Day Trading Masterclass 2.0 Review

Kan Kevin Timmer jou met zijn cursus echt leren daytraden? Je leest het hier!

Gemiddelde leestijd: 19 minuten
Kevin Timmer achter zijn computer.

Geld verdienen met daytraden kan in principe iedereen. Net zoals iedereen ook vijftig euro kan verdienen door een keer een twee euromunt in een fruitautomaat te gooien. Laten we dit beginnersgeluk noemen.

De enige overeenkomst die een fruitautomaat en daytraden hebben, is dat je in zeer korte tijd een enorme winst kan pakken. Maar waar je bij een fruitautomaat puur afhankelijk bent van het geluk, is daytraden echt een vak wat je kan leren en waarbij je dus daadwerkelijk invloed kan hebben op het resultaat.

Veel (jonge) beleggers willen graag geld verdienen met daytraden. Waarom? Omdat je gewoon lekker op korte termijn (veel) geld kunt verdienen, punt. In de ochtend koop je een paar aandelen, die je vervolgens later op de dag voor een veel betere prijs verkoopt.

Klinkt vrij simpel en dit is ook de reden waarom veel mensen er de mist mee ingaan. Het is dus goed om te beseffen dat het overgrote deel van de mensen hiermee vaak veel geld verliest. Het overgrote deel wat vaak geld verliest is in de meeste gevallen zomaar begonnen, zonder kennis of/en traden zonder een vast systeem.

Aangezien je mijn review leest, ben jij niet het type wat zomaar begint. Heel verstandig! In ieder geval ben je tijdens je onderzoek tegen een cursus aangelopen, genaamd de Day Trading Masterclass 2.0. Een cursus waarbij je leert om als daytrader structureel winst te maken.

Nu kan ik mij voorstellen dat je erg benieuwd bent naar de inhoud van de cursus, wat de ervaringen zijn van mij en anderen en of de cursus überhaupt de moeite waard is. Ik ben het gaan onderzoeken en wil mijn bevindingen graag met je delen. Met het delen van deze informatie hoop ik jou te kunnen helpen zodat jij voor jezelf goed kan bepalen of deze cursus jou verder brengt.

Inhoudsopgave

Voordat ik uitgebreid hier over ga vertellen zal ik voor de zekerheid de term daytraden nog even kort uitleggen en noem ik de veelgemaakte fouten die daytraders maken.

Wat is daytraden en wat zijn de veelgemaakte fouten?

Daytraden is het kopen en/of verkopen van aandelen op dezelfde dag. Aan het einde van de dag of in ieder geval op de dag zelf worden de posities gesloten die eerder op de dag waren geopend. Je kan besluiten om gekochte aandelen na een paar uur te verkopen of zelfs binnen een paar secondes.

Nog even voor de duidelijkheid, wat is een aandeel precies? Heb je een aandeel van een bedrijf gekocht dan ben je officieel gezien mede eigenaar van dat bedrijf. Je koopt als het ware een stukje van het bedrijf. Je koopt een aandeel met als doel om deze op een zeker moment voor meer te verkopen, of voor het dividend wat wordt uitgekeerd. Bij een aandeel ben je afhankelijk van de koersstijging van het aandeel en de winst die het bedrijf behaalt. Het bedrijf keert de aandeelhouders een gedeelte van de winst uit in de vorm van dividend.

Veelgemaakte fouten in het daytraden zijn:

  • Het ontbreken van een tradeplan. Men weet vooraf niet wanneer men koopt en verkoopt en waarom.
  • Het stellen van een financieel doel en dat vervolgens behalen is nagenoeg onmogelijk. Het is te onvoorspelbaar. Wel kun je prestatiedoelen stellen.
  • De meesten beginnen direct met echt geld. Leer eerst gratis daytraden.
  • Het budget wordt te snel verhoogt.
  • Men probeert andere daytraders te kopiëren, maar je weet nooit welke volgende stap zij gaan zetten.

Wat is de Day Trading Masterclass?

In de volledige Day Trading masterclass 2.0 video training die gevuld is met plusminus 12 uur aan video’s, leer je hoe je zelfstandig aandelen kunt gaan traden. Kevin begint met de basistheorie en vervolgens zullen er meer zaken met betrekking tot daytraden worden besproken. Denk hier bijvoorbeeld aan hoe je charts moet lezen, welke indicatoren er zijn, hoe je een trade en het risico moet managen. Ook wordt er aandacht besteed aan psychologie en mindset en worden er vier belangrijke strategieën uitgelegd die hij en andere succesvolle traders gebruiken.

Het e-book pakket van de Day Trading Masterclass.

Kevin leert je stap voor stap de kennis die je nodig hebt, maar je hoeft niet te wachten totdat je deze kennis onder de knie hebt, je kan direct beginnen met oefenen! Kevin en de Community waartoe je toegang krijgt, staan klaar om je bij te sturen.

Deze Community is een plek waar cursisten elkaar motiveren en ondersteunen. Traden kan namelijk behoorlijk eenzaam zijn en dan is het motiverend als je je omringd met mensen met dezelfde passie en interesse. Dit zorgt er ook voor dat je niks mis loopt qua updates en nieuwe trade ideeën.

Kevin zegt: “Je staat er nooit alleen voor, samen hebben we hetzelfde doel waarin we elkaar helpen en van elkaar leren”.

Zo kun jij elke dag live met hem meekijken via zijn scherm en leren van zijn trades. Het is natuurlijk fijn dat op het moment dat je de theorie snapt, toch voor de zekerheid kan blijven meekijken hoe hij zijn trades telkens maakt.

Daarom krijg je bij aanschaf van de Day Trading Masterclass 2.0 maar liefst 6 maanden gratis toegang tot de Trade Room. Je hebt dan toegang tot live trading sessies, groepsmentoring en educatieve avonden. Wanneer je tegen bepaalde zaken aanloopt zal Kevin jou hier ondersteuning bij geven totdat het voor jou duidelijk is en je het zelf in de praktijk kunt brengen. Mocht je om de één of andere reden toch nog moeite hebben, dan is het mogelijk dat je persoonlijke begeleiding krijgt zodat je niet stilstaat in jouw ontwikkeling als trader.

Day Trading is moeilijk omdat er te veel (onjuiste) informatie te vinden is op het internet. Het is mijn missie om Day Trading voor iedereen toegankelijk te maken.

Kevin Timmer

De naam Kevin Timmer is onderhand al een paar keer gevallen en ik kan mij zo voorstellen dat je denkt: wie is die gast? Kevin werkt fulltime als professioneel daytrader en is zoals je waarschijnlijk wel door had, de man achter de Day Trading Masterclass. In het kort lees je zo direct wat meer over zijn visie en missie.

Wat weten we van Kevin Timmer?

Kevin Timmer zit op een stoel.

Kevin is in 2014 begonnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt, ofwel de (US Stock Market). Kevin is een mooi voorbeeld van iemand die nadacht over een andere manier van werken dan voor een baas van 9 tot 5. Puur om reden dat dit hem meer financiële vrijheid zou opleveren.

Hij had al het een en ander gehoord en gelezen over daytraden en besloot dit te gaan te leren. Hij heeft zich hier jaren in moeten verdiepen, het was namelijk erg moeilijk om zichzelf wegwijs te maken in deze onbekende wereld. Toen hij jaren geleden begon was er nauwelijks goede informatie te vinden. Maar met vallen en opstaan heeft hij zijn doel bereikt: rijk worden met daytraden!

Al die uren leren en nog eens leren heeft z’n vruchten dus afgeworpen, want Kevin is inmiddels fulltime daytrader. Hij heeft de afgelopen jaren veel gewerkt en gewoond in Thailand, Bali en Spanje. Sinds kort heeft hij Azië maar even gelaten voor wat het is. Hij woont nu voornamelijk in Spanje. Tijd-technisch gezien is het vanuit Spanje gunstiger werken. De Amerikaanse aandelenmarkt is namelijk geopend van 15:00 t/m 22:00 Nederlandse tijd. Daarnaast vindt Kevin het fijn om weer wat dichter bij zijn familie en vrienden te wonen.

Hoe is de Day Trading Masterclass ontstaan?

Alle informatie over daytrading die je tot voor kort op het internet kon vinden was in het Engels. Hoewel de meeste Nederlanders de Engelse taal behoorlijk onder knie hebben, leek het hem toch een goed idee om meer goede Nederlandse content te ontwikkelen. Hij wist dat hier genoeg vraag naar was en besloot om deze mensen te gaan helpen.

Doordat hij maar een paar uurtjes per dag actief was met traden, had hij ook genoeg tijd over. Hij sprak veel over zijn passie met verschillende mensen die hier ook interesse in hadden en zo kwam hij met het idee om een soort online school te beginnen. Zijn passie, jarenlange ervaring, kennis en de gebrek aan Nederlandse content over traden, waren voor hem de drijfveren om deze Day Trading Masterclass te ontwikkelen.

Wat zit er in de Masterclass?

7 vinkjes met inhoud van de curus.

Waarom kiest Kevin voor de Amerikaanse markt?

De reden dat Kevin voor de Amerikaanse Stock Market kiest is dat hier veel mensen actief zijn. Daytraders zijn gebaat bij veel beweging. Hoe meer daytraders er actief zijn hoe meer beweging er zal zijn waardoor de kans groter is dat je geld verdient.

Een andere reden waarom Kevin voor de Amerikaanse aandelenmarkt kiest is dat de drempel een stuk hoger ligt dan bij bijvoorbeeld Forex. In de meeste gevallen is er een veel hogere instap en dat zorgt ervoor dat alleen de echt serieuze traders hier zullen instappen. Dit zorgt er ook voor dat het risico voor scam in deze markt wordt beperkt.

Dit betekent niet meteen dat je alleen met een hoge inleg geld kunt gaan verdienen met daytraden. Kijk anders even naar de onderstaande video. Kevin geeft hier tips voor de mensen die willen gaan leren daytraden en die een klein budget hebben.

Er zijn zoveel aandelen, welke kies je?

Welke aandelen ga je daytraden en hoe weet je welke aandelen gaan stijgen? Doormiddel van een Watchlist (lijst met aandelen) zal Kevin uit gaan leggen hoe je uit al die duizenden aandelen diegene kiest waar je mee gaat daytraden. Niet elk aandeel is geschikt voor daytrading. Ook zijn we als mens niet gemaakt om 101 dingen tegelijk in de gaten te houden, dus je maakt uiteindelijk een selectie aan de hand van een aantal criteria. Eén van deze voorwaarde volgens hem is dat je aandelen met een hoog volume zoekt (veel shares)

Herken jij jezelf in één van deze voorbeelden?

# Je wilt graag een extra inkomen genereren.

# Je hebt nagedacht om te gaan ondernemen omdat je niet je hele leven voor een baas wilt werken.

# Daytraden lijkt jou best interessant alleen weet je niet welke stappen je moet zetten.

# Gamen en series kijken verruil je liever voor iets nuttigs, iets wat jou financiële vrijheid kan opleveren.

Mocht het zijn dat je je herkent in één van deze voorbeelden dan zou deze cursus zeker iets voor jou kunnen zijn. Denk goed na over wat je wil bereiken! Wanneer je nul kennis hebt omtrent daytraden, besef dan dat je het aan moet pakken alsof het een studie is. Stap voor stap krijg je meer kennis, vertrouwen en ervaring. Zie het als een lange termijn project waarin je steeds verder groeit.

Toekomstvisie van Kevin

Kevin’s doel is uiteraard om met daytraden winst te behalen en financieel vrij te worden. Met deze winsten zorgt hij ervoor dat hij de lange termijnposities weet vast te houden. Het is een traject waarin je de overallmarkt goed leert kennen. Je leert de aandelen kennen, de bedrijven die achter deze aandelen zitten en hoe de aandelen bewegen.

Als je deze kennis over daytraden en aandelen bezit, bouw je daarmee een portfolio voor jezelf op wat zich steeds verder uitbreidt. Stel je eens voor dat je dit 15 à 20 jaar doet, dan heb je misschien je pensioen bij elkaar gespaard!

Day Trading Masterclass focus punten

De punten die hier worden genoemd passen bij het karakter van Kevin. Als je hem spreekt dan zal je merken hoe nuchter hij is. Hij beloofd ook niks en dat is voor mij wel een teken dat hij liever alleen gemotiveerde mensen heeft die zijn cursus kopen.

Vinkjes met focus punten weergegeven.

Day Trading Masterclass ervaringen

Mij is duidelijk dat de Day Trading masterclass 2.0 een cursus is die voor zowel de beginnende als de gevorderde daytrader handvaten biedt. Velen die deze wereld induiken komen op onbekend terrein en krijgen te maken met veel onduidelijkheid. Het is zonde van je geld en naïef om zomaar te beginnen met daytraden. Kevin weet als geen ander hoe moeilijk het is en hoeveel tijd het kost om te begrijpen hoe alles werkt en waar je op moet letten. Hij is daar zelf jaren mee bezig geweest.

Naar mijn mening kun je het best leren van iemand die een skill helemaal zelf heeft eigen gemaakt en die zijn passie nog dagelijks beoefend. En daar is Kevin een goed voorbeeld van. De cursus zit goed in elkaar waardoor je er nooit alleen voor staat.. De community van traders en studenten, wekelijkse mentoring sessies en 1 op1 coaching laten dit zien.

Hier volgen een aantal reacties van cursisten die al geld verdienen met daytraden…

Een reactie van Laurens.

Zoals je hier kan lezen is Laurens ook positief en enorm te spreken over hoe Kevin alles uitlegt. Laurens had zich ook al verdiept op andere vlakken en kan blijkbaar het verschil goed merken.

Vier reacties van deelnemers.

Dit komt uit de WhatsApp groep waarin deelnemers hun mening geven. Zoals je kan lezen, zijn ook deze cursisten positief over de Masterclass.

Conclusie en cursuskosten

Je hebt kunnen lezen waar de Day Trading Masterclass over gaat en wat je zoal kan verwachten. Het mooie aan daytraden is, dat je met 1 à 2 uurtjes per dag al een mooi (extra) inkomen kan verdienen. En je hoeft echt geen groot startkapitaal te hebben, je kan al beginnen met 250 euro. En dit extra inkomen kun je langzamerhand uit gaan breiden door meer uren per dag te gaan traden wanneer je meer wilt verdienen.

Ook al klinkt het allemaal leuk, vraag jezelf af hoe gemotiveerd je bent. Ik weet uit eigen ervaring dat je geen resultaten behaald door alleen iets aan te schaffen of er te makkelijk over te denken. Vooral voor de beginnende trader is het leren, oefenen en nog eens oefenen.

De prijs voor de Day Trading Masterclass is éénmalig 997 EURO. Via de knop hieronder krijg je als extra, de eerste 6 maanden gratis toegang tot de live trading sessies, groepmentoring en educatieve avonden. De kosten hiervoor zijn normaal 99 euro p.m.

Lijkt het jou wat?

Klik dan op de knop hieronder en leer van Kevin hoe je een succesvolle daytrader wordt.

Wil je graag leren daytraden van de ervaren Kevin Timmer?

Klik op deze knop en start vandaag nog!

Yes, Doe mij de cursus + de extra bonus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close