Crypto Portfolio 2020 Review!

Dé 10 Crypto Parels die volgens Derek en Patrick kunnen gaan knallen!

Crypto Portfolio E-boek

Gaat de geschiedenis zich weer herhalen? Eind 2017 begin 2018 waren er tijdens de Bitcoin-hype een aantal altcoins (dit zijn alle andere cryptomunten naast Bitcoin) waarmee je verschrikkelijk veel winst had kunnen maken wanneer je deze op een gunstig moment had aangeschaft.

Op het moment (en dat gaat hoogstwaarschijnlijk in 2021 weer gebeuren) dat de hype weer terugkomt omdat de prijzen van de cryptomunten zullen stijgen, zullen er op het laatste moment weer veel mensen instappen omdat ze de boot niet willen missen. Dit moment wordt ook wel het FOMO-principe genoemd (Fear Of Missing Out). En het doel is juist om in te stappen vóórdat de massa dit doet.

De meeste mensen zullen Bitcoin, Ethereum of een andere coin uit de top 10 kopen, en niet zo snel een onbekende die heel laag staat. Toch kunnen sommige van deze “crypto parels” veel potentie hebben om te groeien. Dan zou het mooi zijn als er iemand is die er verstand van heeft en jou een tip geeft. Het is best goed mogelijk dat je zo’n pareltje nu nog kan kopen voor minder dan 1 cent en die straks keer 300 gaat.

Maar geloof me, bij het merendeel van de munten zal dit zeker niet gaan gebeuren. Hierdoor is het ontzettend moeilijk om de juiste investering te doen. Met name daarom is het interessant om een antwoord te vinden op de vraag in welke cryptoment je het beste kan investeren.

Nu is het Crypto Portfolio 2020&2021 daar voor in het leven geroepen. Het Crypto Portfolio is een onderdeel van zoals je misschien wel kent, de Crypto Masterclass van Derek en Patrick van allesovercrypto.nl. In dit Crypto Portfolio vindt je volgens de heren de beste cryptocurrencies van 2020 en 2021.

Ik ben zelf al wat langer geïnteresseerd in deze markt en beleg sinds twee jaar in crypto. Alleen zocht ik mensen die hier mee kennis over hadden. Toen ik dit Portfolio ontdekte, heb ik het direct aangeschaft. Ik wilde namelijk een kans maken op zo’n pareltje. Maar ik wilde ook ontdekken of de heren wel echt kennis van zaken hebben. In principe kan iedereen 10 crypto’s opnoemen en menen er verstand van te hebben en hier vervolgens geld voor te vragen.

Hoogste tijd dus om het Portfolio door te nemen. Je zult lezen waar het Crypto Portfolio nog meer uit bestaat. Ook weet je straks waar zij op selecteren? En natuurlijk deel ik hier met jou wat mijn ervaring is met het Crypto Portfolio en hoe anderen dit hebben ervaren. Daaruit zal duidelijk worden of dit jou een investering waard is.

Update! (23-4-2021)

Dit gedeelte wat je nu leest heb ik op 23 april 2021 toegevoegd. De review zelf heb ik geschreven in september 2020. De reden dat ik dit artikel update, is omdat de koersen van crypto ondertussen hard zijn gestegen.

En ook al mag en wil ik de inhoud van het Crypto Portfolio niet prijs geven, omdat dit niet eerlijk zou zijn tegenover hun, wil ik toch aangeven wat het jou had kunnen opleveren wanneer je een half jaar geleden was ingestapt. Niet om je jaloers te maken, maar om duidelijk te maken hoe waardevol dit Portfolio is.

Oké komt ie… Wanneer je begin november 2020 €100 euro had ingezet op elke crypto uit deze lijst, dus €1000 euro in totaal. Dan had je nu, alleen al met vijf van de tien munten, ruim €25.000 winst!

Misschien vraag je je nu af of je dan niet te laat bent…Natuurlijk, het was beter wanneer je er iets eerder bij was. Maar uiteindelijk kan je nog steeds profiteren van de crypto’s uit deze lijst.

Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de periode van stijgende koersen waar we middenin zitten. Daarbij noem ik ook het feit (wat ik hier in de review al eerder noemde), dat het Crypto Portfolio geregeld wordt geüpdatet. En het is niet één jaar geldig, maar levenslang. Misschien haal je dan niet het maximale rendement uit deze cyclus, maar uit de volgende en die daarna.

Terug naar de review!

Waar bestaat het Crypto Portfolio uit?

Het bestaat uit een e-boek waarin de 10 “crypto parels” worden onthuld. Een duidelijk handboek waarin Derek en Patrick criteria beschrijven die zij belangrijk vinden en die zij dus gebruiken bij het zoeken naar nieuwe potentiële parels (ik kom zo terug op welke criteria zij hanteren.)

Daarnaast bevat het de aankoopinstructies en instructies voor het aanmaken van een account bij exchanges zoals bijvoorbeeld Bitvavo. En als laatste en tevens niet onbelangrijk, geven zij aan hoe je het beste jouw coins kan beveiligen met een wallet.

Wat is het Crypto portfolio precies?

Je krijgt in het portfolio dus 10 potentiële crypto parels (+ 5 extra bonusmunten!) aangereikt waarin je dus zou kunnen investeren. Daarnaast krijg je daarbij het uitgebreide handboek of stappenplan waarin de criteria zijn beschreven zodat je ook zelf onderzoek kunt gaan. Misschien weet jij straks als eerste welke munt de de nieuwe Bitcoin wordt

Wat ik meteen las in het portfolio en wat ik een pluspunt vind is, dat ze een update plaatsen in het portfolio wanneer zij weer een andere munt in het vizier hebben en waarvan zij vinden dat deze in de lijst moet komen te staan.

Opmerkingen!

Aan het begin geven Derek en Patrick wél als eerste heel duidelijk aan dat dit portfolio geen investeringsadvies is. Het is enkel hun mening en gevoel bij die munten die zij uitgekozen hebben en waarvan zij vinden dat het het risico waard is om daarin te investeren.

Voor hun is crypto echt een obsessie geworden en zij hebben inmiddels al honderden uren aan onderzoek achter de rug. Daardoor hebben zij natuurlijk enorm veel kennis opgedaan en weten de heren wel waar ze het over hebben.

Als ik persoonlijk advies zou vragen en dit geval dus over een potentiële crypto parel waarin ik graag wil investeren, dan vraag ik dat het liefst aan iemand die lyrisch is over crypto en die zich al lange tijd heeft verdiept in dit onderwerp.

Een grappig weetje is dat zij juist nóg fanatieker zijn geworden in het zoeken naar deze pareltjes omdat Derek in het verleden al een lijstje had gemaakt (hier heeft hij nog een printscreen van en deze kun je inzien wanneer je het portfolio koopt) van munten met een uitroepteken erachter met de mededeling: “Doe hier onderzoek naar, dit kan weleens een knaller worden!” Uiteindelijk is dat lijstje op de één of andere manier in de vergetelheid geraakt. En ja je raadt het al, twee munten die op dat lijstjes stonden zijn inmiddels wereldberoemd geworden.

Dit gaat volgens hun geen tweede keer overkomen…

Belangrijke criteria waar zij op letten bij het selecteren van deze munten?

Waar letten Derek en Patrick dus op bij de zoektocht naar Crypto Parels? Hier volgt een overzicht van de criteria die zij gebruiken:

  • Team, adviseurs en partners. Hoe groot is het team? Hoeveel ervaring heeft dit op het gebied van marketing en blockchain? Is er genoeg expertise aanwezig en zijn ze makkelijk te vinden op social media?
  • Wat is het idee/business model. Is het idee logisch en makkelijk te begrijpen voor investeerders? Kennen ze hun doelgroep? Is er vraag naar het product? Gaat er genoeg geld om in deze markt?
  • Whitepaper. Hebben ze hun idee goed uitgewerkt? Wordt er duidelijk gemaakt wat het nut er van is? Zijn ze bezig met een oplossing van een bestaand probleem? Hoe groot is dat probleem? En hoe willen ze dat gaan oplossen?
  • Concurrentie. Wie zijn hun concurrenten? Hoeveel zijn er wel niet? En hoe groot zijn deze concurrenten?
  • Het (werkende) product + roadmap. Is er al een werkend product? Hoe goed is het product? Is het product al wel in gebruik? Als het in gebruik is, hoeveel mensen maken dan nu gebruik van dit product? Onderscheidt het product zich van andere producten?
  • Token- / coinkarakteristieken en marktkapitalisatie. Wat is het doel van de munt? Heeft de cryptomunt intrinsieke waarde? Hebben we de munt echt nodig, en willen mensen hem wel graag hebben? Wat is de totale marktkapitalisatie van de munt, en hoeveel is dit t.o.v. andere cryptoprojecten en concurrenten?
  • Verhandelbaarheid. Op welke exchanges staat de munt al? Zijn dit grote of kleine exchanges? Hebben de exchanges een hoog of laag handelsvolume? Is het team bezig om op meerdere en grotere exchanges te komen?
  • Populariteit/hypegehalte. Hoeveel marketeers zitten er in het team? Hoeveel ervaring hebben zij? Hoe actief is het team op social media? Hoe goed is het verhaal dat ze verkopen en hoeveel budget hebben ze voor de marketing?

Vervolgens gaan ze elk criteria een cijfer geven en komt er een score uit.

Dit is dus een beetje in het kort hoe Derek en Patrick onderzoek doen. Je ziet dat ze met enorm veel factoren rekening houden en dat ze belangrijke vragen stellen. Misschien begrijp je nu ook wel hoeveel tijd er in gaat zitten in het onderzoek doen naar zo’n potentiële parel. Laat staan wanneer je er honderden onderzoekt. En ja, dit kun je wel een obsessie noemen.

Voor wie is het Crypto Portfolio geschikt? En voor wie niet?

Misschien herken jij jezelf in één van deze voorbeelden hieronder?

> Op de een of ander manier ben je in aanraking gekomen met crypto. Je overweegt nu in investering in crypto en doet graag een beroep op de kennis van experts

>Je bent ondertussen meer gaan geloven in de waarde van crypto’s en de achterliggende blockchain technologie en beseft dat dit heel belangrijk kan gaan worden in de toekomst. En je wilt eigenlijk zo snel mogelijk gaan investeren, alleen je weet niet waar je moet beginnen.

>Jij herinnert je de vorige hype nog, waarin er naast o.a. Bitcoin en Ethereum een aantal kleine munten explodeerden in januari 2018. En nu wil je graag beschikken over 15 van dit soort potentieeltjes die zijn geselecteerd door Derek en Patrick, zodat je jezelf een kans toebedeeld om financieel vrij te zijn voor de rest van je leven.

>Of het lijkt jou juist gaaf om zelf zo’n pareltje te vinden. Je houdt van onderzoeken en misschien ben jij wel één van de eerste die na gedegen onderzoek zoals de heren dat zelf doen, een nieuwe onbekende munt ontdekt met enorme potentie. Wie weet gaat deze ook wel de geschiedenisboeken in.

>Je hebt nul kennis over crypto? Geen probleem, het toffe is dat je in video’s duidelijk krijgt uitgelegd hoe je dus een account aanmaakt, crypto’s koopt en deze beveiligd. (meer is het eigenlijk niet)

>Ben jij iemand die het te spannend vind om een investering te doen met de wetenschap dat je alles kwijt kan raken? Jij vindt het zonde van je geld! Je speelt liever op safe? Geen probleem, alleen zou ik jou niet aanraden om dit Crypto Portfolio te kopen.

>Je hebt geen vertrouwen in crypto en bockchain en je gelooft alleen dat die paar mensen die er rijk van zijn geworden, hier gewoon puur mazzel hebben gehad.

Wat heeft het mij te bieden?

Als we het hebben over wat mijn investeringen kunnen opleveren in de toekomst, dan kan ik daar met geen zekerheid antwoord opgeven. Over een tijdje weet ik dat natuurlijk wel. Eerlijk is eerlijk, het blijft speculeren en risicovol. Wat je wél weet, is dat wanneer je het crypto portfolio aanschaft, je een enorme schat aan kennis koopt. De heren zijn inmiddels 7 jaar actief bezig met crypto en zijn op dit moment fulltime cryptotraders.

Rekenmachine met een lepel geld.

Jouw investering in dit portfolio biedt daarmee de kans om serieus geld te verdienen met crypto. En dit is nog steeds een goed moment om in te stappen!

Als je de keus hebt gemaakt om te investeren in crypto, zal ik jou het advies geven om dan niet zelf nog een jaar aan te rommelen en het je allemaal zelf proberen eigen te maken. Wellicht ben je dan te laat om in te stappen (zie mijn eerste alinea over FOMO.)

Wel moet je zelf altijd helder blijven denken en je niet laten verleiden om méér geld te investeren in crypto dan je kan missen.

Crypto Portfolio 2020 ervaringen

Over dit portfolio zelf zijn nog weinig ervaringen te lezen omdat dit een vrij nieuw product is. Wel wordt de website allesovercrypto.nl gezien als dé website waar je alles kunt vinden wat je graag zou willen weten over crypto. De website krijgt maandelijks tienduizenden bezoekers uit Nederland en België.

Ook heb ik contact op genomen met de website en kreeg ik binnen een dag een reactie terug van ene Joël (dit doe ik altijd om te checken of en hoe een bedrijf reageert.) Ik had een paar vragen gesteld en hij heeft deze vriendelijk en duidelijk beantwoordt. Als een bedrijf gewoon niet reageert, dan haak ik snel af.

Wat betaal ik voor dit Crypto Portfolio?

Maar goed, dan nu de hamvraag. Wat kost het Crypto Portfolio?

Via de button onderaan de pagina betaal je slechts 97 EURO. Dit is dus inclusief een levenslange update.

Mijn ervaring was dat ik dit bedrag binnen twee weken had terugverdiend.

Conclusie

Mijn conclusie is je denk ik al wel duidelijk. Wil je geld verdienen met crypto? En geloof je ook daadwerkelijk dat je hier op lange termijn (op korte termijn is zelfs ook mogelijk) mooi wat geld mee kunt verdienen? Ik raad je het zeker aan.

Het mooie aan dit Crypto Portfolio is dat je het éénmalig aanschaft. Doordat je een levenslange toegang hebt en het regelmatig door de heren wordt geüpdatet, kan je hier nog jaren van profiteren. Zelf geloof ik ook net zoals Derek en Patrick, dat crypto en de blockchain technologie straks niet meer weg te denken zullen zijn uit onze wereld. Mooie kans op nu in te stappen toch?

Je bent gaan inzien dat hier kansen liggen?

Klik op de button hieronder en je weet in welke cryptomunten je moet investeren!

In deze review heb ik je verteld wat het Crypto Portfolio inhoudt en heb ik hopelijk duidelijk kunnen maken wat je kan verwachten.

Veel geluk en succes met investeren!

Benieuwd naar ander manieren van beleggen? Misschien vind je deze artikelen interessant “3 slimme manieren van beleggen” en “Hoe kan je het beste starten met beleggen

Crypto Portfolio E-boek

Jij wilt graag weten welke 10 parels het zijn?

Klik op de knop hieronder om ze te ontdekken!

GA DIRECT NAAR HET PORTFOLIO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *