15 x Thuis geld verdienen via het internet

15 x Thuis geld verdienen via het internet

Super mooi dat we tegenwoordig ook thuis geld kunnen verdienen via het internet. Of je nu een online bijbaan zoekt óf een fulltime inkomen vanuit huis nastreeft, er zijn mogelijkheden genoeg. Alleen de ene methode is wat makkelijker te realiseren dan de ander.

Je kan natuurlijk als online bijbaan enquêtes invullen, dat is niet zo moeilijk. Maar de meeste manieren van online geld verdienen zijn niet zo makkelijk zoals vaak wordt geroepen, véél geld verdienen al helemaal niet.

Uiteraard zij er al best veel mensen die online werken vanuit huis, al dan niet voor een baas. De meeste van hen zullen ook goed verdienen, alleen komt het geld hen niet aanwaaien.

Dat gezegd hebbende wil ik graag 15 methodes bespreken waarbij je thuis geld kunt verdienen via het internet. Met de ene methode kan je snel starten en ook direct geld verdienen, terwijl andere manieren meer tijd kosten en om de juiste aanpak vragen. Máár, die je op den duur wel een mooi inkomen kunnen opleveren. Voor ieder wat wils dus!

Thuis geld verdienen via het internet als chatmoderater

Het eerste voorbeeld van thuis geld verdienen via het internet is werken als chatmoderator. Als chatmoderator ben je een soort van aanspreekpunt op online chats of op andere sociale communicatieplatforms. Je bent er niet alleen om een gesprek aan de gang te houden, maar hebt ook een controlerende functie. Als chatmoderator ben je vooral service ingesteld, je beantwoordt namelijk vragen van klanten.

Grote bedrijven en organisaties hebben vaak een chat-kanaal of nieuwsgroep op social media waarin klanten hun ervaring met een product of dienst kunnen delen, maar ook vragen kunnen stellen. Als chatmoderater zorg je voor een optimale relatie met deze klanten zodat klanten graag terugkomen op het platform.

Om te starten dien je slechts te beschikken over een computer met internet en een goede taalvaardigheid. Zoek je online werk als bijbaan en vind je het leuk om een communicatiekanaal in goede banen te leiden? Misschien dat er leuke vacatures vrij zijn!

Thuis geld verdienen via het internet met klantenservice

Als chatmoderator verzorg je eigenlijk ook een stukje klantenservice, maar let je vooral ook op de sfeer op een platform en corrigeert daar waar nodig is. Klantenservice daarentegen heeft echt puur te maken met vragen beantwoorden, dit kan zowel per chat als telefoon zijn. Ga je geld verdienen online door middel van klantenservice, dan kom je meestal in dienst van grote merken zoals Ziggo, Achmea of bol.com.

Heb je een beetje een vlotte babbel en sla je niet meteen dicht als mensen lastig doen aan de telefoon? Wellicht dan een baan als klantenservice je goed ligt. Als klantenservicemedewerker kan je vaak kiezen uit online werken vanuit huis óf op kantoor, een combinatie is ook mogelijk. Wanneer je online vanuit huis werkt heb je eigenlijk alleen een goedwerkende computer nodig.

Verzorg je klantenservice per telefoon, dan krijg je een goede headset en eventueel zelfs een bureaustoel zodat je thuis de beste service kunt verlenen. Voor vacatures kan je eens kijken op Teleperformance.nl.

Online producten verkopen

Je kan online producten verkopen via Marktplaats door een box te veilen, maar ik doel in dit geval op het starten van een online bedrijf. Denk aan verkopen via bol.com. Wil je thuis geld verdienen online, dan kan je dus bijvoorbeeld een bol.com business starten. Het voordeel hiervan is dat je geen eigen webshop hoeft te bouwen, je maakt namelijk gebruik van het platform en de systemen van bol.com.

Toch is het starten van een bol.com business in principe hetzelfde als het starten van een online bedrijf. Je moet je namelijk inschrijven bij KvK, marktonderzoek doen en goede online producten (of diensten) verkopen. Daarnaast moet je geschikte leveranciers vinden en daarmee goed kunnen communiceren en onderhandelen. Vervolgens ga je, in combinatie met een stukje marketing, jouw producten live zetten.

Lijkt jouw dat interessant om een bol.com business te starten en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is er nu een uniek aanbod. Via de Bol.com Kickstart cursus, nu gratis te volgen met het STAP-budget, kan je namelijk leren hoe je vanaf de grond een bol.com business opbouwt én winstgevend maakt. In het artikel: Leren verkopen via bol.com ga ik verder in op deze cursus en leg ik uit hoe je de cursus gratis met STAP kunt volgen.

Apps programmeren

Vind je coderen interessant en lijkt het je leuk om apps of programma’s te ontwikkelen? Kijk dan eens of programmeren iets voor jou is. Er is altijd vraag naar goede programmeurs, maar om dit te kunnen heb je natuurlijk wel aantal competenties nodig. Zo moet je onder andere weten hoe je Java gebruikt, de meest gebruikte programmeertaal ter wereld. Daarnaast moet je ook zelfstandig kunnen werken, probleemoplossend vermogen hebben en analytisch kunnen denken.

Of je nu een online bijbaan zoekt omdat je graag online wilt werken vanuit huis, met programmeren heb je veel mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld fulltime werken voor een baas, maar je kan ook geld verdienen met programmeren door op freelance basis te gaan werken. Met programmeren kun je ook een goed salaris verdienen, programmeurs met veel ervaring verdienen gerust €10.000 per maand.

Wil je graag aan de slag als programmeur en deze vaardigheid leren? Ook op dit gebied is er een gratis traject te volgen in combinatie met het STAP-budget. Via Soofos, een onderwijsinstelling, kan je in een 6 maanden durend traject leren programmeren.

Even tussendoor: Thuis geld verdienen online draait niet alleen om kennis. Mindset speelt namelijk ook een grote, misschien zelfs wel een allesbepalende rol in het behalen van succes. Veel mensen beschikken niet over de juiste mindset waardoor ze niet verder groeien.

 

Wil jij ook groeien, zowel op persoonlijk vlak als op financieel gebied, maar voel je ergens een belemmering? Vertrouw erop dan op dat je hierin kunt veranderen! Om je te helpen is er nu de The Level Up Club. The Level Up Club is een initiatief van Internetsuccesgids en zit bordevol met tips en geheimen voor een succesvoller en rijker leven.

 

Zo krijg je toegang tot meer dan 100 audio’s in verschillende categorieën, wordt er elke maand een nieuw webinar gegeven en krijg je inclusief toegang tot borrels en events om naar het volgende level te groeien. Interesse? The Level Up Up is in abonnementsvorm dat maandelijks opzegbaar is. De eerste maand kost slechts €4,- Daarna €27,- per maand (inclusief btw)

Internetsuccesgids logo

Groei op zowel financieel als persoonlijk vlak en wordt lid van The Level Up Club!

Krijg alle recepten en geheimen voor de juiste mindset inclusief alle andere extra’s.

Start direct met The Level Up Club

Facebook advertenties beheren

Veel bedrijven gebruiken Facebook-ads onder andere om nieuwe klanten te werven en om de naamsbekendheid te vergroten. Uiteindelijk wil elk bedrijf meer sales maken en Facebook-ads is een middel dat vaak wordt ingezet. En hoewel Facebook-ads elk bedrijf kan doen laten groeien, worden Facebook advertenties vaak niet goed beheerd. Jij kan het verschil maken voor zo’n bedrijf.

Een campagne wordt soms direct afgekapt omdat de basiskennis ontbreekt en men niet goed weet hoe je een goede advertentie opzet. Ook alle opties die Facebook aanbiedt maakt het er allemaal niet makkelijker op. Het komt er op neer dat een account niet goed is ingesteld waardoor het bedrijf inkomsten misloopt. De advertenties komen simpelweg niet terecht bij de juiste doelgroep(en).

Weet jij wél hoe je een echte campagne opzet, biedt dan je diensten aan door Facebook-ads te beheren voor één of meerdere bedrijven. Op deze manier kan je thuis geld verdienen via het internet, uiteraard als fulltime job, maar is ook prima in te vullen als online bijbaan.

Geld verdienen online met TikTok

Thuis geld verdienen

Mensen kijken en maken nu eenmaal graag filmpjes ,gewoon omdat het leuk is en om zichzelf te vermaken. TikTok is dan ook enorm populair geworden. Door TikTok filmpjes te maken kan je thuis geld verdienen via het internet. Je hebt namelijk alleen een goede telefoon nodig waarmee je kan filmen. En oh ja, niet onbelangrijk, je moet het wel leuk vinden om jezelf te filmen.

Geld verdienen met TikTok is zeker mogelijk, maar het is een lange weg. Net als bij andere sociale netwerken, draait het om het hebben van volgers. Er zijn genoeg TikTokkers met honderdduizenden volgers of meer en die bakken met geld verdienen. Een TikTok account met veel volgers is interessant voor bedrijven. Weet je veel volgers te krijgen, dan kunnen bedrijven ook jou benaderen en kan je in ruil voor geld producten promoten.

Maar ook met weinig volgers kan je geld verdienen met TikTok. Als micro-influencer heb je een kleinere doelgroep, maar vaak ook een betere band met je volgers. Sommige bedrijven geven liever de voorkeur aan een authentieke TikTokker, ook al heeft deze minder volgers. Wil je leren hoe je een TikTok-kanaal maakt, laat groeien, merkbekendheid opbouwt en hiermee inkomsten genereert? In Nederland is er één cursus waarin je effectief leert groeien met TikTok. Bekijk de Viral Academy >>.

Cash Cow Channel

We blijven nog even in de categorie social media, want je kan namelijk ook thuis geld verdienen online door middel van een YouTube-kanaal. Waar je met TikTok wel met je snufferd in beeld komt, is dat bij een Cash Cow Channel niet het geval. Dus heb je cameravrees, maar wil je toch thuis geld verdienen met zelfgemaakte video’s? Dan kan dat met een Cash Cow Channel.

Cash Cow Video’s zijn bijvoorbeeld video’s van top 10 raarste doelpunten of 10 meest onverklaarbare momenten vastgelegd op camera. Wanneer je een Cash Cow Channel start dan kies je een bepaald onderwerp. De bedoeling is dan om aantrekkelijke video’s te maken die je consistent deelt. Hierbij kun je een video zelf maken, laten maken of gebruikmaken van bestaande video’s zonder het schenden van copyright rechten.

Wil je thuis geld verdienen via het internet door een Cash Cow Channel op te zetten en wil je hier graag hulp bij? Check dan even de Cash Cow Academy. In de cursus leer je hoe je een kanaal start en winstgevend kunt maken. Bovendien wordt er een casestudie onthuld hoe Jelline, de oprichtster, met één kanaal binnen 4 maanden meer dan $150.000 genereert. Je ziet exact om welk YouTube-kanaal het gaat en welke strategieën zij gebruikt. Bekijk de Cash Cow Academy van Jelline Brands >> Pak €200 korting met GELDOOGSTEN200.

Geld verdienen online met pokeren

Zelf poker ik graag, niet dat ik per se goed ben, maar de combinatie van tactiek en psychologie maakt het voor mij leuk. Poker wordt tegenwoordig veel online gespeeld en je kan er ook veel en snel geld mee verdienen. Bij poker speelt natuurlijk de factor geluk ook mee, maar binnen het spel kan je continu groeien. Los van een oefenpotje wordt pokeren met geld gespeeld. Je loopt dus altijd risico om je geld te verliezen.

Pokeren is die zin best risicovol, dus het is niet aan te raden om zomaar met een groot bedrag te starten. Vind je het het spel wel echt leuk en passen de andere manieren van thuis geld verdienen via internet jou niet? Dat kun je overwegen om te gaan pokeren. Wil je leren geld verdienen met poker? Volg dan het Pokerstudie Starterspakket óf als je al wat meer ervaring hebt in het pokerspel, maar je niveau wilt opkrikken, voor het Pokerstudie Gevorderd pakket.

Traden

Een manier om snel geld te verdienen thuis is door te traden. Dit kan simpelweg omdat de koersen van assets en dan met name crypto, gedurende de dag flink kunnen stijgen en zakken. Bovendien wordt bij het traden vaak een hefboom ingezet waardoor de winst nog hoger kan uitpakken. Traden met een hefboom is erg risicovol, maar dus ook verleidelijk. Gemiddeld gezien verliest 85% van de particuliere beleggers geld bij het handelen in derivaten.

Bij het traden gebruikt men vaak een technische of fundamentele analyse, vaak zelfs een combinatie van. Uit deze gegevens kan men dan een redelijke inschatting maken wat betreft het koersverloop en kan hierop worden geanticipeerd. Je kan met traden dus super snel extra geld verdienen, alleen traden is echt een vak. Wil je geld verdienen met traden zal je de theorie moet leren en die is best uitgebreid. Daarnaast zal er veel moeten worden geoefend, want geloof me, winstgevend traden doen je niet in een paar weken of maanden.

Maar ben je een jaartje verder, dan sta je er al heel anders voor. Wil je thuis geld te verdienen via het internet als trader? Begin dan niet zomaar, liever ontdek je eerst of traden echt bij je past. Zo kun je bij Madelon Vos een gratis cursus volgen. Heb je interesse? Meld je dan vrijblijvend aan voor de >> Gratis Crypto & Trading Academy >>.

Thuis geld verdienen als online vertaler

Een online bijbaan als vertaler klinkt best logisch als je een andere taal goed beheerst. Wanneer je vloeiend een andere taal spreekt kan je thuis geld verdienen als vertaler wanneer jou het uitkomt. Het werk is namelijk heel flexibel. Als vertaler krijg je opdrachtaanvragen die je kan aannemen of weigeren.

Een bekend platform is Fairlingo. Fairlingo is een bekend vertaalplatform waar bedrijven zich kunnen aanmelden om teksten professioneel te laten vertalen. Het bedrijf heeft een groot netwerk van ruim 15.000 vertalers uit allerlei landen. Zo is er altijd wel een native vertaler te vinden voor welke opdracht dan ook. Spreek je niet vloeiend een andere taal? Geen probleem, dan nog kan je aan de slag bij Fairlingo.

Je hebt namelijk ook post-editing opdrachten. Bij deze opdrachten wordt een vertaling eerst uitgevoerd door een vertaalmachine. Vervolgens hoef je dan alleen nog de vertaling te reviseren. Je haalt de foutjes eruit zodat de spelling correct is en de tekst lekker loopt. Heeft online werken als bijbaan jouw voorkeur en spreek je een tweede taal? Dan is dit wellicht een ideale match!

15 x Thuis geld verdienen via het internet

Online bijles geven

Vaak is er behoefte aan bijles. Of het nu gaat om kinderen die op de basisschool of voortgezet onderwijs zitten, sommige kunnen wel wat hulp gebruiken. Zelfs HBO studenten kunnen bijles volgen. Ben je bijvoorbeeld goed in wiskunde of spreek je een aardig woordje Spaans? Misschien dat een online bijbaan zoals bijles geven jou goed past!

Wil je thuis geld verdienen via het internet door bijles te geven, dan hoef je niet per se onderwijsbevoegd te zijn. Sommige instanties vragen wel degelijk om een opleiding, maar ga je bijvoorbeeld huiswerk controleren en iemand ondersteunen bij een bepaald vak, dan hoef je niet per se een docent te zijn.

Sinds corona wordt er veel meer aan videobellen gedaan en vinden vergaderingen ook vaker online plaats. Dit geld ook voor bijles geven. Men kiest tegenwoordig nu vaker voor online bijles geven. Dit scheelt onder andere reistijd en vervoerskosten. Om op deze manier wat geld te verdienen online, is het uiteraard wel belangrijk dat je een goede webcam hebt en een goed werkende internetverbinding.

Geld verdienen online met affiliate marketing

Affiliate marketing is een verdienmodel waarbij je producten of diensten van anderen promoot. Een bekende affiliate website is kieskeurig.nl. Het platform verkoopt zelf geen producten, maar linkt door naar de officiële website waar het product kan worden gekocht. Koopt de klant een product dan krijgt, in dit geval kieskeurig, een commissie. Nu is kieskeurig een grote website en is er op het gebied van affiliate marketing veel concurrentie, maar er zijn ook niches waarbij de concurrentie een stuk minder is.

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen online werken vanuit huis en die juist dit verdienmodel toepassen. Voor affiliate marketing hoef je overigens niet per se een website te hebben. Op social media kan je dit verdienmodel namelijk ook toepassen. Heb je toevallig al een aardig bereik, wie weet dat je het aantal volgers kan uitbreiden. Op jouw kanaal kan je dan ook producten of diensten promoten. Deze producten kun je vinden op speciale affiliate netwerken.

Op jouw unieke link die jij krijgt en aan jouw is gekoppeld, kunnen mensen klikken. Maar let op, ben je alleen gefocust op snel geld verdienen thuis, kies dan niet voor affiliate marketing. Met een website kan het namelijk maanden duren voordat je bezoekers krijgt. Wel kan je hier makkelijk mee starten, je hebt eigenlijk alleen een computer met internet nodig en webhosting. Wil je meer weten over affiliate marketing? In deze video wordt uitgelegd hoe je een affiliate website opbouwt vanaf de grond.

Online werken vanuit huis als tekstschrijver

Een website zoals een affiliate website moet worden gevuld met content. Dit kan in de vorm van een blog. Maar wie schrijft zo’n blog? Je kan zelf schrijven, maar je kan het ook uitbesteden aan een tekstschrijver. Nu websites als paddenstoelen uit de grond schieten kun je nagaan dat een goede tekstschrijver goud waard is. Maar niet elke tekstschrijver levert goede content.

Vind je schrijven leuk en heb je het idee dat je goede teksten schrijft? Misschien dat jij binnenkort thuis geld gaat verdienen via het internet als tekstschrijver. Je kan dit fulltime doen, maar ook op freelance basis waarin je af en toe een opdracht aanneemt. Je kan met een opdrachtgever een uurtarief afspreken of uit laten betalen per woord. Een ervaren copywriter verdient al gauw €80 per uur.

Heb je nog weinig ervaring, maar kan je wel goed schrijven, misschien dat je een keer een proeftekst kan maken. Stel dat boogschieten jouw passie is en iemand zoekt voor zijn of haar website een tekstschrijver. Jij weet dan waarschijnlijk veel te vertellen over dit onderwerp. Geld verdienen online als tekstschrijver geeft een bepaalde vrijheid, dus ik zou zeggen onderzoek de mogelijkheden.

Aan de slag als webdesigner

Ondernemen gebeurt steeds vaker online en daarvoor heb je een goede website of webshop nodig. Een fraai design alleen is dus niet voldoende, een website of webshop moet namelijk ook gebruiksvriendelijk zijn en technisch kloppen. Ben je een beetje creatief aangelegd en bezit je grafische en technische kennis, dan kan je prima online werken vanuit huis als webdesigner. Zit je nog op school of werk je, dit online werk kun je ook doen als bijbaan.

Als webdesigner ga je in gesprek met een opdrachtgever en spreek je zaken af omtrent de vormgeving. Het kan zijn dat je een geheel nieuwe website of webshop ontwerpt of een bestaande website voorziet van een compleet andere huisstijl. Je zult de klant dan waarschijnlijk persoonlijk spreken, maar voor de rest kan je heerlijk online werken vanuit huis.

Heb je interesse in webdesign, maar beschik je niet over voldoende kennis? Dat kan je het beste een opleiding of cursus volgen. Nu kan je net zoals in het geval van “leren programmeren”, een gratis traject volgen waarin je alles leert over webdesign. Dit traject kun je bij Soofos gratis volgen met het STAP-budget.

SEO-specialist

Een gelikt website of webshop die gebruiksvriendelijk is één, maar als een website niet goed vindbaar is in Google, dan gebeurt nog niks. Een SEO-specialist is hier verantwoordelijk voor. De taak is om bestaande content te optimaliseren zodat een website of webshop sneller wordt opgepikt door zoekmachines. Het werk is gericht op het krijgen van meer organische bezoekers.

Je kan nagaan dat de wereldwijde digitalisering zorgt voor meer online bedrijven. Deze bedrijven willen natuurlijk iets uitstralen met hun website of webshop. Daarnaast moet ook de content sterk en uniek zijn en moet je goed vindbaar zijn. Voor al dit soort onderdelen zoekt men de beste specialisten. Vind je SEO interessant? Ook dit is een beroep waarbij je thuis geld kunt verdienen via het internet en niet alleen als fulltime job maar ook als online bijbaan.

Alle ins en outs leren van SEO? Ook hier heeft Soofos een traject voor dat je gratis kunt volgen met het STAP-budget. Wat ga je precies leren? Je begint met een inleiding met hoe SEO werkt. Vervolgens leer je de geheimen van Google kennen en de drie pijlers van SEO. Maar er is meer…

Hoe wil jij thuis geld verdienen via internet?

De 15 methodes die ik heb besproken zijn niet allemaal even makkelijk, integendeel, je moet behoorlijk investeren in jezelf. Maar als je iets leuk vindt, is dat natuurlijk niet erg. Online werken vanuit huis biedt wel ongelofelijk veel kansen. Dus wil je thuis geld verdienen via het internet, moet je onderzoeken welke methode bij jou past!

Of je nu een online bijbaan zoekt of je juist wil omscholen en voor een baas wilt werken, het internet biedt daar wel de ruimte voor.

Jesse
Met (financiële) vrijheid als doelstelling ben ik mij jaren geleden volledig gaan verdiepen in geldzaken. Ik geniet hier enorm van, want het werkt en bovendien leer ik dagelijks bij. Via geldoogsten.nl deel ik graag mijn ervaringen. Goed omgaan met geld geeft rust!

Andere gerelateerde artikelen: Geld verdubbelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *