Dropship Academy review – nog steeds de beste dropship cursus?

Gemiddelde leestijd: 21 minuten
High ticket dropship academy review

Je kent het wel; je hebt iets online besteld en je wacht al dagen op je pakketje. Terug op de website waar je het pakket hebt gekocht ontdek je, ergens in kleine lettertjes, dat het pakket wordt verscheept vanuit Azië. Levertijd: twee tot zes weken.

Een onaangename verrassing, maar er zijn ook webshops die de levertermijn express niet benoemen om zo te voorkomen dat klanten afhaken. Inderdaad, we hebben het over low ticket dropshipping.

Met bosjes tegelijk zijn er de afgelopen jaren webshops ontstaan die low ticket dropshipping toepassen. En een aantal van hen zullen dat hebben geleerd bij de Dropship Academy. Alleen is low ticket dropshipping vanaf nu bij de Academy verleden tijd. Hoewel je bij de Dropship Academy nog steeds leert hoe je een winstgevende webshop opzet en runt, zijn ze een iets andere weg ingeslagen. Nog steeds hoor ik positieve geluiden over de Dropship Academy. Waar zit dat hem in? Ik ben het gaan uitzoeken!

In deze Dropship Academy review neem ik je daarom mee in hoe ik en anderen de Academy hebben ervaren en wat jij kan verwachten op het moment dat je met de cursus start. Dus, hoe goed is de Dropship Academy eigenlijk en wat leer je dan precies? Maar ook waarom e-commerce blijft groeien en high ticket dropshipping aan populariteit wint. Dit en meer kwesties in deze Dropship academy review!

Voordat we beginnen nog even dit: Binnenkort geeft dé autoriteit op het gebied van dropshipping een gratis webinar weg. Joshua Kaats vertelt je hierin alles over high ticket dropshipping. Reserveer hieronder alvast je plek!

Inhoudsopgave

Wie is Joshua Kaats?

Los van of een cursus kwalitatief goed of minder goed is, je wilt toch weten wie er achter zit. Nu is er over de oprichter Joshua veel te vinden op het internet. Eigenlijk is de term “beste dropship cursus” én de naam Joshua Kaats onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is dus al meteen een positief teken!

Joshua is al jaren een internetondernemer en noemt zichzelf een digital nomad. Hij heeft meerdere bedrijven opgericht en reist daarnaast over de hele wereld. Dat is ook meteen één van de grote voordelen van het runnen van een online business. Met een laptop en internetverbinding kan je werken waar je wilt.

Terwijl hij al jaren zijn brood verdient op het internet, is hij pas echt bekend geworden sinds 2017. In dat jaar is hij de Dropship Academy gestart. Joshua Kaats verdiende inmiddels een vermogen en vond dat het tijd werd om zijn kennis en vaardigheden te gaan delen. Op het moment dat je doel is bereikt, is er niets mooiers dan anderen ook leren hoe je financieel vrij kunt worden, aldus Joshua.

Dropshipping Academy update

Nog niet zo lang geleden is de Dropship Academy cursus opnieuw geüpdatet. Ook dat is een positief signaal. Door de jaren heen zie je dat er vaak nieuwe strategieën en technieken worden ontwikkeld. Dat gebeurt overigens in elk vakgebied en zodra je een cursus aanschaft, mag je er ook vanuit gaan dat alle nieuwe kennis is opgenomen. Onlangs is de gloednieuwe Dropship Academy 4.0 live gegaan. Eerdere studenten zijn automatisch overgegaan op de nieuwe versie.

In principe kan je uit elke cursus of training dingen leren, maar wanneer er geen updates meer plaatsvinden kan sommige informatie achterhaald zijn en belangrijke nieuwe informatie ontbreken. Ik vind dit een heel sterk punt van de Dropship Academy en het verklaart waarschijnlijk ook de vele succesverhalen.

Vanaf 2017, nadat Joshua Kaats de Academy had opgericht, is hij tot op de dag van vandaag door blijven werken in deze business. Daar zit ook de kracht in en een goed voorbeeld daarvan is de actieve community. De Dropship Academy kent momenteel meer dan 3500 leden die Joshua succesvol heeft kunnen helpen.

High ticket dropship Academy

In 2021 is voor er dropshippers het één en ander veranderd. Zo hebben er bijvoorbeeld veranderingen plaatsgevonden omtrent wet- en regelgeving. Dat kan betekenen dat oude strategieën nu niet meer werken. Je zult dus op de hoogte moeten zijn van de laatste ontwikkelingen zodat je geen tijd en geld verspilt. Misschien wel dé belangrijkste ontwikkeling van de laatste tijd is dat de Dropship Academy is afgestapt van low ticket dropshipping en haar pijlen is gaan richten op high ticket dropshipping.

Bij low ticket dropshipping verkoop je op je webshop voornamelijk goedkope producten van AliExpres. Deze producten zijn in China gemaakt en hebben een lage inkoopsprijs, maar zijn helaas vaak ook van bedroevende kwaliteit. Verreweg blijft het grootste irritatiepunt, zoals ik deze Dropship Academy review ook begon, de lange levertijden.

Een ethisch vraagstuk als: wat vinden we milieutechnisch van deze vorm van handelen, laat ik hier maar achterwege. Want het positieve is dat Joshua overgestapt is naar high ticket en producten dus dichter bij huis zoekt.

In de Dropship Academy wordt alleen nog maar gesproken over high ticket. Bij high ticket dropshipping verkoop je via je webshop voornamelijk dure en kwalitatieve artikelen. De producten die je verkoopt komen van Nederlandse leveranciers. Dat betekent snellere levertijden (1 tot 2 dagen) kwalitatief goede producten en tegelijkertijd milieuvriendelijker. Daarnaast is de winstmarge op high ticket product vele malen hoger.

Hoe winstgevend is dropshipping?

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag. Voordat je ergens geld en energie in gaat steken, wil je weten waar je het voor doet. Mijn ervaring leert en dat zullen succesvolle ondernemers ook beamen, dat succes voor een groot deel afhangt van de juiste mindset en motivatie. Jij zal ook je reden(en) hebben om te starten met dropshipping. Misschien is dat het creëren van financiële vrijheid of omdat je niet je hele leven voor een baas wilt werken.

Jouw motivatie is dan de motor om dingen te veranderen in je leven. Maar hoe graag wil jij dingen veranderen en vooral wat heb je daar voor over? Wanneer je een nieuwe weg inslaat en nieuwe dingen gaat leren, moet je jezelf die tijd gunnen. En dat is nou net iets waar velen moeite mee hebben. Daarom zullen in mijn ogen alleen mensen slagen die doorzettingsvermogen hebben, zichzelf genoeg tijd geven en realistisch zijn over het feit dat een bedrijf opzetten nu eenmaal tijd kost.

Dropshipping verdiensten kunnen enorm uiteen lopen. Maar er is van alles mogelijk. Er zijn dropshippers die €100 per dag verdienen, maar er zijn ook voorbeelden van dropshippers die met een €100.000 een magere maand hebben. Met dropshipping miljonair worden is dus mogelijk. Hieronder een paar successen van leden uit de Dropship Academy.

Dropship Academy review - nog steeds de beste dropship cursus?
€10.000+ in 3 dagen
Dropship Academy review - nog steeds de beste dropship cursus?
€37.000+ in 6 dagen

Ben je ondertussen nieuwsgieriger geworden en heb je je nog niet aangemeld voor het gratis webinar? Wees er snel bij, het gratis webinar heeft slechts 50 plekken beschikbaar.

Wat zit er allemaal in de Dropship Academy?

Wel, de inhoud van de Dropship Academy cursus 4.0 is erg uitgebreid. Ik ga je precies uitleggen wat je kan verwachten van de cursus en van Joshua. In de afbeelding zie je alvast een samenvatting.

Dropship Academy 4.0
Dropship Academy 4.0

Videocursus stap voor stap uitleg

De cursus heeft om te beginnen ruim 100 video’s waarin Joshua uitlegt hoe je een winstgevende webshop opzet en runt. Als beginner start je helemaal bij nul en kan je in je eigen tempo de video’s volgen. Heb je al een webshop, maar vallen de resultaten tegen, ook dan kan de Dropship Academy het verschil maken.

Naast de video’s krijg je ook toegang tot allerlei belangrijke documenten zoals: PDF’s, templates en cheatsheets. Deze documenten gebruikt Joshua zelf ook en kan je 1-op-1 kopiëren.

Toegang tot de Dropship Community

Omdat Joshua als één van de eersten een dropship cursus ontwikkelde en deze tot op de dag vandaag heel goed heeft onderhouden, is er geen grotere community dan die van de Dropship Academy. In de loop der jaren hebben er ruim 3500 cursisten zich aangemeld. Het wordt ook wel de Dropship Academy Family genoemd en is verreweg de grootste community van Nederland én België.

De community is er natuurlijk om elkaar te helpen en om elkaar naar een volgend niveau te tillen. En het is niet alleen Joshua die de kennis in huis heeft. De community bestaat inmiddels uit een grote groep e-commerce experts die allemaal hun eigen succesvolle dropshipping business runnen. Uiteraard kan je ook een beroep doen op hun expertise. Daarnaast krijg je ook toegang tot het netwerk van Joshua. Dit kun je zien als een groep vrienden/collega’s die hetzelfde werk doen, maar dan buiten de community om.

Persoonlijke coaching

Geheel vrijblijvend kan je per jaar maar liefst 104 coachinggesprekken inplannen. Zo’n gezamenlijke community is natuurlijk heel waardevol, maar soms kan je ook behoefte hebben aan een 1-op-1 gesprek. In de coaching sessies wordt er persoonlijk mee gekeken naar jouw business.

In de Dropship Academy sta je er nooit alleen voor en dat wordt door veel leden zo ervaren. Heb je wat meer moeite op een bepaald gebied? Geen probleem, in de Dropship Academy heeft het behalen van jouw doelen de grootste prioriteit en krijg je de ondersteuning die je nodig hebt!

Case studies winstgevende webshops

Een heel interessant onderdeel van de Dropship Academy 4.0 zijn de case studies. Joshua Kaats heeft in de afgelopen jaren tientallen winstgevende webshops opgezet. Van één van deze winstgevende webshops heeft hij een case studie gemaakt.

Hierin kan je precies zien welke stappen Joshua zet. In 24 uur laat hij zien hoe hij een webshop opzet en waarbij de omzetcijfers van €0 naar meer dan €10.000 schieten. Je ziet dus alle stappen die worden gezet en dus ook hoe de webshop er uit ziet en welk product hij verkoopt. Ook laat hij zien hoe de Facebook advertentie er uit ziet. Geen idee hoe je een Facebook advertentie maakt? Maak je geen zorgen, ook dat ga je leren.

Toegang tot Nederlandse leveranciers

In de cursus ligt de focus dus op high ticket dropshipping. Alle Dropship Academy leden krijgen ook toegang tot de leveranciers waar Joshua mee samenwerkt. Als dropshipper is het uitzoeken van goede leveranciers mega belangrijk. Je wilt niet alleen kwalitatieve goede producten verkopen, maar je wilt ook zorgen dat je deze producten voor een scherpe prijs kunt inkopen.

Start je met dropshipping, dan heb je nog geen naam opgebouwd bij een leverancier of groothandel en je regelt dus ook niet zomaar een korting. Het voordeel is dat Joshua dé autoriteit is op het gebied van dropshipping, waardoor hij voor jou wel die goedkopere inkoopprijzen kan regelen.

Bonussen (t.w.v. €3.650)

  • Facebook Ads Blueprint – je ontdekt hoe je een expert wordt in het adverteren op Facebook en Instagram.
  • Google Ads Blueprint – je krijgt strategieën aangereikt om succesvolle advertenties via Google te maken.
  • Cursus e-mail marketing – e- mails verzamelen is belangrijk. Daarmee verdien je geld. Je leert hoe je e-mails automatiseert.
  • Finance Mastery – alles over boekhouding, administratie en belasting. Inclusief belastingtrucjes.
  • Global Dropshipping Blueprint – een aparte cursus om je webshop te schalen tot een internationaal niveau.

Is de dropship cursus de moeite waard?

Tot nu toe ben ik behoorlijk verrast over de inhoud van de cursus. Wanneer de Dropship Academy 4.0 een verouderde en éénmalig uitgebrachte cursus zou zijn, betwijfel ik of je daar nu in deze tijd nog goede resultaten mee zult behalen. Helemaal omdat er in 2021 rond dropshipping een hoop dingen zijn veranderd. De Dropship Academy is vanaf het begin (2017) dus wel continue geüpdatet.

Dat gezegd hebbende, zou je op basis daarvan kunnen concluderen dat deze dropship cursus de moeite waard is. Wel is het goed om te beseffen dat er de afgelopen jaren veel webshops zijn opgericht, waardoor de concurrentie behoorlijk hoog is. Je zult op alle vlakken (zoals een goede lay-out van je webshop, reclame, de juiste producten en het contact met leveranciers,) hoog moeten scoren om je concurrenten voor te blijven.

Je zou natuurlijk ook informatie over dropshipping van het internet kunnen halen. Neem bijvoorbeeld YouTube, wat vol staat met video’s. Sommige video’s zijn kwalitatief heel goed, maar vaak ook erg matig. Feit is dat je onderscheidt moet kunnen maken tussen wat goed is en minder goed. Daarnaast is het vooral belangrijk dat je bij het opbouwen van een dropship webshop de juiste volgorde aanhoudt. Bij de Dropship Academy ben je daar van verzekerd!

Dropship Academy ervaringen

Wanneer je overweegt om te starten met de Dropship Academy, wil je natuurlijk ook weten hoe anderen de cursus ervaren. Op Truspilot lees je bijvoorbeeld een hoop positieve ervaringen en ook in het ledengedeelte worden veel successen gedeeld.

Alleen iedereen ervaart op z’n eigen manier. Zo ook het volgen van een cursus. Er zijn dus vast en zeker ook mensen die een slechte ervaring hebben met de cursus. Dit zou te maken kunnen hebben met verkeerde verwachtingen of dat ze beseffen dat ze het mentaal niet kunnen opbrengen om zich volledig te richten op hun business.

Mijn ervaring is om ervaringen van anderen niet zwaar te laten meewegen. Of het nou om een positieve of negatieve ervaring gaat, de persoon erachter ken je (waarschijnlijk) niet. Hoe staat hij of zij bijvoorbeeld in het leven? Ik ben van mening dat het belangrijker is om bij jezelf te blijven. Hoe graag wil jij iets bereiken?

Omdat de Dropship academy barst van de mooie successen en om te laten zien dat het echt werkt, heb ik er toch een paar ervaringen uitgepikt.

Dropship Academy ervaringen
Dropship Academy ervaringen

Dropship academy kosten

Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan de cursus. Hoeveel kost de Dropship Academy 4.0 dan? Wel, de cursus is per jaar en je kan er voor kiezen om het bedrag in één keer te betalen (€1.500) of in 12 maandelijkse termijnen van €200. Dit zijn de normale tarieven, maar onderaan de pagina leg ik uit hoe je de cursus ook voor minder kunt aanschaffen!

Naast de kosten van de cursus wordt er aangeraden om een potje geld achter de hand te hebben. Je hebt ongeveer een budget van €350 nodig om je business te starten. Denk aan de volgende kosten:

  • Shopify lidmaatschap (€20). Via Shopify bouw je een webshop.
  • Domeinnaam (€5).
  • Startbudget Facebook advertenties (€250).
  • Inschrijving KvK (eenmalig €50).

Een groot voordeel vind ik dat je de cursus een maand kunt proberen. Kom je er na een paar weken achter dat een dropship business toch niet helemaal bij je past of heb je geen verkopen weten te realiseren? Geen punt, dan krijg jij gewoon je investering terug!

Dropship Academy high ticket

Eindoordeel

Als we het totaalplaatje bekijken dan we kunnen zeggen dat de Dropship Academy absoluut de moeite waard is. Vanuit verschillende richtingen hebben we naar de Academy gekeken. Een van de belangrijkste bevindingen is toch wel de bevlogenheid van Joshua. Dat heeft waarschijnlijk veel effect op het groeiend aantal leden en de successen die worden behaald. Over de breedte zie je het niveau groeien.

Dus qua inhoud, opbouw, begeleiding en behaalde resultaten, is de Dropship Academy 4.0 meer dan de moeite waard. Maar denk er niet te makkelijk over. Ken jezelf goed en wees er dus van bewust hoe graag je een e-commerce bedrijf wilt opzetten. Is je motivatie goed en weet je dat het opzetten van een business tijd kost? Dan gaat het jou lukken!

Als laatste wil ik je op twee dingen wijzen. Normaal gesproken betaal je voor de cursus eenmalig €1.500 (of in maandelijkse termijnen). Omdat de cursus onlangs is geüpdatet kan je tijdelijk een korting ontvangen. Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar die recht geeft op deze korting. Zo lang de link werkt, is er plek!

Het laatste puntje (en misschien wel het leukste) wat ik wil benoemen, is dat op het moment dat je een dropship webshop gaat opzetten, je in werkelijkheid een echt bedrijf bezit. En omdat je je gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel, kan je 21% van het bedrag terugvragen bij de belastingdienst. Dat betekent dat je geen €1.500 betaalt en ook geen €997, maar slechts €787,63.

Dropship Academy kosten

PER MAAND

Start vandaag nog met jouw e-commerce business! Geen €200, maar €110 per maand.

START DE CURCUS!
Dropship Academy kosten

PER JAAR

Start vandaag met jouw e-commerce business! Eenmalige betaling. Geen €1.500, maar €997.

START DE CURSUS!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close