Snel geld verdienen online (8 manieren)

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
Snel geld verdienen online (8 manieren)

Natuurlijk is het gewoon lekker als je met een kleine inspanning of met een goed idee, even snel wat extra geld kunt verdienen. De vraag is dan wel wat we onder “snel” verstaan. Kijk, tegenwoordig leven we in een digitale wereld en ligt het voor de hand dat snel geld verdienen online, heel makkelijk is.

In principe hoeft het ook niet moeilijk te zijn. Je kan bijvoorbeeld iets te koop aanbieden op Marktplaats en het dezelfde dag verkopen. Je kan dan spreken van een manier waarbij je makkelijk online snel geld verdient. Heb je echt snel wat geld nodig, dan zou dit een manier kunnen zijn. Maar ja, dan moet er ook net een koper zijn die aan dit scenario meewerkt.

Een ander voorbeeld is om cryptomunten te kopen en proberen deze voor een betere koers te verkopen. Aangezien de cryptomarkt erg volatiel is, is het heel goed mogelijk om op korte termijn snel geld te verdienen. Alleen het nadeel is ook dat het handelen in cryptomunten erg risicovol is.

Aangezien je snel geld wilt verdienen online, heb je het geld misschien wel heel hard nodig. De twee genoemde voorbeelden van zonet zijn dan niet ideaal. In het eerste voorbeeld ben je geheel afhankelijk of er zich een koper aandient en bij het handelen in cryptomunten loop je het risico om je geld te verliezen. Handel daarom ook alleen in cryptocurrency met geld wat je kan missen!

Zijn er dan andere manieren waarbij je wel zekerheid hebt en geen risico loopt? Wel, ik heb een aantal manieren gevonden waarbij je makkelijk en snel geld kunt verdienen online. Manieren waarbij je minder afhankelijk bent en waarbij je weinig of geen risico loopt. Benieuwd of er iets tussen zit? Misschien dat één van de volgende manieren voor jou kunnen werken. Hier komen ze!

Inhoudsopgave

1. Verhuur je auto

Bij het eerste voorbeeld zal je uiteraard wel een auto moeten bezitten. Auto’s staan de meeste tijd van de dag stil en dat is best zonde. Helemaal als je bedenkt dat er genoeg mensen zijn die af en toe een auto nodig hebben. Vaak hebben deze mensen niet perse een auto nodig, vandaar dat ze er ook geen één aanschaffen. Maar als men wel een keer een auto nodig heeft, dan is het fijn dat er buiten een autoverhuurbedrijf om, voordelig een auto kan worden gehuurd.

Heb je zelf dus een auto voor de deur staan en vindt je het niet erg om deze uit te lenen, dan kan je hier snel extra geld mee verdienen. Je kan je dan aanmelden op een platform en aangeven dat je jouw auto wilt verhuren. Het bekendste platform wat auto-eigenaren en mensen zonder auto samenbrengt, is SnappCar. Ik kan me alleen voorstellen dat wanneer je je auto uitleent, je ook wilt weten wie er in gaat rijden. En belangrijker nog; of er voorzichtig mee om wordt gegaan.

Ik kan je zeggen dat SnappCar hier veel aandacht aan besteedt. Vooraf screenen ze altijd de online gegevens van nieuwe gebruikers en hebben ze een grote community waarin open en duidelijk wordt gecommuniceerd. Je beslist zelf of en wie jouw auto huurt. Daarnaast ben je met de deelautoverzekering all-risk verzekerd en is er zeven dagen per week, 24 uur per dag, hulp bij pech. Los van dat dit jou snel extra geld kan opleveren, is het ook nog eens goed voor het milieu!

2. Enquêtes invullen

Eerlijk is eerlijk; dit is zeker niet de origineelste manier om snel geld te verdienen. Maar ik benoem deze manier toch, omdat het gewoon heel makkelijk is en direct werkt. Ik snap dat alleen enquêtes invullen wel een beetje saai is, dus ben ik wat verder gaan zoeken. Zo kwam ik uit bij EuroClix. Je kan bij EuroClix geld verdienen door enquetes in te vullen, maar ik heb ontdekt dat er veel meer mogelijk is.

Zo kan je bijvoorbeeld ook snel en makkelijk geld verdienen online, door te gaan shoppen. EuroClix werkt als het ware samen met veel verschillende bedrijven. Wanneer jij je aanmeldt bij EuroClix (Nederlands bedrijf), dan kan je clix ontvangen wanneer je online aankopen doet. Denk aan het online aankopen van kleding, elektronica en speelgoed, maar ook het boeken van een hotelletje of een vakantie. Zelfs bij het afsluiten van een verzekering of een telefoonabonnement kan je clix krijgen. Je ontvangen clix kan je vervolgens weer omwisselen voor euro’s. Aanmelden bij EuroClix is gratis!

EuroClix wordt ook wel het beste spaarprogramma van Nederland genoemd. Een andere manier hoe je met EuroClix snel geld kunt verdienen is door mensen in jouw omgeving door te verwijzen. Met jouw unieke link kan je nieuwe leden aanbrengen. Jouw link kan je dan bijvoorbeeld plaatsen op social media kanalen. Voor elk nieuw aangebracht lid geeft EuroClix jou €1,95 als beloning. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende acties en onderzoeken waarvoor je wederom clix zult ontvangen.

3. Handelen in domeinnamen

Er zijn veel manieren om (snel) geld te verdienen op het internet, één daarvan is het handelen in domeinnamen. Iedereen die een website begint wilt een pakkende domeinnaam hebben. In het verleden zijn er al genoeg slimmeriken geweest die verschillende domeinnamen hebben vastgelegd. Neem bijvoorbeeld huren.nl of voetbal.nl. De afgelopen jaren zijn deze domeinnamen voor respectievelijk €66.500 en €453.780 verkocht!

Nu zijn in veel branches de beste domeinnamen of de meest voor de hand liggende, vrijwel allemaal bezet. Maar dat neemt niet weg dat je zelf geen nieuwe kunt verzinnen. Het aantal nieuwe websites dat jaarlijks online komt, blijft groeien en mensen zullen dus altijd opzoek blijven naar een goede domeinnaam voor hun website. Misschien dat je zelf ook een goede domeinnaam in gedachten hebt. Je kan dan bijvoorbeeld op Neostrada kijken of deze nog vrij is.

Om geld te verdienen met domeinnamen moet je eigenlijk opzoek naar nieuwe of opkomende markten. Daar je zal je dus in moeten verdiepen. Heb heb je eenmaal een goede en strakke domeinnaam (of meer) bedacht dan kan je deze vastleggen. Een domeinnaam registreren bij Neostrada kost je slecht €1,95 en kan je elk jaar voor hetzelfde bedrag verlengen. Op marktplaats of op speciale websites kan je jouw domeinnaam vervolgens te koop aanbieden. Een bedrijf als Neostrada kan je ook helpen bij het veilig over dragen van je domeinnaam.

4. Loonsverhoging vragen

Snel geld verdienen vandaag nog

Wil je snel geld verdienen en wel vandaag nog? Dan is loonsverhoging vragen bij je baas misschien wel de makkelijkste manier. Oké misschien niet voor iedereen, maar je kan het in ieder geval proberen. Werk je al een tijdje voor je baas en heb je nog nooit loonsverhoging gehad, dan is het niet meer dan logisch om hem of haar hier na te vragen.

Momenteel zijn er veel vacatures open in verschillende branches en hebben werkgevers moeite om het juiste personeel te vinden. Aan de andere kant hoor je ook veel geluiden dat het voor werkgevers lastig is om personeel te houden. Je weet zelf als beste hoe de relatie tussen jou en je baas is en of er een loonsverhoging inzit. Afgelopen kerst zag je dat werkgevers voor het tweede jaar oprij meer uitgaven aan kerstpakketten voor personeel. Een teken dat ze hun personeel graag willen behouden!

Zit je bij je huidige job op de juiste plek en blijf je daar voorlopig werken? Schroom dan niet om loonsverhoging te vragen. Nee heb je, ja kun je krijgen!

5. Geneesmiddelenonderzoek

De volgende tip is door mee te doen aan een geneesmiddelenonderzoek. Hier kan je in korte tijd extra geld mee verdienen en nog veel ook! Wekelijks zijn er door het land verschillende onderzoeken waar je je voor kunt aanmelden. Snel geld verdienen online kan dus door geneesmiddelen te gaan testen. Online kan je aanmelden voor zo’n onderzoek en met een beetje geluk kan je volgende week al starten.

Je kan je niet voor elk onderzoek aanmelden. Soms is een onderzoek bijvoorbeeld alleen op vrouwen of mannen gericht en is er een bepaalde leeftijdsgrens. Maar je hebt veel keus uit verschillende onderzoeken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit onderzoeken die maar twee of drie dagen duren. Heb je langer de tijd, dan kan je met een groter onderzoek meedoen. Vaak worden deze onderzoeken in ziekenhuizen uitgevoerd.

Doe je mee met een onderzoek van een paar weken, dan verblijf je de meeste tijd in het ziekenhuis en ga je af en toe een dagje naar huis. Voor dit soort onderzoeken krijg je goed betaald. Denk aan €125 per dag, exclusief reiskostenvergoeding. Je moet er alleen wel tijd voor kunnen vrijmaken en bereidt zijn om te overnachten in een ziekenhuis. Tijdens het onderzoek heb je zeeën van tijd, die tijd kan je mooi besteden om op andere manieren (snel) geld te verdienen op het internet.

6. Test apps of websites in ruil voor geld

Websites en apps worden vooraf altijd getest. Dus voordat een website of app wordt gelanceerd zijn er testers die gaan beoordelen of een website of app gebruiksvriendelijk is. Iedereen kan daar in principe aan meedoen.

Dus wil je bijvoorbeeld snel geld verdienen met je telefoon door apps te gaan testen, kijk dan eens op Usersense .nl. Mensen en misschien jij zelf ook, spenderen veel tijd achter hun smartphones. Vaak wordt er vooral informatie opgeslokt of gedeeld, een vorm van consumeren. Niet dat dat erg is, maar als je je tijd beter wilt besteden zou je ook extra geld kunnen verdienen door apps of websites te gaan beoordelen.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan zou ik je aanraden om eens een kijkje te nemen bij Usersense.nl. Het is een vrij groot platform met ruim 10.000 testers uit verschillende Europese landen. Wil je ook tester worden? Dat kan, aanmelden is gratis! Zij kijken vervolgens wie welk onderzoek het beste kan uitvoeren. Voor een onderzoek van 20 minuten krijg je een vergoeding van €15.

7. NFT’s maken en verkopen

Geld verdienen vanuit huis

Non Fungible Tokens, misschien ken je ze wel, zijn sinds het begin van 2021 enorm in trek. Een NFT is een digitaal object dat iets virtueels of fysieks vertegenwoordigd. Het object is gekoppeld aan een eigendomscertificaat en is vastgelegd op de blockchain. Het klinkt misschien allemaal vrij technisch, maar in werkelijkheid is een NFT maken en verkopen niet eens zo moeilijk.

NFT’s flippen daarentegen is weer wat anders. Dan koop je (met de juiste kennis) een NFT voor een lage prijs en verkoop je deze door met winst. Momenteel groeit deze markt als een gek en daarom is er veel en snel geld te verdienen met NFT’s. Als je bijvoorbeeld een beetje creatief bent kan je online je eigen kunst maken en dit omzetten naar een NFT. Over NFT’s heb ik laatst een uitgebreid artikel geschreven. Wil je hier meer over weten, lees dan Wat zijn NFT’s?

8. Traden

Als er één manier is waarbij je snel geld kunt verdienen online, dan is dat wel met traden. Traden is niets anders dan het kopen van bijvoorbeeld aandelen en deze verkopen met winst. Je kan traden op lange termijn, maar ook op dagbasis, dat noem je daytraden. Daytraders handelen vaak in aandelen of in forex (valuta’s). De laatste tijd zijn bij daytraders vooral ook cryptocurrency erg in trek.

De cryptomarkt staat bekend om z’n koersschommelingen en dat biedt daytraders uitgelezen mogelijkheden om snel geld te verdienen met crypto. Het mooie aan traden is dat je zowel een long positie als een short positie kan innemen. Wanneer je een long positie inneemt, dan voorspel je dat de koers gaat stijgen. Maar je kan dus ook geld verdienen wanneer je verwacht dat de koers gaat dalen. Je neemt dan een short positie in en kan je ook extra geld verdienen wanneer de koers daalt.

Een kanttekening die moeten worden geplaatst is dat (day)traden echt een vak is. Het is enorm risicovol en het kost veel tijd voordat je winstgevend kunt handelen, laat staan een succesvolle trader wordt. Maar de mogelijkheden zijn er wel! Bij het traden vormt een technische analyse de basis. Bij een technische analyse kijk je naar charts en grafieken en leer je op basis van eerdere gegevens in te schatten waar de koers heen gaat. Vind je dit interessant? Probeer dan de gratis cursus Crypto&Trading van Madelon vos en ontdek of dit iets voor je is!

Mogelijkheden genoeg

Je hebt een aantal manieren kunnen lezen waarmee je vrij makkelijk geld kunt verdienen vanuit huis. De één met wat meer inspanning dan de ander, maar mogelijkheden genoeg! Soms heb je snel even wat extra geld nodig en dan is het fijn dat er manieren zijn waarbij dat lukt.

Maar kom je structureel geld tekort, dan is het misschien juist ook goed om opzoek te gaan naar wat meer duurzamere manieren. Deze manieren vragen dan uiteraard om een investering in tijd of geld, maar op de lange termijn pluk je daar wel de vruchten van. Het is aan jou of je hier iets mee wilt doen! In Geld verdienen zonder te investeren leg ik een aantal manieren uit waar je op de lange termijn een mooi inkomen mee kan verdienen.

Eén van de redenen dat mensen te weinig geld hebben is omdat geld minder waard wordt, helemaal nu vanwege de hoge inflatie. Het beschermen van je vermogen is daarom belangrijker dan ooit. Wil je wat gratis tips en handvaten over het beschermen van je vermogen? Klik dan hieronder voor het gratis e-boek “Bescherm uw vermogen” van Madelon Vos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close