Affiliate marketing cursus volgen – wat zijn de beste cursussen?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
Geld verdienen met affiliate marketing

Overweeg je ook om te starten met affiliate marketing en wil je het serieus aanpakken? Een affiliate marketing cursus volgen is dan de beste optie. Affiliate marketing is zoals je zelf ook weet een heel interessant verdienmodel, maar het is ook een vak apart. Wil je er zeker van zijn dat je het juiste leert, dan is het verstandig om gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts.

Alleen wat zijn op dit moment de beste affiliate marketing cursussen en hoe weten we precies of de persoon achter een affiliate marketing cursus een echte expert is? Nogal belangrijke vragen aangezien affiliate marketing niet iets is wat je zomaar even doet.

Nee, affiliate marketing vraagt om het hebben van de juiste kennis, geduld en veel doorzettingsvermogen. En omdat affiliate marketing veel tijd kost, wil je in ieder geval geen tijd verdoen aan een affiliate marketing cursus die inhoudelijk niet goed is.

Momenteel zijn er eigenlijk drie affiliate marketing cursussen die inhoudelijk wél goed in elkaar zitten. Deze wil ik graag met je bespreken! Het leuke is dat het niet alleen cursussen zijn voor beginners, één cursus is namelijk meer gericht voor de gevorderder. Misschien ben je namelijk al een tijdje bezig met affiliate marketing, maar blijven de successen achterwege. Er zullen dan nog vast aspecten zijn rondom affiliate marketing die je kunt toepassen of verbeteren.

Beste Affiliate Marketing Cursus

  • Affiliate Marketing Revolutie
  • Affiliate Marketing in 10 dagen
  • Affiliate Marketing Domination

Cursus 1 – Affiliate Marketing Revolutie

Dé ultieme affiliate marketing cursus voor beginners is de AMR (Affiliate Marketing Revolutie). In deze cursus krijg je maar liefst 4,5 uur aan video’s voorgeschoteld. Jacko Meijaard is degene die deze cursus heeft neergezet en hem hoor je ook praten in de video’s. Deze affiliate marketing cursus voor beginners is opgedeeld in zeven modules. In de video’s kan je alle stappen die Jacko voordoet kopiëren. Dit zijn de stappen die nodig zijn voor het opbouwen van een affiliate website.

Voordat Jacko begint met de video’s over het opbouwen van een affiliate website, legt hij in een aparte module eerst uit hoe belangrijk de algehele mindset is. In mijn ogen hangt het succes voor een groot gedeelte af van de mindset.

Mensen die met affiliate marketing beginnen, hebben vaak niet door wat er allemaal bij komt kijken. Om met Affiliate marketing geld te verdienen, zal je prioriteiten moeten stellen en wordt je doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Het is investeren en nog eens investeren. Het komt heel vaak voor dat mensen het eerste half jaar geen cent verdienen, terwijl er dag in dag uit wel hard wordt gewerkt aan het project. Wees je hier van bewust en vraag jezelf af of dit bij je past?

Wie is Jacko Meijaard?

Misschien heb je nog nooit van hem gehoord, maar in de wereld van affiliate marketing en internet ondernemen, is hij een grote bekende. Jacko begon al zo rond 2008 met affiliate marketing. In die periode waren er nog maar weinig mensen die gebruik maakte van dit verdienmodel. Er was ook nauwelijks informatie over te vinden en het kwam er op neer dat Jacko vooral zelf moest uitvogelen hoe het allemaal werkte. Met vallen opstaan heeft hij tientallen succesvolle affiliate websites op weten te zetten.

Inmiddels leeft hij al jaren van het internet en heeft hij zijn kennis en ervaring gebundeld in een affiliate marketing cursus voor beginners. Ik heb de cursus zelf ook gevolgd en ik verbaasde me eigenlijk hoe simpel het werkt. Jacko is absoluut een expert op dit gebied en met zijn cursus wil hij mensen laten ontdekken hoe makkelijk het is om te starten met affiliate marketing. Hoe groot het succes gaat worden, hangt af van iemands motivatie en hoeveel men bereidt is te investeren in tijd en geld.

Wil je graag zien op welke manieren je met affiliate marketing kunt beginnen? Jacko legt je dit in onderstaande video uit!

Heb je nog geen kennis over affiliate marketing en wil je wel heel graag met affiliate marketing beginnen? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 in mijn ogen de ideale eerste stap. Bij het aanschaffen van de cursus wordt je automatisch ook levenslang lid van het ledenforum. Dit is de grootste affiliate marketing community van Nederland. Op het forum delen leden hun affiliate marketing ervaringen en is het een plek waar je altijd terecht kunt met vragen en opmerking etc. Het forum is ook heel actief, er wordt altijd snel geantwoord door Jacko of andere deskundigen.

Wil je graag de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 volgen? Klik dan op onderstaande knop en maak alvast kennis! Voor de AMR betaal je éénmalig €47.

Cursus 2 – Affiliate Marketing in 10 dagen

De volgende cursus die ik met je wil bespreken is Affiliate Marketing in 10 dagen. Deze cursus is meer bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met affiliate marketing of voor mensen die al een website hebben en geïnteresseerd zijn om dit verdienmodel toe te passen. In deze affiliate marketing cursus wordt bijvoorbeeld geen aandacht besteedt aan het opzetten van een website.

Paco Vermeulen, al 12 jaar lang internetondernemer, is dé man achter deze affiliate marketing cursus. Waar Jacko voornamelijk bekent is van affiliate marketing, is Paco een echte expert op het gebied van internet ondernemen. Terwijl Paco een meer allrounder is, beheerst ook hij affiliate marketing tot in de puntjes. Hij is ook vrij actief op het ledenforum van de Affiliate Marketing Revolutie. Aan zijn antwoorden en opmerkingen merk je direct hoeveel verstand hij van affiliate marketing heeft.

Paco ontdekte ook dat er veel behoefte is aan online business skills en dan met name skills om online geld te verdienen. Doordat hij een cursus heeft ontwikkeld, kan hij nu makkelijker zijn ervaring en kennis met anderen delen. Deelnemers bestempelen de cursus als verdiepend en inspirerend. Ook bij diegenen die al geld verdienen met affiliate marketing worden de ogen vaak geopend.

In de 10-daagse cursus van Paco krijg je een compleet actieplan voor het ontwikkelen van een winstgevende affiliate website. Zo ziet het actieplan eruit en krijg je een beetje een beeld van de inhoud van deze cursus, maar er zit uiteraard veel meer!

Beste Affiliate Marketing cursus

De aanschaf van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen, betekent een levenslang toegang tot alle online programma’s en updates. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder en maak alvast kennis met Paco. De affiliate marketing cursus van Paco kost éénmalig €197.

Cursus 3 – Affiliate Marketing Domination

De Affiliate Marketing Domination behoort absoluut tot de beste affiliate marketing cursussen van Nederland. Het is ook de meest uitgebreide cursus van alle drie. Wat wel uniek is aan deze cursus, is dat er persoonlijke coaching bij zit. In het traject waarin je gaat leren hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing, krijg je persoonlijke begeleiding.

De twee heren (Robert en Corné) die deze affiliate marketing cursus verzorgen, verdienen beiden al enige jaren een volledig inkomen op het internet. Beiden zijn ook ooit begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie, ik ken ze dan ook vanuit het forum.

Er wordt duidelijk op gewezen dat affiliate marketing geen methode is waarmee je snel rijk kunt worden. Je moet affiliate marketing zien als een project waar je dagelijks aan werkt. Dit hoeft geen acht uur te zijn, met een uurtje per dag groei je ook en boek je ook resultaten. Beginnen de bezoekersaantallen en commissies binnen te stromen, dan is er meestal maar weinig inspanning nodig om het project draaiende te houden. Elk moment van de dag kunnen er commissies binnenkomen zodat je passieve inkomsten groeien.

Alle belangrijke lessen en theorieën worden in de Affiliate Marketing Domination aan je uitgelegd. Doordat de AMD een videotraining is, is deze geheel op eigen tempo te volgen. Een kleine greep uit een aantal lessen uit deze affiliate marketing cursus.

  • Mindset – 9 key mindset-shifts die je wilt maken om groeiend winst te maken.
  • Niche en productonderzoek.
  • Content – de key-elementen voor ijzersterke blogs, hoe je makkelijk winstgevende video’s op YouTube maakt.
  • Google – hoe je bezoekers naar je website trekt en wat er voor nodig is om hoog te ranken in Google.
  • De weg naar 5K+ per maand!

Wanneer je in jezelf investeert, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je het goed aanpakt. Affiliate marketing kost nu eenmaal veel tijd, maar hoe zonde is het als blijkt dat je een aantal zaken verkeerd hebt aangepakt, waardoor het nu heel lastig is om met dat project geld te gaan verdienen.

Door te leren van experts verspil je geen geld en tijd en hoef je ook niet te twijfelen of je dingen wel goed doet. En natuurlijk, daar hangt wel een prijskaartje aan, maar ik kan je zeggen dat de kosten voor coaching normaal gesproken al het dubbele zijn van de prijs van deze affiliate marketing cursus. Uiteindelijk moet jij bereidt zijn om te investeren, zowel in tijd als in geld.

In de afbeelding hieronder laat ik je nog even zien wat de Affiliate Marketing Domination inhoudt.

Beste affiliate marketing cursus
Ben je opzoek naar de beste affiliate marketing cursus inclusief coaching, dan kom je al snel uit bij de Affiliate Marketing Domination. Deze affiliate marketing cursus kost éénmalig €797 (excl BTW). Wil je graag meer lezen over deze cursus, klik dan hieronder!

Conclusie

Je weet nu wat de beste affiliate marketing cursussen van Nederland zijn en misschien weet je ook wel welke cursus het beste bij jou past. Ze verschillen zoals je hebt gelezen in een aantal opzichten van elkaar. De Affiliate Marketing Revolutie is absoluut de beste beginnerscursus die er is. Hoewel Jacko alle informatie met je deelt die je nodig hebt om een affiliate website op te zetten, is dit niet terug te zien in de prijs. Maar goed, het doel van Jacko is ook dat hij met deze lage instapprijs, iedereen de kans gunt om kennis te maken met affiliate marketing.

Affiliate marketing in 10 dagen is een cursus die meer de diepte ingaat. Deze affiliate marketing cursus is meer bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met internet ondernemen of online geld verdienen, vandaar dat er veel meer de diepte wordt ingegaan. Paco heeft enorm veel kennis in huis en weet exact hoe je het op bepaalde vlakken beter kunt doen dan de concurrent. Ook affiliate marketeers die al ruime ervaring hebben, krijgen door Paco vaak nieuwe inzichten.

De Affiliate Marketing Domination is de meest uitgebreide cursus van dit moment. De heren die je in deze cursus begeleiden, zijn continue bezig met affiliate marketing. In mijn ogen is dat een vereiste. Als ik een bepaalde skill wil leren, dan wil ik dat alleen maar leren van mensen die daar zelf nog dagelijks mee bezig zijn.

Het enthousiasme en de gedrevenheid spat er bij de heren vanaf. Zij zijn vastberaden om ook jou te leren hoe je een (riant) inkomen kunt verdienen met affiliate marketing. De coaching is daarin een heel belangrijk onderdeel. Iedereen zit anders in elkaar en iedereen heeft zijn eigen tempo en daarom wordt er individueel gekeken wat iemand nodig heeft.

Overzicht cursussen

Succes met affiliate marketing! Ik denk dat je geen spijt zal krijgen door het volgen van een cursus, maar besef wel dat affiliate marketing vraagt om het hebben van geduld. Als je dat niet hebt, dan moet je jezelf afvragen of een cursus jou echt gaat helpen. Vooral in het begin investeer je veel tijd zonder er echt iets voor terug te krijgen. Daar moet je tegen kunnen!

Hieronder heb ik de drie cursussen nog even in een handig overzicht neergezet.

Cursus 1 – Affiliate Marketing Revolutie

Wil je starten met de enige echte affiliate marketing beginnerscursus? Prijs: €47.

START DE CURSUS!

Cursus 2 – Affiliate Marketing in 10 dagen

Wil je starten met deze affiliate marketing cursus voor de gevorderder? Prijs: €197.

START DE CURSUS!

Cursus 3 – Affiliate Marketing Domination

Wil je starten met deze complete affiliate marketing cursus inclusief coaching? Prijs €797.

START DE CURSUS!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close