5000 euro lenen of meer? → binnen 10 minuten op rekening

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen of meer → binnen 10 minuten op rekening

Je wilt 5000 euro lenen of meer en het bedrag binnen 10 minuten op je rekening hebben? Goed, wat zijn dan precies de mogelijkheden en waar kan je goedkoop geld lenen?

Tegenwoordig kan je vrij gemakkelijk online geld lenen via een alternatieve kredietverstrekker en staat het bedrag bij goedkeuring ook nog eens binnen een mum van tijd op je rekening.

Alleen, ook al kan je in Nederland veilig en snel geld lenen, niet iedereen komt zo maar in aanmerking voor een persoonlijke lening. Wil jij weten of je 5000 euro of meer kunt lenen? Lees dan even mee, dan weet je zo direct precies waar je aan toe bent!

Snel geld lenen

Eén van de voordelen van een online kredietverstrekker is het soepele aanvraagproces. Via een snelle, maar grondige kredietcheck, beoordelen zij jouw kredietwaardigheid. Hoe sta je bijvoorbeeld geregistreerd bij het BKR en wat is je huidige financiële situatie?

Hoe snel het aanvraagproces verloopt, hangt vooral af van jezelf. In de meeste gevallen zal je namelijk een aantal documenten moeten aanleveren. Deze documenten zullen vervolgens door de kredietverstrekker moeten worden beoordeeld en daar gaat wat tijd overheen.

Wil je 5000 euro lenen of meer en het binnen 10 minuten op je rekening hebben? Houdt er dan rekening mee dat er iets meer tijd overheen gaat, maar een lening wordt vaak binnen 24 uur uitbetaald.

Heb je een negatieve registratie staan bij het BKR vanwege betalingsproblemen? Dan bewaart het BKR jouw gegevens 5 jaar lang. Toch is er in 2023, in de vier grote steden, een proef gestart voor mensen die in een schuldregelingstraject hebben gezeten. Bij hen wordt momenteel de registratietermijn verkort naar 6 maanden. Lees het artikel bij Het Parool >>

Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR

Zoals je net hebt kunnen lezen is 10 minuten erg krap en kan je ook geen geld lenen zonder BKR. Kredietverstrekkers lenen namelijk nooit zomaar geld uit zonder een BKR check te doen en zijn ook verplicht een lening bij het BKR te laten registreren. Dit is wettelijk vastgelegd.

Er moet hier wel duidelijk onderscheid worden gemaakt tussen een persoonlijke lening en een zakelijke lening. Bij een persoonlijke lening wordt je als consument beschermd door de Wet consumptief krediet. Je betaalt bij een persoonlijke lening bijvoorbeeld nooit meer dan de afgesproken maximale rente (momenteel 12% per jaar) en is er toezicht van de DNB en de AFM.

Voor de zakelijke markt ligt dat anders, deze markt is onbeschermd en daardoor hoeven aanbieders leningen van klanten niet te laten registreren en kun je dus geld lenen zonder BKR.

Dit betekent overigens niet dat het onverantwoord is om een zakelijke lening af te sluiten in Nederland, integendeel, de fintech-kredietverstrekkers helpen ondernemers graag met het verstrekken van een verantwoorde lening.

 

Wil je toevallig zakelijk 5000 euro lenen of meer omdat je bijvoorbeeld een investering wilt doen? Bekijk dan eens Kompar, een soort van vergelijkingswebsite voor zakelijke leningen. Bij Kompar werken ze samen met verschillende aanbieders. Met één verzoek kun je daarom gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen en vergelijken.

5000 euro lenen met negatieve BKR

We gaan er even vanuit dat je 5000 euro wilt lenen of meer in de vorm van een persoonlijke lening. Ben je toch echt op zoek naar een bedrijfsfinanciering? Dan vind je via Kompar de beste en voordeligste zakelijke lening. Dat gezegd hebbende keren we direct terug naar de persoonlijke lening →

Want, kan je 5000 euro lenen met een negatieve BKR? Zonet gaf ik al aan dat kredietverstrekkers sowieso een kredietcheck doen en dat een negatieve registratie 5 jaar lang wordt bewaard (met uitzondering van de proef in de vier grote steden). In werkelijkheid betekent dit dat je normaal gesproken geen geld kunt lenen met een negatief BKR.

Een partij die een lening verstrekt wil uiteraard de zekerheid hebben dat het geld wordt terugbetaald, de gene de een aanvraag voor een lening doet zal daarom een loonstrook of een bankafschrift moeten overleggen.

Let erop: een negatieve registratie kan ook onterecht zijn en zelfs worden verwijderd. Misschien staat er lening achter je naam die je niet kent of met een verkeerde code. Controleer in dat geval altijd eerst dit soort gegevens. Lees hier meer over >>

5000 euro lenen bij Krediet Groep Nederland

Een van de betere kredietbemiddelaars is Krediet Groep Nederland. Wil je 5000 euro lenen of meer, dan kan je bij hen een aanvraag indienen. Een kredietaanvraag onder de 5000 euro wordt niet geaccepteerd.

Bij Krediet Groep Nederland kan je snel geld lenen. Ook al heb je het geld niet binnen 10 minuten op je rekening, iedere aanvraag wordt snel behandeld. Binnen enkele uren weet je wat er mogelijk is en bieden ze jou de offertes met de laagste rente. Bij goedkeuring wordt de lening binnen 24 uur op je rekening gestort.

Wat is Krediet Groep Nederland?

Krediet Groep Nederland

In grote lijnen is Krediet Groep Nederland één van de bekendste en oudste kredietbemiddelaars van Nederland, zij verstrekken al sinds 1999 leningen aan consumenten.

De kredietbemiddelaar werkt samen met verschillende banken waardoor zij een extreem scherpe rente kunnen bieden. Krediet Groep Nederland sterkste punt is niet alleen de lage rente, ook qua service scoren ze hoog. “Gewoon klantvriendelijk is voor ons niet genoeg“. “Excellente dienstverlening, dat is waar wij in uitblinken“, aldus een woordvoerder.

Maar goed, ook al krijg je extra service en wordt je uitstekend geholpen, je krijgt niet zomaar een lening.

Waar moet je dus aan voldoen om in aanmerking te komen voor een lening? Krediet Groep Nederland is er…

 • Voor iedereen met een vast inkomen

 • Ook mensen met een pensioeninkomen kunnen een lening aanvragen

 • Zzp’ers

 • Voor wie 5000 euro of meer wilt lenen

5000 euro lenen of meer in verschillende leenvormen

Het voordeel dat je bij Krediet Groep Nederland hebt is dat je kunt kiezen uit 3 verschillende leenvormen. Je kan 5000 euro lenen of meer middels een:

 • Persoonlijke lening
 • Doorlopend krediet
 • Of via een Combinatielening

Persoonlijke lening

De bekendste en meest gesloten kredietvorm is de persoonlijke lening. Over het algemeen is dit de voordeligste leenvorm vergeleken met het doorlopend krediet en de combinatielening. Bij een persoonlijke lening krijg je het bedrag in z’n geheel overgemaakt en betaal je maandelijks een vaste premie. Je weet precies waar je aan toe bent gedurende de looptijd.

Doorlopend krediet

Wanneer je wilt kunnen beschikken over een bepaald bedrag, maar nog niet precies weet hoeveel je nodig hebt, dan kan een doorlopend krediet een perfecte oplossing zijn. Bij deze leenvorm wordt er een kredietlimiet afgesproken, laten we zeggen een bedrag van €10.000. Op elk moment kan je dan van dit bedrag een gedeelte opnemen, zo vaak je wilt, tot de limiet is bereikt.

Het voordeel van een doorlopend krediet is dat, tijdens het inlossen, het kredietlimiet weer groeit en je dus opnieuw geld kunt opnemen. Dit is ook meteen een risico. Het is namelijk verleidelijk dat je hierdoor geld kan blijven opnemen en zo langer leent dan nodig is.

Combinatielening

Wil je 5000 euro lenen, maar misschien ook meer? Dan heb je bij Krediet Groep Nederland ook de keuze uit een combinatielening. Wanneer je bijvoorbeeld voor een verbouwing geld wilt lenen kan de begroting tegenvallen.

Via een combinatielening laat je dan een deel van de lening direct uitbetalen zoals bij een persoonlijke lening. Het andere deel van de lening kan je flexibel opnemen. Vallen de kosten hoger uit? Dan heb je altijd geld achter de hand, maar neem je niks op van dit deel? Dan betaal je daar ook niets voor.

Goedkoop geld lenen met lage rente
Bron: Krediet Groep Nederland

Waar kan ik de lening voor gebruiken?

In principe kan je bij Krediet Groep Nederland geld lenen voor elk doel. Zij zullen hier zeker naar vragen en dit opnemen in het klantprofiel. Zo kan het zijn dat je een lening wilt afsluiten om een nieuwe auto te kopen. Maar heb je diezelfde auto(of bus) juist nodig als bedrijfsmiddel? Dan leen je bij Krediet Groep Nederland voor een zakelijk doel.

Wil je 5000 euro lenen of meer en vind je het niet erg als dit bedrag niet binnen 10 minuten op je rekening staat? Raadpleeg dan Krediet Groep Nederland, zij verstrekken een lening binnen 24 uur.

Nog een paar voorbeelden waar je een persoonlijke lening voor kunt gebruiken:

 • Motor of caravan

 • Nieuwe keuken

 • Verbouwing

 • Restschuld

 • Lening oversluiten

 • Ambtenarenlening

 • Of gewoon voor wat extra financiële ruimte

Krediet Groep Nederland

Geld lenen tegen de laagste rente?

Via Krediet Groep Nederland sluit je een goedkope lening af met de beste voorwaarden!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan →

Veelgestelde vragen

Wat kost een lening aanvragen?

Niets, een lening aanvragen via Krediet Groep Nederland is kosteloos. Ook op het moment dat de lening wordt uitbetaald zijn er geen aparte kosten.

Kan ik mijn huidige lening(en) oversluiten?

Jazeker, er zal worden gekeken of het mogelijk is om een lening voordeliger over te sluiten zodat je per maand goedkoper uit bent.

Wanneer kan ik geen lening krijgen?

Houdt er rekening mee dat je geen geld kunt lenen met een negatieve BKR. Ook mensen in de bijstand of met een werkloosheidsuitkering komen niet in aanmerking voor een persoonlijke lening.

Interessant: wil je 5000 euro lenen of meer en het geld gebruiken voor het verbeteren van je huis? Dan kan je de rente op deze lening fiscaal aftrekken. Dit geldt bijvoorbeeld voor het verbouwen of verduurzamen van je eigen woning!

 

 

Leen je geld voor een zakelijk doel? Ook dan kan je kosten van de rente aan het einde van het jaar verminderen met de winst. Mensen die een bedrijfje willen beginnen kunnen in dit geval een persoonlijke afsluiten voor een zakelijk doel.

5000 euro lenen binnen 10 minuten op rekening?

Zoals je hebt kunnen lezen kan je online snel geld lenen, niet dat je het geld binnen 10 minuten op je rekening hebt, maar een lening binnen 24 uur moet mogelijk zijn. Overigens krijg je de lening niet zomaar, integendeel, kredietverstrekkers weten precies aan wie zij wel en niet een lening kunnen én willen verstrekken!

Wil je 5000 euro lenen of meer en tegen de laagste rente van Nederland? Vraag dan een offerte aan via Krediet Groep Nederland, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend!

Vraag direct aan >>

Jesse
Met (financiële) vrijheid als doelstelling ben ik mij jaren geleden volledig gaan verdiepen in geldzaken. Ik geniet hier enorm van, want het werkt en bovendien leer ik dagelijks bij. Via geldoogsten.nl deel ik graag mijn ervaringen. Goed omgaan met geld geeft rust!

Vaker geld tekort? Misschien dat sparen met een hogere rente wellicht interessant is. In Nederland krijg je bij grootbanken momenteel ongeveer 1% op je spaargeld. Dat kan stukken beter! Via de Raisin Bank, Europa’s grootste spaarbemiddelaar, kan je veilig sparen tegen toprentes van 4,20%. Meer informatie hierover? Lees daarvoor: spaarrentes vergelijken >>

Uit dezelfde categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *