Review – Crypto Masterclass

Is deze cryptocurrency beginnerscursus waar voor je geld?

Wanneer er sprake is van een wereldwijde crisis, dan zie je dat de aandacht voor beleggen groeit. Steeds meer mensen onderzoeken dan welke beleggingsmogelijkheden er zijn en welke het best bij hun past. Crypto is er daar ook één van. Hoewel beleggen in crypto nog niet zo lang bestaat is het momenteel wel razend populair. Doordat de koersen dagelijks erg kunnen schommelen, kan je er in korte tijd namelijk veel geld mee verdienen.

Maar crypto kopen kan ook riskant zijn. Zo stoppen veel (beginnende) beleggers soms al hun spaargeld in crypto, alsof de volatiliteit (koersschommelingen) waar crypto om bekend staat nog niet voldoende is. Weet je eenmaal welke cryptomunten interessant zijn om te kopen en weet je ook wat een goed moment is om te verkopen? Dan kan je ook met een kleine inleg en dus met weinig risico een aardige boterham verdienen.

Volgens kenners is crypto een blijvertje en zal de achterliggende blockchain technologie een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Daarom zal geld verdienen met crypto de komende decennia goed mogelijk blijven. Geloof je ook in crypto en wil je graag leren hoe je hiermee geld kunt verdienen of zelfs een inkomen uit weet te behalen? Dan zou de Crypto Masterclass een optie kunnen zijn. De Crypto Masterclass is de populairste crypto cursus van Nederland en België. Sinds 2018 beleg ik zelf ook in crypto en wilde ik hier graag meer over leren. Maar wat leer je dan precies in de Masterclass en waarom is deze cryptocurrency cursus voor beginners zo populair?

Nu kan ik me goed voorstellen dat je op zoek bent naar deze antwoorden en of je met het kopen van de Crypto Masterclass überhaupt waar voor je geld krijgt. Kortom: kunnen zij met de cursus waarmaken wat ze beloven. Ik ben op onderzoek gegaan en in mijn Crypto Masterclass review geef ik jou mijn eerlijke en heldere uitleg.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto masterclass is een uitgebreide videotraining waarin je leert investeren en handelen in crypto en alles wat daarbij komt kijken. Je kunt het zien als een totaalpakket. Het bestaat uit de Crypto Masterclass zelf, de Bitcoinbijbel,(hierin staan belangrijke begrippen) het Ultieme investerings Handboek, (de kennis en technieken om zelfstandig en winstgevend te kunnen traden) het E-boek pakket, (een altcoin magazine plus belangrijke crypto tips) toegang tot de V.I.P. Community Zone( omgeving met allemaal gemotiveerde studenten) en de Crypto Belastinggids.

Daarnaast is dit jaar het Crypto Portfolio toegevoegd aan het pakket. Hierin vertellen zij jou wat volgens hun de 10 beste crypto parels zijn die in potentie keer 100 of meer kunnen gaan.

Wie hebben deze cursus ontwikkeld?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de mannen die de Crypto Masterclass hebben ontwikkeld. Beiden zijn universitair afgestudeerd, Derek als gedragseconoom en Patrick als bedrijfskundige en trendwatcher. Hun motto is: eerst leren en dan pas investeren.

Dit is eigenlijk hét geheim achter het succes van veel grote investeerders. Hoewel zij zelf ook grote fouten hebben gemaakt en hierdoor geld hebben verloren, hebben zij dit ook vaak fout zien gaan bij anderen. Er worden teveel beginnersfouten gemaakt waardoor het zuurverdiende geld in korte tijd als sneeuw voor de zon verdampt. Om dit probleem te tackelen wilde zij graag hun kennis en ervaring gaan delen. Hieruit is de Crypto Masterclass ontstaan en deze is niet zomaar even in elkaar gezet.

Twee lachende jonge mannen
Links Derek, rechts Patrick

Nee, de heren houden zij zich al vanaf 2013 bezig met crypto. Doordat zij dagelijks actief bezig zijn in deze markt is hun kennis en ervaring op het gebied van crypto erg groot. Hun ambities zijn ook niet mis. Hun doel is namelijk om de beste Crypto Masterclass van Europa te maken, en misschien zelfs van de wereld.

Wat ik meteen mega waardevol vond is, dat er regelmatig updates worden geplaatst waarbij nieuwe lesstof aan de cursus wordt toegevoegd, waardoor deze steeds uitgebreider en waardevoller wordt. In een markt die vrij nieuw is en waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is het dus noodzakelijk dat je als cursist dit allemaal meekrijgt. Om goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de cryptomarkt moet je hier dus actief in zijn en dat zijn deze beide heren dus.

Wat leer ik met de Crypto Masterclass

Deze cryptocursus voor jong en oud bestaat uit zes modules gevuld met 29 video’s inclusief pdf tekstbestanden plus een inleiding. In stapjes maak je kennis met crypto en leer je de belangrijke begrippen kennen. Als snel weet je hoe je crypto koopt en deze weet te beveiligen. Gedurende de weken komt er veel informatie op je af, dus neem daar je tijd voor. Het leren crypto traden is een proces waarin je elke week nieuwe dingen leert, ook na die zes weken. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om winstgevend te zijn met crypto traden en cruciaal hierbij is om dit van echte experts te leren zodat je de juiste dingen doet.

Inleiding Voordat je met module 1 start worden er een aantal begrippen besproken. Zoals, hoe geld is ontstaan? Wat is Bitcoin nou precies? En hoe werkt de technologie achter Bitcoin? Verder worden smart contracts, andere cryptocurrencies en adoptiemiddelen besproken. Wel fijn om even met deze kennis te starten voordat je met module 1 begint.

Module 1 Crypto Kopen

De naam zegt het al, je gaat in deze module crypto leren kopen. Zij laten aan de hand van video’s stap voor stap zien hoe je crypto kan kopen op Binance, maar ook hoe je dit bijvoorbeeld op andere exchanges doet zoals Bitvavo en IDEX.

Module 2 Crypto beveiligen

Je wilt natuurlijk niet dat iemand jou crypto’s kan stelen. Hackers blijven naar manieren zoeken om jou te bestelen. Daarom is het van belang om jouw investeringen te beveiligen in een wallet. Ze leggen in deze module uit hoe je dat precies doet en welke soorten wallets er zijn.

Module 3 Winst uitbetalen

Niet onbelangrijk is het natuurlijk hoe het werkt om je winst uit te laten betalen en hoe je dit weer op jouw rekening kan storten.

Module 4 Initial Coin Offerings (ICO’s)

In deze module gaat het over wat ICO’s zijn en hoe jij daar aan mee kunt doen. De ICO’s worden vaak ingezet om geld binnen te halen voor bedrijven die een eigen token of blockchain ontwikkelen. Dit is eigenlijk hetzelfde als Crowdfunding. Helaas hangt er de laatste tijd wat negativiteit rond ICO’s omdat door scams in het verleden veel mensen zijn opgelicht. Gelukkig wordt er hard gewerkt aan nieuwe regelgeving en betere beveiling.

Module 5 Crypto Trading

Het echte handelen gaat beginnen. Een module met veel informatie over hoe werkt een exchange en hoe kan ik winst maken? Hier horen ook weer een aantal begrippen bij die je moet kennen. Het gaat hier o.a. over marktcyclussen, candlesticks, de stop – loss en risicomanagement. Een boeiende module met video’s en een aantal quizjes.

Module 6 Winning Mindset

Een ontzettend belangrijke module waar de emotie centraal staat. In deze module leer je, of in ieder geval lees je, hoe je je emoties onder controle kan houden. Hiermee kun je echt het verschil maken tussen veel verliezen en veel winnen.

Na elke module volgt er een quiz waarin je jouw kennis kan testen. Er zitten ook nog een aantal bonuslessen bij en aan het eind volgt een examen. Dit examen bestaat uit 60 vragen, waarvan je er 48 goed moet hebben. Dan zal dus duidelijk worden of jij er klaar voor bent om zelfstandig te kunnen traden in cryptocurrencies.

Voor wie is de cursus geschikt?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog niet bekend zijn met crypto en hier graag alles over willen leren. Maar juist ook voor beleggers die al wat langer handelen maar die hier niet succesvol in zijn.

Verlang je ook naar meer (financiële) vrijheid en naar een leven waarin je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt? Door online geld te verdienen met crypto kan jij deze situatie realiseren. Jouw motivatie speelt hierin een hele belangrijke rol. Als jouw leven nu comfortabel is dan ga je niet snel veranderingen aan en dat hoeft ook niet. Maar een verlangen om bijvoorbeeld niet meer voor een baas te hoeven werken, kan een enorme innerlijke kracht losmaken. Prioriteiten stellen wordt dan ook makkelijker omdat je je focust op je doel.

Daarom geloof ik ook dat alleen echt gemotiveerde mensen kans maken om met crypto geld mee te verdienen. Wanneer je erin gelooft en bereid bent om hier tijd en energie in te steken, is de kans op slagen zoveel malen groter. Natuurlijk, de één pikt dingen sneller op dan een ander en ja er hoort soms ook een beetje geluk bij, maar als je resultaten wilt boeken, zal je moeten investeren en niet alleen met geld. Het biedt absoluut mogelijkheden om financieel onafhankelijk te worden en daardoor meer vrijheid te creëren.

Wat is het doel van deze cursus en wat kan het mij opleveren?

Jou voorzien van de juiste kennis en je vaardigheden aanleren zodat jij op een verantwoorde manier zelfstandig kunt traden in cryptomunten. Met deze cryptocurrency cursus voor beginners is het mogelijk om zelfs winstgevend te zijn bij het handelen in crypto.

Blijf je de kennis en vaardigheden toepassen en blijf je hiermee actief bezig, dan kan je een ervaren trader worden en zal je geld gaan verdienen in de toekomst om je dromen waar te maken. Doordat het geld onafgebroken voor jou aan het werk is zal jij meer tijd en geld hebben om de dingen te doen die jij het liefst doet!

Kortom, dankzij de Crypto Masterclass

 • Weet jij hoe je geld verdient met Bitcoin en cryptocurrencies

 • Ontdek hoe je maximale winst haalt uit deze cyclus en uit die daarna volgen

 • Je zult er achter komen welke cryptomunten sneller stijgen dan andere

 • Wie weet heb je er een toffe en verslavende hobby bij en waar je ook nog lekker aan verdient.

 • Een leven met veel vrijheid waar jij bepaalt waar en wanneer je werkt

 • Omgeven door een crypto community waarin studenten elkaar helpen en motiveren om het maximale eruit te halen

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Een complete cursus met levenslange toegang.
 • Een schat aan ervaring en kennis van Derek en Patrick
 • Een goede support en een forum waarbij je altijd terecht kan met je vragen.
 • Je kan op je eigen tempo deze cursus volgen waar en wanneer je wilt.
 • Er wordt regelmatig nieuw lesmateriaal toegevoegd.
 • Het Crypto Portfolio met de 15 parels
 • Na aankoop heb je 14 dagen bedenktijd. (vind je het niks, krijg je gewoon je geld terug)

Nadelen:

 • Oké de prijs is niet niks (maar bedenk wat deze investering jou kan opleveren)
 • Door niks te doen, gebeurt er niks. Je zult dus genoeg discipline moeten hebben en prioriteiten moeten stellen! Denk niet dat je hier even snel en zonder veel inzet geld mee gaat verdienen.
 • Net als alle manieren van beleggen kent ook beleggen in crypto risico’s. Garantie op succes is er dus helaas niet.

Crypto Masterclass ervaringen

Als je op Trustpilot naar reviews over de Crypto Masterclass kijkt, lees je voornamelijk positieve reacties van mensen die zijn gestart met deze cursus. Op dit moment is het dé nummer 1 Crypto cursus van Nederland.

In de afbeelding hieronder even een snelle greep uit een groot aantal Crypto Masterclass ervaringen.

Truspilot ervaringen

Maar geloof me, er zijn ook mensen die niet tevreden zijn. Vaak heeft dit te maken met het onderschatten van de cursus. Ze denken er te makkelijk over en geloven dat alleen het aanschaffen van de cursus al voldoende is om er geld mee te verdienen.

Op de eerste plaats is het belangrijk dat de lesstof kwalitatief goed is en dat de inhoud helder en begrijpelijk wordt overgebracht. Met hun kennis, vaardigheden en ervaring hebben de heren duidelijk een complete cursus weten neer te zetten die inhoudelijk sterk en overzichtelijk is.

Vervolgens doe ik daarna altijd research om te kijken wie er achter het product of dienst zit. Dit kan het moment zijn dat ik afhaak. Wanneer ik vage verhalen hoor en lees en deze persoon of personen niet meer actief in hun vakgebied zijn, haak ik meestal af Wat betreft Derek en Patrick, ben ik geen slechte verhalen over hen tegen gekomen. Ook hun website AllesOverCrypto ziet er professioneel uit en staat vol met waardevolle informatie over crypto. Ook staat het bedrijf netjes ingeschreven bij de kamer van koophandel. Plus het feit dat crypto hun werk is en zij daarmee geld verdienen.

De klantenservice is ook goed bereikbaar. Ik heb een email gestuurd en ik kreeg diezelfde dag nog een reactie. Maar goed, dit mag je dan ook wel verwachten van een professioneel bedrijf die cursisten begeleid. Voor vragen kan je dus niet alleen terecht bij de klantenservice, maar ook bij de crypto community. Hier zijn Derek en Patrick ook dagelijks actief om vragen van cursisten te beantwoorden. Het geeft aan dat zij serieus zijn en dat zij anderen graag willen inspireren.

Wat zijn de kosten?

De prijs van de Crypto Masterclass kost normaal €1997. Maar door het meedoen met een korte gratis training krijg je zelfs 50% korting. Onder aan deze pagina kan je je aanmelden voor deze gratis online Bitcoin training. Twijfel je toch of deze cursus iets voor jou is, dan kan deze training naast dat deze heel leerzaam is, jou toch een goed beeld geven over wat je kan verwachten.

De Crypto Masterclass is dan vervolgens aan te schaffen voor €997. Als bonus krijg je nu dus ook het Crypto Portfolio erbij. Hier staan 10 cryptomunten ( plus 5 extra) in waarvan zij geloven dat deze in de toekomst keer 100 of meer kunnen gaan. Ook dit portfolio krijgt regelmatig updates. Als proef op de som heb ik dit portfolio ook aangeschaft en twee cryptomunten gekocht die hierin staan. Eén daarvan stond vorig jaar op €0,02 en tikte begin dit jaar €6,02 aan. Inmiddels is de prijs deze cryptomunt weer iets teruggezakt, maar er is nog genoeg ruimte om verder te groeien.

Conclusie

Na grondig onderzoek over wat deze cursus inhoudt en wat je zult gaan leren, kan ik niet anders zeggen dan dat je geen spijt zal krijgen van het aanschaffen van de Crypto Masterclass mits je interesse hebt op dit gebied en vooral gemotiveerd bent. De cursus wordt door de meeste cursisten bestempeld als waardevol. Het is een uitgebreide cursus die jou stap voor stap meeneemt en jou zal vormen tot een ervaren trader.

Zelf ben ik sinds 2018 gaan investeren in cryptocurrencies en volg ik het nieuws er omheen op de voet. Diegene die het nieuws rondom de banken en de economie wereldwijd ook volgen, zullen misschien ook wel aanvoelen dat we op een belangrijk punt zijn aangekomen.

Half mei 2020 was er de Bitcoinhalving. Deze halving vind 1 keer in de 4 jaar plaats. De halving betekent kortgezegd dat de beloning voor miners bij het maken van een block wordt gehalveerd. Voorgaande cycli hebben aangetoond dat de prijs van Bitcoin, maar ook verschillende altcoins na de halving gigantisch stegen. Gemiddeld ontstaat de piek na ongeveer 1 jaar à 1,5 jaar na de halving.

Dat zou betekenen dat we ergens in de tweede helft of aan het einde van 2021 een enorme prijsstijging kunnen verwachten. Besef wel, het is geen garantie. Maar daarom kan deze cursus er voor zorgen dat jij met de juiste kennis en vaardigheden zonder al teveel risico wel langzaam een vermogen kan opbouwen. Het is dan ook een goed moment om hiermee aan de slag te gaan.

Wie weet ben jij er ook klaar voor en wil je meteen beginnen!

Klik op de knop hieronder en meldt je vandaag nog aan.

In mijn review heb je kunnen lezen wat de Crypto Masterclass inhoudt en heb je kunnen concluderen dat deze cursus meer dan de moeite waard is!

Leren hoe jij kunt traden en investeren in Crypto?

Klik op de knop hieronder om naar de cursus te gaan.

GA DIRECT NAAR DE CURSUS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *