Leren traden bij Madelon Vos

Leren traden bij Madelon Vos

Als er één manier is waarbij je snel geld kunt verdienen dan is dat wel met traden. Met name Bitcoin traden is erg populair. Crypto koersen kunnen enorm schommelen zoals je weet en dat is ideaal voor een trader. Doordat de cryptomarkt zo volatiel is, kan je vrij makkelijk met een klein bedrag snel en veel winst maken.

Alleen Bitcoin of andere cryptomunten traden, is helaas ook erg risicovol. De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen crypto gaan kopen en waar sommigen hun crypto bewaren in een wallet, proberen anderen er geld mee te verdienen door te gaan traden. En geloof me, er zijn veel mensen die op dit vlak de mist ingaan.

Met traden kan je nu eenmaal snel geld verdienen en daarom is er altijd veel animo voor. Maar het onbegrijpelijke is dat men vaak zonder kennis gaat traden. En het risico wat erbij komt kijken? Tja, blijkbaar doet dat er niet toe…

Lijkt het je ook wat om structureel geld te verdienen met traden, maar weet je er eerlijk gezegd te weinig vanaf? Overweeg dan om te leren traden bij Madelon Vos. Madelon, ook wel Misss Bitcoin genoemd, is een enorme Bitcoin-kenner en fanaat. Zij is één van de weinigen die zich al bijna een decennium lang bezig houdt met Bitcoin en crypto. Ben je benieuwd naar Madelon Vos en hoe je bij haar kunt leren traden? Lees dan even verder!

Crypto traden voor beginners

Traden is echt een vak. Feit is namelijk dat er niet veel mensen in staat zijn om er een volledig salaris uit te halen. Degenen die overigens heel goed zijn in crypto traden, verdienen bakken met geld. Maar goed, misschien dat jij hele andere ambities hebt en een extra zakcentje ook prima vindt.

Wat je doel ook is, je zult moeten beginnen bij de basis. Er zijn ontzettend veel elementen die je moet kennen voordat je een trade goed kunt uitvoeren. Crypto traden voor beginners betekent beginnen bij nul. Dat betekent dus ook het product snappen. Ga je Bitcoin traden, dan moet je Bitcoin ook begrijpen en weten hoe de markt werkt. Wil je Forex traden? Idem dito!

Wil je beleggen in crypto, dan is bijvoorbeeld Bitvavo ideaal voor beginners. Bitvavo heeft een geavanceerd dashboard waarbij je live koersen kunt volgen en grafieken kan analyseren. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende orders in te voeren.

Maar ga je echt traden, dan wil je het liefst gebruik kunnen maken van allerlei handige tools. Bitvavo heeft deze tools eerlijk gezegd niet. eToro daarentegen wel. eToro is een groot handelsplatform waar je ook crypto kunt traden. Je kan er zelfs gratis oefenen met een demo-account! Zo kan je zonder dat je geld verliest ontdekken hoe traden werkt. Beleggen en traden zijn dus wel degelijk twee verschillende dingen.

68% van de particuliers beleggers verliest geld met het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Overweeg of je het hoge risico kunt lopen om je geld te verliezen.

 

Beleggen in cryptoassets is niet gereguleerd in sommige EU-landen en het VK. Dat betekent geen consumentenbescherming waardoor je kapitaal risico loopt.

Verschil beleggen en traden

Wanneer je gaat beleggen in crypto of in andere producten dan doe je dat doorgaans voor een langere periode. Je koopt bijvoorbeeld maandelijks voor €50 Bitcoin en €50 aan goud. Dit doe je, omdat je gelooft dat zowel Bitcoin als goud meer waard zullen worden. Het geld wat je belegt kan je nu missen en gebruik je echt als potje voor later.

De meeste beleggers kiezen vaak meerdere financiële producten zodat ze meer spreiding hebben. Dat is bij traden meestal niet het geval. Bij traden richt je je vaak op één product, bijvoorbeeld door alleen Bitcoin te traden. Met beleggen ben je ook veel minder tijd kwijt, traden daarentegen is veel tijdrovender. Dat betekent ook dat er bij het traden veel meer kennis is vereist.

Bij het traden kan het zo zijn dat je meerdere transacties op een dag maakt. Daar komt de naam daytrading ook vandaan. Wanneer je wilt leren traden in crypto, besef dan dat je echt bereidt moet zijn om er tijd en energie in te steken.

Short gaan

Een belangrijk element bij het traden is “short gaan”. Short gaan is een techniek of strategie die al jaar en dag door professionele beleggers wordt toegepast. In de basis is beleggen natuurlijk dat je geld inwisselt voor een financieel product, met de verwachting (of hoop) dat het meer waard wordt. Bij beleggen behaal je alleen rendement wanneer je het financiële product voor een hogere koers verkoopt. In dit geval ga je “long”.

Het mooie aan traden is dat je niet alleen geld kunt verdienen wanneer een koers stijgt, maar ook op het moment dat een koers daalt. In dit geval ga je short. Je kan dus short gaan met cryptomunten, maar bijvoorbeeld ook met aandelen of grondstoffen. Bij short gaan voorspel je dat een koers gaat dalen. Het werkt als volgt:

Bij short gaan leen je een product wat je later weer terugbetaald. Stel dat je short wilt gaan met Ethereum. Je leent dan een Ether (of een gedeelte) bij een partij, zoals een exchange. De Ether koop je voor de koers die op dat moment geldt, inclusief een beetje rente. Vervolgens verkoop je de Ether door.

Jij gaat short, dus je voorspelt dat de Ethereum koers gaat dalen. Gebeurt dit, dan koop je op het meest gunstigste moment de hoeveelheid Ether weer terug. Uiteraard voor een lagere prijs. De hoeveelheid Ether die je hebt geleend betaal je weer terug aan de exchange. Jouw winst is het verschil tussen de koers waarvoor je Ether leende en de lagere koers waarop je Ether terugkocht.

Leren traden

Je voorspelling kan natuurlijk ook niet uitkomen. Want stijgt de Ethereum koers in plaats van dat deze daalt, dat zal je Ether voor een hogere prijs moeten terugkopen en maak je dus verlies. Al met al is de werking van short gaan niet perse moeilijk, alleen komt er wel ontzettend veel bij kijken.

De basis bij traden is de technische analyse. Wil je goed kunnen traden, dan zal je dus technische analyse moeten leren. Of je nu een technische analyse doet op crypto of op aandelen, de werking is hetzelfde. Wanneer je dus een technische analyse omtrent Bitcoin doet, probeer je aan de hand van oudere gegevens en indicatoren in te schatten wat de Bitcoin koers gaat doen.

Iemand die je dit uitstekend kan leren is Madelon Vos. Madelon heeft in het verleden het vak technische analyse gegeven aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij het leren traden of daytraden is de technische analyse één van de belangrijkste onderdelen. Heb je al enige kennis over technische analyse, dan is dat mooi meegenomen. Bij Madelon leer je overigens niet alleen de basisbeginselen, ook mensen die hun kennis willen vergroten, komen aan hun trekken.

De naam Madelon heb je nu al meerdere keren gehoord. Misschien dat je haar al langer kende, maar voor degenen die haar niet kennen – dit is Madelon Vos!

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos cursus

Madelon Vos én crypto zijn al jaren onafscheidelijk. Zij is al vanaf 2013 bezig met crypto en investeren. In 2013 kocht ze haar eerste Bitcoin voor ongeveer 150 dollar per stuk. Momenteel staat de Bitcoin koers op 38.000 dollar!

Het feit dat Madelon haar eerste Bitcoin kocht, had te maken met haar vader. Haar vader overtuigde haar om niet al het geld op de bank te bewaren. Als reden noemde hij geldontwaarding (inflatie) en dat het beter is om een deel te beleggen. Dat schudde haar wakker en Bitcoin was al snel ontdekt.

Madelon schreef in de periode toen ze aan de Hogeschool werkte ook al columns over cryptocurrencies, economie en investeren. Het vertrouwen in de waarde van Bitcoin groeide en ze leerde ook de geschiedenis over het ontstaan van geld en hoe ons geldsysteem werkt.

Ook begon ze zich steeds meer te interesseren voor macro-economisch nieuws. Nieuws en ontwikkelingen over de rente, inflatie, huizenprijzen maar ook veranderingen op maatschappelijk gebied, zijn allemaal factoren die nauw met elkaar samenhangen en die van invloed zijn op de financiële markten.

Destijds was er ook geen plek om samen met gelijkgestemden te praten over dit soort onderwerpen. Dit terwijl er wel veel behoefte was. Voor Madelon en haar team was dit dé aanleiding om een eigen community op te richten in combinatie met een Crypto Trading Academy. Wil je zien hoe het platform eruit ziet? Ga dan naar madelonvos.nl.

Madelon Vos cursus

Sinds een aantal jaren kan je leren traden bij Madelon Vos. Je kan leren traden met crypto zoals Bitcoin, maar ook met andere cryptocurrencies of zelfs met aandelen. De cursus van Madelon heet de Crypto Trading Academy. De Academy bestaat inmiddels uit ruim 25.000 cursisten en leden.

De Crypto Trading Academy is overigens niet alleen een plek waar je kan leren traden. Nee, het is veel meer dan dat! In het kort omvat de Crypto Trading Academy het volgende:

 • Cursus – Bitcoin Basics & Cryptocurrencies (beleggen in crypto voor beginners).
 • Cursus – Handelen in Crypto m.b.v. Technische Analyse (crypto traden voor beginners).
 • MoneyTalks Community Lidmaatschap (60 dagen).

Hieronder zie je een mooi overzicht van wat je precies kan verwachten. Als je puur alleen wilt leren traden met crypto, zou het kunnen zijn dat je de Bitcoin basics al kent. Je kan de beginnerscursus dan ook gewoon overslaan en direct voor het echte werk gaan.

leren daytraden
leren traden crypto
leren traden

Wat zeggen anderen over Madelon

Zelf volg ik haar al ruim een jaar en kijk ik graag naar haar video’s. In “Madelon praat” en “Madelon navigeert” neemt ze je mee in het economisch nieuws en alles omtrent Bitcoin, investeren en technische analyse. In Madelon navigeert, interviewt zij verschillende personen waaronder Plan B, Lex Hoogduin (oud-directeur van De Nederlandse Bank), econoom Edin Mujagic en oud beurscommentator Willem Middelkoop.

Stuk voor stuk nodigt Madelon interessante mensen uit die allemaal kennis van zaken hebben. De video’s worden steeds vaker bekeken en brengen veel dingen aan het licht. Kijk, als het gaat om leren traden, hoef je hier niet perse iets mee te doen, maar het kan je wel helpen. Wat vooral belangrijk is, is dat ik wil aangeven hoe professioneel Madelon Vos bezig is en hoeveel ervaring ze inmiddels al heeft.

Dat veel factoren nauw met elkaar verweven zijn, vertelde ik al eerder en informatie over bijvoorbeeld de goudstandaard en fiatgeld kunnen je helpen wanneer je gaat beleggen in crypto óf gaat traden. Het gaat hier ook om een stukje bewustwording.

Madelon Vos verkoopt niet alleen een cursus Bitcoin traden, nee zij is iemand die zeven dagen per week waardevolle content deelt. De groep mensen die deze content oppikken wordt steeds groter, uiteraard zijn dit mensen die willen starten met crypto, Maar ook in het bedrijfsleven is Madelon bekend en wordt ze zeer gewaardeerd. Een prominent persoon als Willem Middelkoop zegt het volgende over haar:

In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op één hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Madelon moeten we koesteren!

Willem Middelkoop

Kosten Crypto Trading Academy

De Crypto Trading Academy is dus een totaalpakket. Bij het pakket krijg je 60 dagen toegang tot de Moneytalks Community. Voor de Community zelf betaal je normaal gesproken €33,32 per maand. Voor de Crypto Trading Academy betaal je een eenmalige prijs. Jouw lidmaatschap is blijvend en Madelon voegt wekelijks nieuwe content toe.

De kosten voor de Crypto Trading Academy zijn €599,95. Momenteel geeft Madelon een korting weg van €100, waardoor er €499,95 overblijft.

Twijfel je toch? Probeer dan even de gratis versie uit! Dit is zeg maar de Crypto Trading Academy in het klein. Zo kan je geheel vrijblijvend en gratis ontdekken of de cursus iets voor jou is en of Madelon bevalt!

Passen deze punten bij jou?

Om alles even samen te vatten, benoem ik de belangrijkste zaken omtrent de Crypto Trading Academy. Herken jij jezelf in de volgende punten? Dan is de cursus geschikt voor jou!

 • Je wilt graag alles leren over Bitcoin en cryptocurrencies.

 • Je wilt een snelle en goede start maken met Bitcoin en cryptourrencies.

 • Leren op welke manieren je geld kunt verdienen met cryptocurrencies.

 • Je wilt leren hoe je op succesvolle wijze technische analyse toepast.

 • De basis van technische analyse leren óf je kennis graag vergroten.

 • Je hebt behoefte om jouw technische analyses te laten beoordelen door experts.

 • Je zoekt een omgeving waar je terecht kan met vragen over traden, investeren etc.

 • Je zoekt een actieve community. Een plek met experts en gelijkgestemden die elkaar naar een hoger niveau tillen.

Een belangrijk punt wat nog niet heb genoemd is mindset. Aangezien je serieus nadenkt om te gaan traden, ga ik er vanuit dat je mindset goed is. Alleen een nieuwe skill leren kost nu eenmaal tijd. Die tijd moet je wel vrij willen maken. Geduld is uiteraard ook een hele belangrijke.

Daarnaast is het prettig om goed te starten en dat je je geen zorgen hoeft te maken over beginnersfouten. Die zijn gelukkig al gemaakt door Madelon zelf. Met de Crypto Trading Academy ga je dus goed van start en wordt je begeleidt door experts. Door te leren traden geef jij jezelf dé kans om een eigen inkomen te verdienen. Zowel met traden als door te beleggen in cryptocurrency voor de lange termijn.

Crypto traden voor beginners

Leren traden bij Madelon Vos?

Kies dan voor het totaalpakket en verzilver jouw €100 korting door je hieronder aan te melden!

NAAR DE CRYPTO TRADING ACADEMY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *