niet zonder risico.

Om je risico’s te beperken dien je goed op de hoogte te zijn van de gevaren. Belangrijk is namelijk dat je ten alle tijden weet hoe je veilig kunt handelen. Heb je weinig of geen kennis, dan is het volgen van een gratis crypto cursus een uitgelezen kans.

Alleen om een crypto cursus te volgen moet je wel bereid zijn om in jezelf te investeren. Misschien weet je niet zeker of een cursus bij je past, maar juist daarom zijn er gelukkig dus gratis crypto cursussen beschikbaar. Maar wat is dan de beste gratis crypto cursus van Nederland?

Het aanbod crypto cursussen is vrij groot, maar zijn niet allemaal even goed. Ik heb daarom een selectie gemaakt en in eerste instantie gekeken naar mate van autoriteit. De beste gratis crypto cursussen van Nederland die ik heb geselecteerd zijn van zeer hoge kwaliteit en wil ik graag met je bespreken.

We zullen ze één voor één doornemen zodat je de crypto cursussen goed met elkaar kunt vergelijken.

P.S. Heb je al wel enige ervaring met crypto en met handelen, maar lukt het je maar niet om winst te maken? Ook dan zit je goed! Na het volgen van een gratis crypto cursus of training krijg je een mooi aanbod om de betaalde versie te volgen. De betaalde versies zijn van een dusdanig niveau, dat ook gevorderden kunnen groeien naar een next level.

Beste gratis crypto cursus

Bij het selecteren van de beste gratis crypto cursus heb ik gelet op een aantal criteria. Zo vind ik autoriteit erg belangrijk. De gratis crypto cursussen die worden aangeboden zijn ontwikkeld door experts en zijn in Nederland & België zeer bekend. De mensen achter deze cursussen werken fulltime in de cryptowereld en verdienen daar hun geld mee.

Hoewel alle crypto cursussen in dit artikel de titel “beste crypto cursus” mogen dragen, verschillen ze wel van elkaar. Zo heb ik bijvoorbeeld gelet op wat de beste crypto cursus voor beginners is, maar bijvoorbeeld ook gekeken bij wie je het beste kunt leren traden. Traden is namelijk erg populair en wanneer je traden goed beheerst, kan je er in korte tijd veel geld mee verdienen.

Wil je je bijvoorbeeld volledig richten op technische analyse en traden, dan raad ik je Doopiecash aan. Zo heb ik per cursus aangegeven voor wie deze het meest geschikt is. Daarnaast heb ik beoordelingen van cursisten meegenomen en heb ik gekeken naar de bereikbaarheid van de klantenservice en de kwaliteit van coaching. Dit zijn de 4 beste gratis crypto cursussen van Nederland & België:

Gratis Bitcoin Training (AllesOverCrypto)

Categorie: #1 crypto cursus voor beginners.

Tot de beste gratis crypto cursus behoort zeker de Gratis Bitcoin Training. Deze gratis crypto training wordt aangeboden door het team van AllesOverCrypto. Hét grootste crypto platform van Nederland & België is in 2017 opgericht door twee crypto fanaten.

Inmiddels bestaat het team van AllesOverCrypto uit 20 crypto experts en hebben zij een prachtige en actieve community weten op te bouwen. Al meer dan 100.000 mensen hebben de Gratis Bitcoin Training gevolgd. Deze gratis crypto training wordt door cursisten beoordeeld met een 9,6 een ook op Trustpilot zijn de reacties lovend. AllesOverCrypto krijgt net geen vijf sterren op basis van 1190 reviews.

Het platform deelt al jaren steengoede content over de crypto industrie en is ondertussen uitgegroeid tot het grootste educatieplatform als het gaat om de “nieuwe digitale economie.”

Wat leer je?

In de Gratis Bitcoin Traning leer je onder andere…

 • Hoe je veilig Bitcoin en andere cryptomunten koopt

 • Een succesvolle strategie opzetten

 • Vandaag nog succesvol van start te gaan

 • Geld verdienen op de cryptomarkt

 • Verborgen parels ontdekken die meer 100 x in waarde kunnen stijgen

Via deze gratis training krijg je dus al ontzettend veel waarde. Na afloop van de gratis training krijg je een aanbod (+ een leuke korting) voor de Money Mastery. De Money Mastery behoort tot de beste crypto cursus van Nederland & België. Wil je alles leren over crypto? Volg dan zeker de Gratis Bitcoin Training zodat je de leuke korting niet misloopt!

De Money Mastery is beste crypto cursus voor beginners en is totaalpakket dat bestaat uit:

 • Een online cursus va 80 uur aan studiemateriaal over crypto en blockchain
 • Online community waarin experts vragen van jou en andere cursisten beantwoorden
 • Een signalenservice waarmee de crypto experts kansen met jou delen
 • 3 Crypto Parels. Je krijgt 3 (nog) onbekende en kleine munten aangereikt, maar die met factor 100 of meer kunnen stijgen

Gratis Bitcoin Training volgen?

Leer allerlei tips en tricks in dé GRATIS Bitcoin training van AllesOverCrypto! (Al meer dan 100.000 keer gevolgd)

Meld je direct aan

Gratis Bitcoin & Technische Analyse Academy (Madelon Vos)

Catgeorie: #1 beste totaalpakket & community

Madelon Vos cursus

Deze gratis online trail, die wordt aangeboden door Madelon Vos, is echt een toffe cursus. Wil je meer uitleg en focus krijgen op TA (Technische Analyse), dan raad ik je aan om deze gratis crypto cursus te volgen.

In de Bitcoin & Technische Analyse Academy van Madelon leer je uiteraard kennis maken met Bitcoin en andere cryptomunten en leer hoe je dit soort munten veilig koopt en opslaat.

Maar zoals ik al zei, de focus ligt op het leren van de basis van technische analyse. Madelon Vos is één van de weinige vrouwen die actief is binnen de financiële markten en wordt in haar vakgebied bestempeld als zeer deskundig.

Naast haar eigen platform deelt ze op YouTube wekelijks video’s over onderwerpen als cryptocurrencies (macro-) economie en technische analyse.

Madelon, ook wel bekend als Miss Bitcoin heeft vroeger ook het vak Technische Analye gegeven aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat leer je?

Zoek je een cursus crypto traden en ben je geinteresserd in macro-economie in andere assets? Meld je dan aan voor de Gratis Bitcoin & Technische Analyse Academy en krijg je eerste €5 aan Bitcoin gratis. Via de gratis trail krijg je een inkijkje in de volledige cursus. Zo kan je ontdekken of traden echt bij je past en of de manier van lesgeven van Madelon jouw aanspreekt. Wat leer je zoal nog meer in deze gratis crypto cursus?

 • Uitleg over Bitcoin en andere cryptocurrencies

 • Leer je eerste Bitcoin of andere munten aan te schaffen

 • Leer deze cryptomunten veilig opslaan

 • Leer de basis van technische analyse

Via deze gratis crypto training leer je dus om veilig crypto te kopen en opslaan en krijg je bovendien €5 Bitcoin cadeau, maar zoals je weet ligt de focus op technische analyse. Zoek je een cursus crypto traden voor beginners, maar ben je ook geïnteresseerd in het investeren in andere assets? Dan is deze cursus zeer geschikt! Wil je graag technische analyse leren en bevalt de gratis trial, dan kan je je uiteraard aanmelden voor de volledige cursus met €100 korting >>.

De Bitcoin Technische Analyse & Academy is geschikt voor: crypto traden voor beginners, lange termijn beleggers en gevorderden die hun niveau willen opkrikken. De cursus bestaat uit drie onderdelen:

 • Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies
 • Cursus Technische Analyse
 • MoneyTalks Community
crypto traden voor beginners

Gratis Bitcoin & Technische Analyse volgen?

Volg de gratis trail van Madelon Vos en leer alles over Bitcoin en Technische Analyse!

Volg deze gratis crypto cursus

Gratis Crypto Trading Cursus (DoopieCash)

Categorie: #1 crypto traden voor beginners

Doopiecash

beste gratis crypto cursus van Nederland als het gaat om traden is de Cursus Crypto Trading van DoopieCash. In deze cursus crypto traden voor beginners krijg je een duidelijke uitleg hoe je kunt starten. Ook als je nog geen kennis of ervaring hebt. Berry en Chris, de oprichters van DoopieCash, hebben meer dan 20 jaar ervaring in het investeren en handelen in crypto, maar ook in andere assets zoals aandelen en vastgoed.

DoopieCash is echt een autoriteit als het gaat om crypto traden. Al meer dan 7000 cursisten hebben een cursus crypto traden gevolgd en zij beoordelen DoopieCash met 4,7 sterren. De experts bieden niet alleen een eigen crypto traden voor beginners programma aan, maar ook leerprogramma’s voor gevorderden. Ook plaatst DoopieCash dagelijkse nieuwe content op YouTube waaronder livestreams. De heren hebben inmiddels al meer dan 100.000 abonnees.

Traden wordt vaak onderschat, maar het is een serieus vak. Hoewel iedereen het in principe kan leren, moet je het uiteraard wel leuk vinden om grafieken te lezen en lijntjes te tekenen etc. Via de gratis Cursus Crypto Trading van DoopieCash kan je rustig ontdekken of het bij je past.

Wat leer je?

In de gratis cursus crypto traden krijg je toegang tot 6 modules. De cursus start met de basis van traden en investeren. In de eerste module wordt bijvoorbeeld ook al aandacht geschonken aan swingtraden en scalpen. Vervolgens krijg je tools aangereikt die nodig zijn bij het traden en krijg je les over hoe je het beste je risico kunt managen.

In deze cursus crypto trading komt ook een module over mindset aan bod, een super belangrijk onderdeel dat voor een groot deel je succes bepaalt. Maar wat leer je nog meer in deze crypto cursus?

 • Hoe je geld kunt verdienen met bitcoin en andere crypto

 • Verschillende manieren van traden

 • Alles over trading platformen en tools

 • Winstgevende trading strategieën

 • Technische analyses toepassen

In de gratis DoopieCash cursus krijg je dus de basis van het traden voorgeschoteld. Hiermee kun je eigenlijk direct starten om praktijkervaring op te doen. Alleen ja, traden op zich is niet zo moeilijk, winstgevend traden daarentegen is een ander verhaal. 90% van de traders maakt namelijk verlies en haakt snel af.

Wil jij doorgroeien dan kan je bij DoopieCash dus kiezen voor een betaald leerprogramma. Hierin kunnen jij en andere cursisten gebruikmaken van twee makkelijk te volgen trading systemen die de heren speciaal hebben ontworpen.

De Gratis Cursus Crypto Trading van DoopieCash is ideaal voor beginners en voor degenen die een beetje feeling willen krijgen met de technische analyse. Wil je jouw kennis en ervaring vergroten of ben je al een tijdje aan het traden, maar blijven de resultaten achter? Ook dan zit je bij DoopieCash goed!

Doopiecash

Gratis Crypto Trading Cursus volgen?

Via DoopieCash leer je de basis van traden zodat je direct praktijkervaring kunt opdoen!

Direct aanmelden

Gratis Bitkoning Masterclass

Bitkoning Masterclass

De laatste in de top 4 beste gratis crypto cursus is de Gratis Bitkoning Masterclass. Deze crypto training is dan misschien wel niet zo bekend, maar zit wel goed in elkaar. De Bitkoning Masterclass is een leerprogramma dat zich niet focust op één onderdeel. Het is een ontzettend breed leerprogramma.

Dus vind je niet alleen crypto en traden leuk, maar bijvoorbeeld ook forex, NFT’s en Metaverse? Volg dan deze crypto cursus gratis.

Er zijn nog nauwelijks reviews te vinden over Bitkoning wat betreft deze crypto cursus, dus dat is jammer, maar de oprichters zijn niet van gisteren. Zo onderneemt Bitkoning al sinds 2010 en heeft het meerdere succesvolle bedrijven gebouwd omtrent e-commerce, online marketing, crypto en chatgpt. Ook is Mike, een van de oprichters, succesvol geweest in het opzetten van een crypto-mining bedrijf, genaamd Cryptalk en hebben zij ruim 50.000 volgers op TikTok.

Al met al Biedt Bitkoning meerdere leerprogramma’s aan. Zelf vind ik het aanbod wel erg groot en zie ik liever meer specialisatie. Maar met de inhoud van deze crypto cursus is niks mis. Wil je kennismaken met de Bitkoning Masterclass, dan kan je hun crypto cursus gratis volgen.

Wat leer je?

Via de gratis Bitkoning Masterclass krijg je een inkijkje in de officiële Masterclass. Zo kan je gratis en zonder verplichtingen ontdekken wat deze crypto cursus te bieden heeft. In totaal bestaat de Bitkoning Masterclass uit ruim 40 uur videomateriaal en krijg je via de gratis trial toegang tot de eerste zes video’s.

 • Toegang tot de eerste 6 video’s (2,5 uur)

 • De basis van daytraden

 • Leer over digitale assets en NFT’s

Bevalt de trail, dan kan je besluiten om de volledige Bitkoning Masterclass te volgen. Het mooie aan de cryptomarkt en het handelen, is dat je er op veel verschillende manieren geld mee kunt verdienen. Weet je niet precies of je nu meer met crypto hebt of met forex of met de blockchain? Geen punt, dat is juist het mooie aan deze cursus, alle onderwerpen komen langs. Misschien ligt jouw passie wel bij NFT’s en ga jij straks geld verdienen met zelfgemaakte Non Fungible Tokens.

De Bitkoning Masterclass is zeker geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een crypto cursus voor beginners. Maar ook als je geïnteresseerd bent in NFT’s en de Metaverse, zit je bij Bitkoning goed.

Bitkoning Masterclass

Gratis Bitkoning Masterclass volgen?

Krijg gratis toegang tot de eerste 6 lessen van de Masterclass. De Bitkoning Masterclass is een breed leerprogramma met modules als daytrading, crypto, forex, NFT’s en Metaverse.

GRATIS BITKONING MASTERCLASS PROBEREN

Een crypto cursus voor meer vrijheid

Of je nu gaat investeren in aandelen, vastgoedfondsen of in crypto, belangrijk is dat je weet wat je doet. Hoe meer kennis je bezit, des minder risico’s je loopt om verlies te maken. Mensen kiezen voor de beste gratis crypto cursus, omdat ze veilig met crypto willen handelen én willen ontdekken op welke manieren ze geld kunnen verdienen.

Welke gratis crypto cursus spreekt jou aan? Kies een cursus die bij je past en leer gratis een aantal basistechnieken. Het is belangrijk om te beseffen dat de cryptomarkt eigenlijk nog heel jong is. Dus hoe eerder je begrijpt hoe de cryptomarkt werkt, des te sneller je ervan kan profiteren. Of je nu wilt beleggen voor de lange termijn of liever gaat crypto traden, kennis is cruciaal.

Heb je ook behoefte aan meer (financiële) vrijheid? Dan is beleggen dé manier om dit te doen. Je kan geld verdubbelen of vermeerderen met crypto, maar neem geen onnodig risico. Kies uit één van de beste gratis crypto cursussen en creëer voor jezelf meer vrijheid!

Dan nog even dit: Alle 4 de bedrijven raden aan om bij Bitvavo crypto te kopen. Zelf beleg ik ook bij Bitvavo, een Nederlandse exchange. Een exchange is goedkoper dan een broker en bovendien biedt Bitvavo klanten een accountgarantie tot €100.000. Dus zoek je nog een platform om crypto te kopen? Maak dan hier een gratis Bitvavo account aan >>

Jesse
Met (financiële) vrijheid als doelstelling ben ik mij jaren geleden volledig gaan verdiepen in geldzaken. Ik geniet hier enorm van, want het werkt en bovendien leer ik dagelijks bij. Via geldoogsten.nl deel ik graag mijn ervaringen. Goed omgaan met geld geeft rust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *