Review Trading Navigator Methode + ervaringen

Wie is Harm van Wijk en hoe haal je volgens hem rendement met beleggen? Lees hier verder!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Jongen achter computerscherm met beursgrafiek op beeld

In tijden dat de rentes laag zijn gaan mensen vaak op zoek naar nieuwe manieren om hun zuur verdiende spaargeld niet te laten krimpen. Sommige mensen kiezen ervoor om een deel van hun geld te gaan beleggen op de beurs. Uit cijfers van CBS blijkt dat van de 7,7 miljoen huishoudens ongeveer 1,2 miljoen aandelen en obligaties bezit.

Misschien ben je zelf ook op zoek naar een andere manier om meer geld te gaan verdienen en heb je altijd al wel interesse gehad in de beleggingswereld. Alleen heb je eigenlijk geen idee hoe of wat en mis je de nodige ervaring. Je vraagt je misschien af of een beginnerscursus, waarin je wordt geleerd om geld te verdienen op de beurs, jou kan helpen. En dat is een goeie vraag!

De Trading Navigator Methode is zo’n cursus. Deze is ontwikkeld door Harm van Wijk, een grote naam in de beleggingswereld. Harm is een absolute expert en oprichter van beleggen.com. Deze website heeft een behoorlijke reputatie en staat vol met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over de Trading Navigator Methode? Dan zit je goed! Ik weet dat er best veel mensen zijn net zoals ik, opzoek zijn naar een cursus waarin je leert geld verdienen op de beurs. De naam Trading Navigator Methode, hoorde ik de laatste vaker vallen. Reden genoeg om deze cursu eens onder de loep te nemen. Hopelijk kan jij hier wat mee!

De kernvragen die o.a. aan bod komen zijn: Wat is de Trading Navigator Methode precies? Wat heeft de cursus mij te bieden? Wie is Harm van Wijk? Wat zijn de ervaringen met de Trading Navigator Methode? Voor wie is deze cursus geschikt en voor wie niet?

Benieuwd?

Laten we beginnen…

Inhoudsopgave

Wat is de Trading Navigator Methode precies?

Zwart Trading Navigator zLogo

De Trading Navigator Methode is een complete 6-weekse online cursus inclusief video’s met eenvoudige software waarin je leert geld verdienen op de beurs. Het is een totaalpakket waarin naast de online cursus een aantal extra’s aan toe zijn gevoegd (deze licht ik zo verder toe.)

Deze Methode heb ik ontwikkeld zodat ook u op de snelst mogelijke manier succesvol weet te beleggen met rendement. Ik wil niet dat u de hele dag achter uw pc naar mijn stem zit te luisteren. Ik wil dat u rendement krijgt en daarmee een extra inkomen opbouwt om uw dromen te realiseren!

Aldus..

Harm van Wijk

Waar bestaat het pakket uit?

6 plaatjes of icoontjes met uitleg erbij

Daarnaast krijg je er een aantal bonussen bij:

 • Trading Navigator software (waarde €1997)
 • 2 jaar VIP toegang MBC (waarde € 696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (waarde €1994)
 • Handleiding geld verdienen met opties (waarde €47)
 • Geld verdienen met aandelen (waarde €47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (waarde €47)
 • MeXem transactiegoed (waarde €500)
 • 2 jaar LIVE coaching (waarde €4888)

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk in een net jasje op afbeelding

Harm van wijk is de oprichter en tevens hoofd-beleggingsexpert van beleggen.com. Hij heeft ruim 32 jaar ervaring in het ondersteunen van particulieren met beleggen in aandelen en opties. Zo is hij ook regelmatig gast geweest in diverse radio – en tv programma’s zoals Radio 1 en BNR nieuwsradio en hebben we zijn gezicht kunnen zien bij o.a. Eenvandaag en Business Class.

Daarnaast is Harm in de afgelopen jaren werkzaam geweest als adviseur voor o.a. SNS Bank, Binck Bank, ING en De Financiële Telegraaf.

Door zijn bekendheid en expertise is Harm voor zijn advies in zijn loopbaan ontzettend vaak benaderd door particuliere beleggers uit Nederland en België. Zo is zijn wens en missie ontstaan om zo veel mogelijk mensen te helpen succesvol te worden met beleggen.

Harm heeft inmiddels al ruim 13000 beleggers geholpen en heeft meer dan 2300 blogs geschreven over beleggen op zijn website. Het rendement wat hij samen met zijn klanten op jaarbasis beweert te realiseren, is 20,6 %. Dit zijn niet de resultaten die pas na jarenlange ervaring worden gerealiseerd. Nee, Harm laat zien dat het sneller kan en dat dit ook mogelijk is wanneer je weinig of geen kennis hebt. Ook laat hij zien dat je met kleine bedragen een mooi rendement kan behalen.

Wat biedt de Trading Navigator Methode mij?

In de kern draait het bij de Trading Navigator methode om beleggers door middel van een software tool te leren handelen op de beurs. Alles draait om de juiste timing. Dus op welk moment koop je een aandeel en bij welke signalen kan je het beste verkopen. In deze methode reikt Harm jou ook een beleggingsstrategie aan.

De software tool is naast deze strategie een handig hulpmiddel die jou aangeeft wat je op dat moment het beste kan doen. Harm heeft met deze methode al duizenden (beginnende) beleggers geholpen. De strategie geeft je houvast. Harm en andere succesvolle beleggers passen deze strategie ook toe

Een vrouw en een man onder elkaar geven hun mening

In deze cursus krijg je ook toegang tot een community. Een omgeving waarin cursisten elkaar helpen en inspireren. Een plek met gelijkgestemden waarbij je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat. Daarnaast is er een netwerk van experts ter ondersteuning voor alle vragen die worden gesteld.

De methode waar Harm voor heeft gekozen is volgens hem anders dan andere cursussen. Hij vindt dat bij andere cursussen meestal wel genoeg informatie wordt genoemd maar dat een duidelijk stappenplan ontbreekt. Hij werkt zelf als volgt: Hij leert jou eerst de principes kennen om vervolgens aan de hand van voorbeelden aan jou duidelijk te maken wat je ziet. En in fase 3 laat hij jou stap voor stap zien hoe jij deze principes implementeert, zodat je direct resultaat krijgt.

Wat heeft Harm nog meer op zijn conto geschreven?

Harm heeft o.a. gewerkt aan het opzetten van de beleggingssite van de SNS Bank. Hij merkte hieruit op dat de particuliere belegger hier eigenlijk niet echt mee werd geholpen. Dat was voor hem de aanleiding om zich te gaan richten op deze groep mensen. Helemaal toen hij besefte, hoe hoog het percentage beleggers was dat structureel geld verliest op de beurs, namelijk 90%. Harm geloofde dat deze mensen wel degelijk beter zouden kunnen worden geholpen.

Op zijn track record staat o.a. het volgende:

 • Uitgeroepen tot beste adviserende instelling in 2006 IEX Guruwatch
 • Verdiende in 2012 veel geld met short gaan in SNS
 • Kocht in 2017 Wolter Kluwer en deze positie is bijna verdubbeld
 • Verdiende 107% met opties in 2019
 • Openstaande winst van 118% in Turbo’s (beleggingsproduct)
 • Investeerde recent in Canopy Growth Corp en maakte bij de verkoop ruim 500% winst

Het overzicht van de 6 weekse cursus

Week 1 Jouw doel en leren van de beste beleggers van de wereld.

week 2 Bewezen strategieën voor aandelen.

Week 3 Opties.

Week 4 Concrete koop – en verkoopsignalen.

Week 5 Bewezen optiestrategieën

Week 6 Combineren bewezen aandelen- en optiestrategieën

Hoe weet ik of het voor mij gaat werken

Het verlangen en de drive om te leren beleggen en daarmee succesvol te worden begint bij jouzelf. De meeste mensen zullen het verlangen hebben om extra te geld te verdienen met beleggen. Echter lukt dit bij de meeste dus niet simpelweg omdat de kennis ontbreekt. Ook wordt er vaak te veel risico genomen en is er te weinig spreiding over beleggingen.

Met de Trading Navigator Methode bouw je een fundament voor jezelf waardoor je met de basiskennis al snel je eerste succesvolle belegging doet. Daarna ga je met bewezen systemen aan de slag voor aandelen en opties. Bewezen systemen vraag jij je af? Ja het is aangetoond dat deze ‘systemen’ werken.

Harm weet dat het een oneerlijke strijd is, waarin de particuliere belegger met een klein budget het moet opnemen tegen de grote jongens met veel geld en macht. Hij besloot te leren van succesvolle beleggers waarbij hij dus de succesvolle strategieën van hen kopieerde. Daarnaast ontwikkelde hij zoals ik al eerder noemde zijn eigen software om te profiteren van wat deze grote beleggers precies deden. Zijn software signaleert koersschommelingen en grijpt in om risico’s te minimaliseren. Dit is allemaal berekend en wordt automatisch uitgevoerd. Harm heeft met zijn methode inmiddels al veel mensen geholpen.

Harm zelf is natuurlijk trots op zijn product, hij is zelfs zo overtuigd van de werking van deze methode, dat hij een 100% levenslange niet goed geld terug garantie biedt. Ik ben positief verrast, dit heb ik namelijk nog nooit eerder gehoord. Eén ding is duidelijk, dan ben je wel heel zeker van je zaak!

Investering in jezelf, of niet?

Het is een feit dat er gewoonweg weinig mensen zijn die durven te investeren in zichzelf. Aan de ene kant veilig maar je komt waarschijnlijk ook niet veel verder. De methode laat wel duidelijk zien dat jouw investering geld gaat opleveren op de lange termijn. En ja je betaalt voor de video’s, software en alle informatie die je ook echt nodig hebt, maar uiteindelijk volg je Harm’s strategieën. Daar moet je vertrouwen in hebben.

Aan de andere kant kan je ook zelf alles gaan uitzoeken zodat je de cursuskosten bespaart. Lijkt mij een saaie en pittige opgave, maar ieder zijn ding. Wat ik wel heb geleerd is, dat wanneer je expertise of kennis koopt ( in dit geval een cursus), je veel sneller en met meer vertrouwen met iets nieuws aan de slag durft te gaan. Persoonlijk ben ik meer praktisch ingesteld en lang oefenen voor iets voordat ik daadwerkelijk begin, is niet aan mij besteed. Kies je er wel voor om alles zelf uit te zoeken? Dan begin je wel met een achterstand van de 32 jaar aan ervaring van Harm?

Zie het als een snelweg. Bespaar je zelf tijd, geld en moeite die Harm in al die jaren heeft geïnvesteerd. Zo voorkom je dat je alle beginnersfouten maakt die vele anderen beleggers wel hebben gemaakt.

En dit is wel waar, hoewel je natuurlijk ook wel weet dat een ontwikkelaar van een cursus hier niet armer van wil worden. Echter zijn er helaas ook voorbeelden van cursussen die zijn ontwikkeld met enkel kennis en waarbij de ontwikkelaar zelf geen ervaring heeft. Daar heb ik geen goed gevoel. Ik wil juist leren van mensen die ervaring hebben en die weten hoe iets in de praktijk werkt

De 32 jaar ervaring die Harm heeft is in mijn ogen doorslaggevend. Hij is een autoriteit op het gebied van beleggen en als ik voor de keus stond zou ik zijn advies ter harte aannemen.

Voor wie geschikt en voor wie niet

De cursus is geschikt voor startende beleggers, eigenlijk voor iedereen die de eerste stappen op de beursvloer wilt zetten. Ook de wat meer (ervaren) allround beleggers die af en toe aandelen kopen, kunnen er baat bij hebben. Voor de actieve beleggers onder ons, die bijvoorbeeld in opties en turbo’s handelen, is deze cursus ook geschikt.

Ben jij negatief en heb je de overtuiging dat jij hier nooit geld mee kunt verdienen, begin er dan niet aan! Of ben je iemand die denkt, dat je zonder tijd en energie succesvol gaat beleggen? Niet aan beginnen!

Trading Navigator Methode ervaringen

Zelf ben ik nog niet zo lang bezig met beleggen, behalve op het gebied van crypto. Hoewel ik persoonlijk wel mensen ken die hier al langer mee bezig zijn en hier ook veel geld mee verdienen, zou ik zelf zonder kennis en ervaring niet zomaar gaan beleggen. De cijfers leren ons dat weinig mensen hier dus resultaat mee halen.

We weten nu ook waarom dit zo vaak fout gaat. Het is vaak een oneerlijke strijd waarin je vrijwel altijd verliest van de grote succesvolle beleggers. Ook neemt men vaak te veel risico’s, of er wordt belegd met geld wat men niet kan missen, of nog erger er wordt belegd met geleend geld. Ook is er niet altijd een duidelijk plan en laat men zich vaak leiden door emoties.

Door de Trading Navigator Methode te volgen is het mogelijk om met Harm’s strategieën het nu wel tegen de grote jongens op te nemen. Met als resultaat dat je wel rendement zult halen. Wat het resultaat van het rendement zal zijn, hangt natuurlijk weer af van het bedrag wat je kan en gaat beleggen.

Het scheelt echt als je enige interesse hebt op dit gebied en dat je naast dat je graag je vermogen wilt laten groeien, vooral ook gelooft dat het mogelijk is.

Zie jouw vermogen opbouwen wel als een lange termijn visie. De Trading Navigator Methode kan jou daar de rest van je leven mee ondersteunen.

Hier volgen nog een aantal voorbeelden van mensen die met de Trading Navigator Methode aan de slag zijn gegaan.

Een man en een stel geven hun mening
Twee heren geven hun mening

In deze video komen nog een aantal cursisten aan het woord die hun ervaring delen over Harm en zijn methode.

Conclusie

Je hebt hopelijk alles wat je graag wilde weten kunnen vinden in dit artikel. En je hebt gelezen dat voor veel mensen de Trading Navigator Methode echt werkt. Toch zeg ik dit nog een keer: De cursus werkt niet voor ongemotiveerde mensen die makkelijk winst denken te kunnen behalen met snel een paar aankopen op de beurs. Je zult wel degelijk serieus aan de slag moeten gaan. Anders is het ook een beetje zonde van je geld… nietwaar?

De Trading Navigator Methode leert jou precies wat jij moet weten zodat je meteen kan beginnen. Harm legt stap voor stap het actieplan aan jou uit via de video’s die je natuurlijk op elk gewenst moment terug kan kijken en dat je hele leven lang. Hij zorgt er ook voor dat de cursus up to date blijft. Dus zodra er nieuwe belangrijke informatie moet worden gedeeld of verwijderd, zal Harm dit doorvoeren. De updates zijn levenslang en zitten bij de prijs in. Hij heeft de ambitie om deze cursus tot de beste van de Benelux te maken.

De cursuskosten

Wil je graag de Trading Navigator Methode kopen? Je betaalt hier éénmalig 997 euro. Dat is dus inclusief een levenslange toegang tot de cursus. Tevens blijft Harm ons voorzien van deskundig advies en nieuwe inzichten.

Via de link hieronder krijg je eerst toegang tot een gratis e-book van Harm van Wijk waarin je ontdekt hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert.

Interessant? Probeer het uit!

Ik wens je alvast veel succes!

Klik op de knop hieronder en start met beleggen via de Trading Navigator Methode.

Groen e-boek over aandelen

Wil je ook leren beleggen met Harm’s bewezen Methode?

Klik op de knop hieronder en begin vandaag nog!

Ga direct naar het gratis e-book!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close