Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook

Let op! Geld lenen kost geld

Let op! Geld lenen kost geld

Een grote uitgave financieren of een bestaande lening oversluiten zijn de voornaamste redenen waarom Nederlanders geld lenen. Er zijn wel duizend-en-één redenen te noemen waarom iemand geld wilt lenen, maar wanneer kom je in aanmerking voor een lening en wat zijn de mogelijkheden? Kun je als Nederlander eigenlijk snel geld lenen zonder BKR en loonstrook?

Er zijn hier en daar soms wat onduidelijkheden over de voorwaarden die gelden bij het verstrekken van een lening. Is snel geld lenen bijvoorbeeld mogelijk wanneer ik een BKR registratie heb? En wat als mijn registratie onterecht is of niet veel voorstelt, kan ik deze registratie dan laten verwijderen? Kortom: een aantal belangrijke vragen die we zullen ophelderen.

Wil je graag snel geld lenen zonder BKR en loonstrook en zoek je een betrouwbare en voordelige kredietverstrekker? We zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Snel geld lenen zonder BKR

Geld lenen met negatief BKR

Bij het aanvragen van een lening speelt de BKR een belangrijke factor. Uit de gegevens van het Bureau Krediet Registratie moet namelijk blijken of iemand in aanmerking komt voor een lening. Een registratie uit het verleden kan voor problemen zorgen wanneer men een kredietaanvraag doet. Er wordt daarom vaak gezocht naar een manier om snel geld te lenen zonder BKR.

Maar wat houdt dat nu precies in, snel geld lenen zonder BKR? Mensen die zonder BKR een lening willen afsluiten gaan er waarschijnlijk vanuit dat een negatieve registratie hen parten zal spelen. In veel gevallen is dat ook zo, een kredietverstrekker zal een BKR toetsing uitvoeren en verstrekt in de meeste gevallen géén lening aan iemand met een negatieve codering. Zo’n negatieve codering ontstaat bijvoorbeeld door een betalingsachterstand.

Snel geld lenen zonder BKR toetsing via een kredietverstrekker, is dus onmogelijk, kredietverstrekkers zullen namelijk altijd een check doen. Wil je toch een lening aanvragen zonder BKR waarbij er geen registratie of toetsing plaatsvindt? Dan zijn er twee mogelijkheden.

  • Via een onderhandse lening. Je leent dan geld van bijvoorbeeld vrienden of familie

  • De tweede optie is een minilening aanvragen bij Saldodipje.nl.  Saldodipje doet geen BKR registratie. Wel is het zo dat jij als aanvrager een garantsteller moet aanwijzen. Deze persoon moet bijvoorbeeld kunnen aantonen dat hij of zij voldoende inkomen heeft.

Via Saldodipje kan je dus snel geld lenen zonder BKR en loonstrook. Zij registreren de lening niet bij het BKR, maar checken natuurlijk wel op je instaat bent om de lening terug te betalen. Saldodipje is de enige aanbieder in Nederland waarbij je kleine bedragen kunt lenen, beginnend bij 100 euro.

Ga direct naar Saldodipje >>

Een aanbieder die ook geen BKR registratie doet is Bridgefund. Bridgefund is de enige partij in Nederland die zakelijke leningen verstrekt zonder BKR registratie. Bridgefund valt buiten het toezicht van de AFM en heeft een vrijstelling. Hierdoor heeft het bedrijf geen meldingsplicht en hoeven zij de leningen niet te laten registreren.

Dat betekent overigens niet dat je bij Bridgefund makkelijk geld kunt lenen. Zo wordt er bij het aanvragen van een lening een slimme software gebruikt die in een mum van tijd een financieel beeld geeft van de onderneming, een soort van kredietcheck.

Geld lenen met een negatief BKR

Is er sprake van een negatief BKR, dan betekent dat niet meteen einde oefening. Elke BKR registratie wordt namelijk na vijf jaar verwijderd. Heb je in het verleden dus een negatieve registratie opgelopen om wat voor reden dan ook, geen punt, vijf jaar nadat een kredietverstrekker jouw krediet heeft beëindigd, worden deze gegevens dus gewist.

Geld lenen met een negatief BKR kan bij de meeste kredietvertrekkers niet, mits de vijf jaar zijn verstreken. Heb je een negatieve registratie omdat de termijn nog niet is verlopen? Dan behoort geld lenen met een negatief BKR nog steeds tot de mogelijkheden. Een kredietverstrekker als Qeld kijkt bijvoorbeeld voornamelijk naar jouw huidige financiële situatie.

In sommige gevallen kan er ook een negatieve registratie zijn door een administratieve fout. Elk jaar blijken er duizenden Nederlanders een onterechte negatieve codering te krijgen. De kredietverstrekker die de lening aan het BKR doorgaf, kan als enige de onterechte codering verwijderen.

Tip: zakelijk geld lenen zonder BKR en jaarcijfers? Bij Qeld is het mogelijk! Een terechte of onterechte negatieve registratie maakt bij Qeld in principe niet uit.

 

Bij Qeld bedrijfsleningen kijken ze naar je huidige financiële situatie. Een negatieve registratie loop je namelijk ook op wanneer je een keer niet aan je betalingsverplichting hebt voldaan, terwijl het gewoon een foutje was. Voor Qeld is dat geen reden om een lening niet te verstrekken.

Geld lenen zonder loonstrook

Via een bank of een alternatieve kredietverstrekker kun je normaal gesproken geen geld lenen zonder loonstrook, behalve bij Saldodipje. Bij Saldodipje kan je als enige snel geld lenen zonder BKR en loonstrook. Het nadeel is alleen wel dat je bij deze aanbieder alleen kleine bedragen kunt lenen.

Maar, wil je bijvoorbeeld geld lenen voor een nieuwe auto of een verbouwing, dan is kan ik mij voorstellen dat je juist een groot bedrag nodig hebt. Hoe dan ook, bij het aanvragen van een lening zal een kredietverstrekker altijd een kredietwaardigheidscheck doen.

Zo zal een aanbieder altijd een bankafschrift willen zien om te kijken wat er binnenkomt en uitgaat. Er hoeft geen papierwerk zoals een loonstrook te worden opgestuurd, maar wel een pdf van een bankafschrift om aan te tonen dat je de lening verantwoord kan dragen.

Geld lenen zonder garantsteller

Geld verdienen met geld uitlenen

Is er een financieringsbehoefte tussen de €1.000 en €5.000? Dan kan je het beste terecht bij Bondora. Via Bondora kan je geld lenen zonder garantsteller. Een Bondora lening is een ongedekte lening wat een groot voordeel is vergeleken met Saldodipje.

Wijs je bij Saldodipje niet op tijd een garantsteller aan, dan volgt er namelijk een boete. Bij Bondora is dat niet aan de orde.

Ook hoef je een lening niet te verantwoorden. Je kan bij Bondora lenen voor elk doel, ook voor bijvoorbeeld een zakelijke investering. Hoe zit het dan met de registratie en toetsing? Wel, bij Bondora kan je niet snel geld lenen zonder BKR. Zij doen altijd een BKR check en zijn verplicht jouw lening te registreren.

Je kan geen geld lenen met een negatief BKR en ook niet zonder loonstrook. Naast het verifiëren van je identiteit wordt er namelijk gevraagd om een document zoals een bankafschrift. Hieruit kunnen zij opmaken of je inkomsten hebt uit bijvoorbeeld loon.

De rente begint bij 9% per jaar en kan maximaal oplopen tot 12% per jaar. Daarnaast kan een lening bij Bondora ook altijd vervroegd worden afgelost zonder extra kosten. Wil je meer weten over jouw leenmogelijkheden bij Bondora?

Rente persoonlijke lening aftrekbaar

Zoals ik eerder al noemde worden leningen vaak gebruikt voor een grote uitgave zoals een verbouwing. Ben je inderdaad van plan om een lening te gebruiken voor een verbouwing of het verduurzamen van je woning? Dan hoef je je niet druk te maken over de te betalen rente over deze lening.

De rente op je persoonlijke lening is namelijk aftrekbaar, mits je de lening dus gebruikt voor de aankoop of het verbeteren van je woning. De rente mag in box 1 (belastbaar inkomen uit werk en woning) worden afgetrokken.

Is de rente op een persoonlijke lening niet aftrekbaar in box 1? Dan mag het leenbedrag in sommige gevallen wel worden verrekend in box 3 (inkomen uit sparen en beleggen). Staat er in 2023 meer dan €3.400 aan leningen open, dan mag een groot deel van dit leenbedrag in mindering worden gebracht op het totaal aan spaargeld en beleggingen.

Zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers

Ben je een ondernemer en op zoek naar een bedrijfsfinanciering? Dan is een lening van maximaal €7.000 wellicht te weinig. In Nederland zijn er gelukkig een aantal partijen die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van zakelijk krediet. Het eerder genoemde Qeld is zo’n partij. Het voordeel van Qeld is dat je bij hen zakelijk kan lenen zonder jaarcijfers.

Bij sommige aanbieders kom je bijvoorbeeld pas in aanmerking voor een lening wanneer je als bedrijf minimaal één jaar actief bent en 50K omzet draait. Twee bekende Nederlandse kredietverstrekkers die deze voorwaarden hanteren zijn Bridgefund en Swishfund. Bij Bridgefund kan je een zakelijke lening afsluiten vanaf €5.000 tot maximaal €250.000, bij Swishfund kun je zelfs nog meer lenen. Uiteraard hangt de hoogte van de lening af van de financiële gezondheid van een bedrijf, maar een financiering is super snel geregeld.

Via innovatieve technologie kan er snel worden beoordeeld of een onderneming in aanmerking komt voor een lening. Hierbij vindt dus altijd een BKR toetsing plaats, zakelijk lenen zonder jaarcijfers is bij Bridgefund en Swishfund dus uitgesloten.

Betrouwbaar snel geld lenen

Geld lenen zonder gedoe

Er zijn verschillende aanbieders die krediet verstrekken en waar de één gericht is op het verstrekken van minileningen zijn andere er juist opgericht om bedrijven te voorzien van een financiering. Bij alle kredietverstrekkers die in dit artikel worden genoemd, kan je betrouwbaar snel geld lenen. Dat neemt niet weg dat er ontzettend veel verschil zit tussen de rente en voorwaarden.

Voor een persoonlijke lening is de rente dan wel wettelijk vastgelegd (momenteel 12%), dat geldt niet voor zakelijke leningen. Houdt er daarom rekening mee dat je bij Bridgefund en Swishfund waarschijnlijk een hogere rente betaalt. Zo wordt het rentepercentage vastgesteld aan de hand van een risicoprofiel. Bij Swishfund leen je bijvoorbeeld vanaf 0,7% tot 2,3% per maand, afhankelijk dus van de gezondheid van een onderneming.

Waarom kiezen bedrijven ondanks de hogere rente toch voor deze partijen? Dat heeft onder andere te maken met het feit dat men, in het geval van Bridgefund, geld kan lenen zonder BKR registratie. Bij Swishfund is dat niet mogelijk. Daarnaast worden beide bedrijven ook erg goed beoordeeld en zijn zij razendsnel in het regelen van een lening.

Goedkoper alternatief

Krediet Groep Nederland

In principe is een persoonlijke lening alleen privé te gebruiken. Vandaar dat kredietverstrekkers zoals Bridgefund en Swishfund gespecialiseerd zijn in het aanbieden van zakelijke leningen. Alleen, wat als je een startende ondernemer bent? Wanneer je nog geen omzet draait, kom je namelijk niet in aanmerking voor een lening bij dit soort aanbieders.

Om toch te kunnen opstarten zullen er bijvoorbeeld machines en voorraad moeten worden gekocht en daar is geld voor nodig. In dit soort gevallen kan er wel degelijk een persoonlijke lening worden afgesloten. Dit kun je het beste doen via kredietgroepnederland.nl. Krediet Groep Nederland bestaat sinds 1999 en heeft al tienduizenden consumenten geholpen aan een verantwoorde lening.

Krediet Groep Nederland werkt met verschillende banken en kredietverstrekkers samen. Hierdoor kan je gemakkelijk leningen vergelijken en de voordeligste eruit pikken. Dat betekent dat je gegarandeerd de laagste rente krijgt. Je leenmogelijkheden direct ontdekken?

Tip: vraag niet een te hoge lening aan, de kans is dan groot dat de lening wordt afgewezen. Krediet Groep Nederland doet namelijk altijd een kredietcheck om te beoordelen of je überhaupt in aanmerking komt voor een lening en welk bedrag uiteindelijk verantwoord is om te lenen.

Krediet Groep Nederland

Goedkoop geld lenen?

Via Krediet Groep Nederland vind je de beste lening met de laagste rente!

Vraag een lening aan →

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook – Conclusie

Hopelijk heb je een duidelijk beeld bij welke aanbieder je moet zijn in bepaalde gevallen. Wil je absoluut snel geld lenen zonder BKR en loonstrook, dan kan dat alleen bij Saldodipje. Zij vragen niet om een loonstrook, doen geen BKR check en registreren de minilening niet.

Alleen ben ik geen fan van flitskredieten en al helemaal niet van de boetes die worden uitgedeeld. Vaak hebben de mensen die een minilening aanvragen al moeite om rond te komen. Snelle boetes zorgen alleen maar voor meer ellende.

Een veiligere keus in mijn ogen is een lening bij Bondora. Je hoeft namelijk geen garantsteller aan te wijzen en zal je daardoor nooit worden geconfronteerd met boetes. Wel zal je een bankafschrift moeten overleggen om aan te tonen dat je de lening kan terugbetalen.

Voor een persoonlijke lening vanaf €5.000 kan je het beste terecht bij kredietgroepnederland.nl, daar vind je momenteel namelijk de laagste rente van Nederland. Een bedrijfje beginnen? Ook voor een zakelijk doel kan je bij Krediet Groep Nederland een lening aanvragen. Wil je ten allen tijde een BKR registratie voorkomen? Dan is Bridgefund de enige optie. Bekijk gerust de mogelijkheden nog eens door. In alle gevallen kan je gratis en vrijblijvend offertes opvragen.

Kredietwaardigheid verbeteren?

Op de valreep nog een kleine tip. In principe is de regel: hoe hoger of hoe beter je kredietwaardigheid, des te meer geld je kunt lenen. Iemand met een koophuis, een vaste baan en een goed inkomen komt eerder in aanmerking voor een lening dan iemand in een huurwoning, met hier en daar wat schulden en een laag inkomen.

Bovendien kun je met een goede kredietwaardigheid meer geld lenen waarbij de rente vaak ook nog eens gunstiger is. Maar ja, waar begin je? Hoe kun je je kredietwaardigheid makkelijk verbeteren? De simpelste manier om daarmee te beginnen is sparen, maar dan wel met een aantrekkelijke rente!

Bij je eigen huisbank schiet dat natuurlijk niet echt op, daar ontvang je momenteel hooguit 1,25% rente op je spaargeld. Spaar je via de Raisin Bank? Dan spaar je al tegen toprentes van maar liefst 4,30 %! Meer weten over de mogelijkheden? Lees daarvoor: Veilig sparen met hoge rente.

Jesse
Met (financiële) vrijheid als doelstelling ben ik mij jaren geleden volledig gaan verdiepen in geldzaken. Ik geniet hier enorm van, want het werkt en bovendien leer ik dagelijks bij. Via geldoogsten.nl deel ik graag mijn ervaringen. Goed omgaan met geld geeft rust!

Uit dezelfde categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *